🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    04. Srpanj 2022. 23:20

Mateja32

Endzrue

Obavezno urin traži ako tako naglo skače

Evo i nas. Ja se zaboravila javljat. Bili u Slavoniji 2 tjedna i ode vrijeme. Moj je posjeo sa 9.5mj. Ustaje se i hoda uz namještaj. Hvata se od stolice do stolice. Nema više padanja. Penje se na stepenice i silazi u rikverc. Isto silazi i sa kauča sam. Baš mi je naglo narastao.

https://ibb.co/vXQvzQT
    https://ibb.co/Y8fP55Z

Seka ga obožava a i on nju. Neopisiva ljubav. Tata nam je na brodu. I dalje smo sami sami. Dobro smo se snašli iako zna bit teško psihički barem meni. Tata nam dođe prespavat 1 dan pa se kratko vidimo. Sad ga nismo vidjeli 3 tjedna pa je baš bilo veselje.
    Zdravi smo fala Bogu i veselimo se novim pobjedama

Bas vam je krasan dečkic,i kcer je ljepotica 🥰. Teu je sad zanimljivo samo odizanje i diranje svega sto nije za njega,ja nikako dočekati to posjedanje,kako se posjeo vas bebac,s boka ili četveronoške? S time da Teo jos ne poza osim vojnički u krug nezna za naprjed i nazad 😂
    https://ibb.co/41cyx5p

Ee i Matias dira sve što nije za njega jučer mi je iščupao list palme, danas je gurnio ruku u zdjelicu vode kad smo se umivali pa je prosuo sve po stolu, uzima stvari s regala, a o vatanju kablova, daljinskog i mobitela ne moram ni pričat🤣😅

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Endzrue
    04. Srpanj 2022. 23:32

Mateja32

Endzrue

Obavezno urin traži ako tako naglo skače

Evo i nas. Ja se zaboravila javljat. Bili u Slavoniji 2 tjedna i ode vrijeme. Moj je posjeo sa 9.5mj. Ustaje se i hoda uz namještaj. Hvata se od stolice do stolice. Nema više padanja. Penje se na stepenice i silazi u rikverc. Isto silazi i sa kauča sam. Baš mi je naglo narastao.

https://ibb.co/vXQvzQT
    https://ibb.co/Y8fP55Z

Seka ga obožava a i on nju. Neopisiva ljubav. Tata nam je na brodu. I dalje smo sami sami. Dobro smo se snašli iako zna bit teško psihički barem meni. Tata nam dođe prespavat 1 dan pa se kratko vidimo. Sad ga nismo vidjeli 3 tjedna pa je baš bilo veselje.
    Zdravi smo fala Bogu i veselimo se novim pobjedama

Bas vam je krasan dečkic,i kcer je ljepotica 🥰. Teu je sad zanimljivo samo odizanje i diranje svega sto nije za njega,ja nikako dočekati to posjedanje,kako se posjeo vas bebac,s boka ili četveronoške? S time da Teo jos ne poza osim vojnički u krug nezna za naprjed i nazad 😂
    https://ibb.co/41cyx5p

Iz četveronožnog položaja i seka starija isto tako. Prvo je čak i klečao pa sjedio na nogama 2-3 dana ona bi dijagonalno sjeo na guzu ili iz puzanja nazad. Obje noge savijene. Jedna ispred njega jedna pokraj njega. Ako bude W sjed obavezno ispravljajte. Možete mu vi pomoć iz puzanja, pokazat tako da ga povučete nazad u sjed i vratite u puzanje. Sve dok se igrate na podu ništa na silu

plavabosanka
    05. Srpanj 2022. 02:22

Jel mene jedinu hvata depresija u ovako kasne sate? Baš mi se cešto poslije poroda to dešava...

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Mateja32
    05. Srpanj 2022. 11:28

plavabosanka

Jel mene jedinu hvata depresija u ovako kasne sate? Baš mi se cešto poslije poroda to dešava…

Nije depresija,meni fali sna, umorna sam kronično.Muž u Njemačkoj mjesec dana,Teo se nocu budi po 4 puta mislila sam kad krene kasice papat prestati ce budenje ali ne on i dalje kmeci i samo sisu trazi

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    06. Srpanj 2022. 13:25

Bok cure 
    Kako ste preživljavale ove vrućine? Ili još preživljavate kao i mi u Dalmaciji? 
    Grozno. On se jadničak toliko osuo od znoja da to nije normalno
    Nemamo ništa posebno novo prijavit.
    U skoku smo i krenule su mu gornje jedinice tako da je nervozan level pro 😏
    Mateja ni mi se još nismo posjeli, diže se odavno četveronoške Al ne puzi pravilno i dalje, samo vojnički pici po kući. Bude već jednom valjda 😅
    Presladak ti je Teo 😘
    SweetDream sretan veliki 8. Lani 🥳🥳🥳 nadam se da je ozdravila ❤️ I bravo za posjedanje 🥰
    Sanja wow 6 zubića već 🤩
    Endzrue bas su ti lipa dica 😍😍😍
    Mogla si se javit za splitsku kavu, sve same cure oko Luke 🤣
    Plavabosanka čemu depra? Neki problemi? 
    Ja isto nemam tih faza, samo umor i bezvoljnost na dane 
    Jana, Sanjalice, Sanja…. Sretni minici dečkima sa zakašnjenjem ❤️🥰🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue
    07. Srpanj 2022. 00:20

Rado al kako stvari stoje starija je pobrala vodene kozice (varičele). Nije kritično al čekamo oće se počet punit i izbijat nove. Pedijatar rekao da čekamo do sutra (jučer počelo). 10 dana doma a ak malac iza nje nema meni ništ od kupanja ovo ljeto 

Mateja32
    07. Srpanj 2022. 13:31

Bas vas krenulo... Usput ako ima koja mama s primorja,za tri tjedna ljutujemo na jadranovu,ako ste za kavicu da se upoznamo i bebaci,javite se slobodno 😁

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    07. Srpanj 2022. 15:29

Endzrue

Rado al kako stvari stoje starija je pobrala vodene kozice (varičele). Nije kritično al čekamo oće se počet punit i izbijat nove. Pedijatar rekao da čekamo do sutra (jučer počelo). 10 dana doma a ak malac iza nje nema meni ništ od kupanja ovo ljeto

Auf pa kud sad 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    08. Srpanj 2022. 10:03

Mateja32 i ja sam mislila kad krene papat kašice bit će bolje i više će spavati, aha, i dalje je sisa glavna i nakon svakog obroka, a ja imam samo hrpu posla oko toga. Ne znam zašt su mi onda svi govorili lakše će ti bit kad krene kašice jest može mu i muž davat. Oke vrijedi ako hoće kupovne kašice, a ako želi jesti samo komadiće mama je najebala svaki obrok smišljaj. Sad još večera uskoro😭😭
    Sanjarka ma stan je trenutno u kaosu, ništa ne stižem, imam hrpu beša(3 mašine sigurno za složiti i još barem 2 za pranje), Matiasu valjda idu zubi pa je ovih dana baš dosta nervozan. Danas sam cijelo jutro u kuhinji reži, kuhaj, smrzavaj tikvice, ciklu, cvjetaču još su mi trešnje ostale, za Matiasa, a ništ od tog se ne vidi da sam napravila i kad se muž probudi pitat će šta sam radila.

Endzdrue kak su klinci?

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    08. Srpanj 2022. 10:05

Nekad ne stignem ni jest il jedem bebine ostatke nije ni čudo da sve više mršavim, trudim se da on ima svaki dan friško skuhano za svaki obrok a mi kako stignemo. Razmišljala sam da si uzmem Aventovo kuhalo a nez jel bi mi to olakšalo ili? Neki kažu da neki ne

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.