🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    10. Srpanj 2022. 00:33

Najgora stvar današnjim mamama je šta slušaju svakog i čitaju svašta, i svaka dobije različito mišljenje od pedijatra (neko voli radit svoj posao,a neko ne pa sikira ostale). 
    Naravno ima pametni stvari šta ćeš čut/pročitat ali isto tako ima svega i svačeg. Baš kao kad smo htjele sve iz grupe zatrudniti pa svašta čitale i probavale/koristile i eto na kraju Bogu hvala sve smo uspjele. ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    10. Srpanj 2022. 00:35

Sanjarka nosić nas još zeza, taman lipo zaspe i nakon par sati on se napuni pa nemože disati pa ju moram buditi naveče da joj to izvučem, a tokom dana samo curi 🙈 no dobro bitno da fibre nema.  Je odrasla je bome nemg virovat bas se prominila cura moja ❤️ 
    A to za robu ajme katastrofa 🤣 znači poribam pod i njoj se opet sivi majica umjesto da je bijele boje hahha đaba 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lollypop
    10. Srpanj 2022. 08:45

SweetDream15

Sanjarka nosić nas još zeza, taman lipo zaspe i nakon par sati on se napuni pa nemože disati pa ju moram buditi naveče da joj to izvučem, a tokom dana samo curi 🙈 no dobro bitno da fibre nema. Je odrasla je bome nemg virovat bas se prominila cura moja ❤️
    A to za robu ajme katastrofa 🤣 znači poribam pod i njoj se opet sivi majica umjesto da je bijele boje hahha đaba 🙈

Mislim da cemo morat neki mop  na bodije prišit, tako i moj sve pobere sa poda

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Srpanj 2022. 10:53

Hallo zene,mi imamo prijaviti ili regresiju sna,ili neki skos ili izbijanje zubica, (nesto jest) jer cesto se budi,kenjka,place...dvije noci sam dala sirup ajde mislim.mozda ima bolove zbog izbijanja zubica ali sve isto 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Moj se sa 7 ipol mjeseci i posjeo,i izbila 4 zubica,propuzao ii prohodao uz stvarii...
    Nemojte mameeee da panicitee,od moje drugarixe se mali posjeo sa skoro godinu jer je ona cekala da to ide po skolski s boka...ja sam svog posjedala sama sa 6 mjeseci,prvo polusjedeci,pa sjedecii po nekih 2min i sve takoo i na kraju se sam posjeo iz puzeceg polozaja,tj. S boka...aaa da sam cekala da se sam posjedne mislim da ni on jos ne bi...stavljajte bebee da sjede i same ce prosjediti,tako vjezbaju drzati ravnotezu...

Ne bih da pametujem,alii pracenje knjiga ili sta ja znam po meni nekada nema smisla 🤷‍♀️ kazu vracaj bebu ako se dize na nogice🙄 mog ni da zavezes ne mozes ga vratiti kada zeli da ustane..nikada nisam nista forsirala niti sputavala...to je bebin instikt i ona ako misli da nesto moze ona to i radi...
    Moj savjet polako vjezbice da sjedi i prosjedit ce 🤞🤞🤞

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

SweetDream15
    10. Srpanj 2022. 11:10

Lollypop hahaha nešto ovako https://ibb.co/fNhQwFR 🤣
    I evo dok druge bebe imaju po zub ili više, mi još uvik nemamo nijedan iako sam ja mislila evo sad će svaki čas izać ali neee 🤣 sve je od bebe do bebe 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SamoMalo
    10. Srpanj 2022. 12:29

Mateja32

Vecer, ne znate koliko sam ja uplasena sto Teo još nije svladao samostalno sjediti i puzanje.Njegovi vrsnjaci već se dižu uz namještaj, isla sam guglati misicna atrofija,sad me strah još više

Ak te tak brine, odvedi ga privatno fizijatru, 300kn i mirni ste. Ali sigurno nije misicna atrofija, u najgorem slucaju moze biti slabiji tonus misica a to se zacas ispravi. Vjeruj mi, mi idemo na goljak, prosli 3 razlicita fizijatra i fizioterapeuta. Bez brige :)

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Srpanj 2022. 13:11

SamoMalo

Mateja32

Vecer, ne znate koliko sam ja uplasena sto Teo još nije svladao samostalno sjediti i puzanje.Njegovi vrsnjaci već se dižu uz namještaj, isla sam guglati misicna atrofija,sad me strah još više

Ak te tak brine, odvedi ga privatno fizijatru, 300kn i mirni ste. Ali sigurno nije misicna atrofija, u najgorem slucaju moze biti slabiji tonus misica a to se zacas ispravi. Vjeruj mi, mi idemo na goljak, prosli 3 razlicita fizijatra i fizioterapeuta. Bez brige :)

Daaa i ja bih tako uradila...🤞

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    10. Srpanj 2022. 14:09

SamoMalo

Mateja32

Taman sam htjela napisat
    Mateja očito te jako brine, Odi privatno i riješi se muke
    Googlajuci najcrnje moguće dijagnoze samo ćeš se dodatno ubit u pojam 
    Moja mala se posjela sa 10ipo, a mali sa 9ipo
    Sve je u redu s njima bilo i ostalo 🤷🏻‍♀️
    Ne razvijaju se sva djeca isto i to je normalno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Srpanj 2022. 14:10

SweetDream15

Lollypop hahaha nešto ovakohttps://ibb.co/fNhQwFR 🤣
    I evo dok druge bebe imaju po zub ili više, mi još uvik nemamo nijedan iako sam ja mislila evo sad će svaki čas izać ali neee 🤣 sve je od bebe do bebe

I preko prsiju jednu veliku krpu 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LianeC
    10. Srpanj 2022. 15:39

pozdrav drage mame :) pratila sam vas još na temi tko planira i radi na bebi i sad bi se pridružila ovdje ako primate mene i mog Bornu :)
    Mateja ni moj se nije posjeo ni propuzao, bili smo na sistematskom u četvrtak i dr kaze da je sve super s njim, samo da ga preko boka stavljam sjediti i da vježbamo ruke, vježba ide kao da "voziš tačke". Naručila sam nas svejedno na vježbe i imamo u petak preko zooma prve konzultacije sa fizijatrom. Ako želiš mogu ti javiti kakve su bile :)
    Inače veliki je, ima 9 kila, jede sve, osim jagoda na njih je reagirao preko mlijeka, spavanje katastrofa i ranom zorom ustaje i ima 7 zubi :D

Borna <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.