🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja32
    01. Srpanj 2022. 21:29

daniella2207

Mateja32

Sanjalica5 sretan minić bebacu
    Dali kod vasih beba ima sto novog od napredka? Pedijatrica nam na Go i tek za 2 tj idemo na onaj sistematski s 9mj sto se ide.Al Teo jos sw nije posjeo ,niti na cetveronoske

Mi sjedimo ali puzemo unazad a za naprije jedva dva koraka i sjedne.Probaj pitati za sjedenje kad budes isla,dobro pa imate sistematski mi smo imali sa 6 mj i poslije tek sa godinu dana,to mi je bas bezveze.

Ma sjedi on kad ga ja posjednem,ali sam se jos nije posjeo iz ležeceg položaja, nego iz polulezeceg 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• sunce7
    01. Srpanj 2022. 21:32

Mateja
    Mi jos ne sjedimo
    Bili smo kod pedijatra pitala nas zasto smo dosli🤦‍♀️ to je kao sve u granicama normale.
    Ide na koljena,kad je nesto zanima onda se odize i na noge.
    Puze imaju sigurno vise od dva mj, jos vojnicki, nekad pravilno,brza je pogotovo kad se frizider otvori🤣🤣🤣
    Super da je rukica dobro.
    Sretni minici velikim bebamaa🤍

SweetDream15
    02. Srpanj 2022. 20:54

Moju je danas uvatila viroza, danima vec curka nos al samo smo čistili i to je to. Jutros se probudila gori sva, temp 39° .. odmah tuširanje i paracetamol i spala na 37.5 . Nakpn dvs sata se povisila opet na 39 i odma smo isli u bolnicu i fr je pregledala, poslusala, bas je bila vruca i srce joj se uzlupalo zbog tog. Dali joj ibuprofen i vadili krv pa cekali nalaze, u nalazima krvi viroza, neznaju koja točno. Rekla da uzmemo taj sirup i kapi za nos u ljekarnoj, u slucaju povisenja da bas ne spada da dodemo opet, a u pon kontrola kod njenog ped. 
    Odma nakon tog temp spala na 36.6 super, kad ono pridveče opet gori 39.3 odmah kupanje, sirup za temp jedan pa poslie drugi i hladne obloge i spadne opet na 36.7 🙈 
    Ona jadna cili dan vesela bez obzira na sve i dosta aktivna, i igra se i smije, nije bas nesto grintala, bas joj se divim hrabrica moja ❤️ 
    I evo sad joj provjeravam svako malo, u slucaju opet povisenja idemo na hitnu. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    03. Srpanj 2022. 11:49

Kako je L?? 
    Nadam se da je danas bez turice 🥰

SweetDream15
    03. Srpanj 2022. 11:55

sunce7

Kako je L??
    Nadam se da je danas bez turice 🥰

Sinoć se probudila oko 3 i imala je opet 39°, pa sam ju istuširala, dala sirup i hladne obloge i onda je opet spala pa je zaspala. Jutros kad smo se probudili opet je malo gorila oko 38 je imala i opet isti postupak sve i snizila se i evo sad je nema, izigrala se do maloprije i sad spava.  🙄 Dobro se znoji šta znači da sve izlazi vanka iz tijela,  to mi je drago. Sutra pregled kod ped pa cemo vidit šta kaže ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Endzrue
    03. Srpanj 2022. 23:17

Obavezno urin traži ako tako naglo skače

Evo i nas. Ja se zaboravila javljat. Bili u Slavoniji 2 tjedna i ode vrijeme. Moj je posjeo sa 9.5mj. Ustaje se i hoda uz namještaj. Hvata se od stolice do stolice. Nema više padanja. Penje se na stepenice i silazi u rikverc. Isto silazi i sa kauča sam. Baš mi je naglo narastao. 

https://ibb.co/vXQvzQT
    https://ibb.co/Y8fP55Z

Seka ga obožava a i on nju. Neopisiva ljubav. Tata nam je na brodu. I dalje smo sami sami. Dobro smo se snašli iako zna bit teško psihički barem meni. Tata nam dođe prespavat 1 dan pa se kratko vidimo. Sad ga nismo vidjeli 3 tjedna pa je baš bilo veselje. 
    Zdravi smo fala Bogu i veselimo se novim pobjedama

Endzrue
    03. Srpanj 2022. 23:26

Što se hrane tiče mi smo jaje uveli. Da mogu radit polpetice od povrća. Nema zasad na ništa reakciju osim na gljive preko mob mlijeka. Jogurt sam dala gutljaj i pojavile se 2 točkice na trupu al vidjet ćemo još.
    Što se stomaka tiče ja vježbam od 3.mj redovno 2x tjedno i svejedno kao da sam 4mj trudna a radimo vježbe za zatvaranje dijastaze uglavnom. Ostalo mi je prst i pol između trbušnih tako da je to rezultat ostalog stomaka. Nadam se da ću s vremenom uspjet to s vježbom sanirat. Ne sekiram se s obzirom da uopće stignem vježbat doma dok me mali jaši

Mateja32
    04. Srpanj 2022. 11:36

Endzrue

Obavezno urin traži ako tako naglo skače

Evo i nas. Ja se zaboravila javljat. Bili u Slavoniji 2 tjedna i ode vrijeme. Moj je posjeo sa 9.5mj. Ustaje se i hoda uz namještaj. Hvata se od stolice do stolice. Nema više padanja. Penje se na stepenice i silazi u rikverc. Isto silazi i sa kauča sam. Baš mi je naglo narastao.

https://ibb.co/vXQvzQT
    https://ibb.co/Y8fP55Z

Seka ga obožava a i on nju. Neopisiva ljubav. Tata nam je na brodu. I dalje smo sami sami. Dobro smo se snašli iako zna bit teško psihički barem meni. Tata nam dođe prespavat 1 dan pa se kratko vidimo. Sad ga nismo vidjeli 3 tjedna pa je baš bilo veselje.
    Zdravi smo fala Bogu i veselimo se novim pobjedama

Bas vam je krasan dečkic,i kcer je ljepotica 🥰. Teu je sad zanimljivo samo odizanje i diranje svega sto nije za njega,ja nikako dočekati to posjedanje,kako se posjeo vas bebac,s boka ili četveronoške? S time da Teo jos ne poza osim vojnički u krug nezna za naprjed i nazad 😂
    https://ibb.co/41cyx5p

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SweetDream15
    04. Srpanj 2022. 19:40

Endzure ajme ovog tvog dječaka 😍 
    Mateja moa Lana se posjeda cetveronoske, polako i on će krenuti ksd bude on spreman  ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

plavabosanka
    04. Srpanj 2022. 23:11

SweetDream15 nama je ista stvar čim krenemo nešto obavljat Matias ko da zna pa namjerno zajebava, plače, nosio bi se. Jako voli pažnju od malena i rijetko kad voli ostati sam.
    Što se tiče trbuha i moj je napuhan, ali nema sala ne kužim🤷🏼‍♀️ a što se kila tiče užasno sam mršava 48 kg (164.5cm). Trebala bi vježbat ali..
    Jadna curica, brzo ozdravljenje joj želim🍀❣
    Sanjarka88 presladak je Luka😍
    Endzrue znači tako brzo je nakon posjedanja sve usvojio, super. Preslatki su oboje 😍 alii okicee od sina😍
    Mateja32 baš mu je lijepo šareno oko njega🥰 Matias se počeo odizat na laktu a sad pomalo i na ispruženom dlanu i to sve više pa se nadamo da bi se ovih dana mogao i posjest iz tog položaja. Od puzanja dalje ništa

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.