🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Studeni 2021. 12:17

Ivona1505

Sanjarka88 🤍

Jutro mamasite 😊

Kako ste danas?
    Luki je počeo i noću zezati oko uspavljivanja 😏 samo sam čekala….

Jackie ajme koliko kosice 😍🤩 divan je!
    Daniella Korina stvarno sliči na tebe 😁 preslatka je 🤩
    Buhtlice bolje da su odmah krenuli s fototerapijom. Brze ce proc zutica pa ce te kući 😊 vjeruj mi bolje da nije bila s tobom. Luki je bio s menom cijelu tu noć i plakao svo vrijeme a ja ga ne mogu ni uzeti ni ništa . Uzas
    Ivona super za dojenje! Nadam se da je vratio početnu kilazu. A koliko je bio izgubio od poroda?
    CarpeDiem kako ste vas dvi? 🤗

Vidjet cemo sutra, sad mu i cesce nudim ne svaka 3 sata nego 2 da jede, a izgubio je sve skupa 200 grama bio, iz bolnice izasli sa 3450 i kad ga je patronazna vagala jos je 30 bio izgubio, ali je rekla da je to normalno i od onda je poceo dobivati, samo nekako to polako ide. Rekla sam da se necu brinit previse oko toga da ne bi prenjela i na njega tu nervozu. Ako pedijatrica kaze da uz dojenje ubacimo i dohranu, Boze moj ubacit cemo, samo da on nama naraste velikii. 😊

Pa naravno. Dohrana nije otrov niti je treba tako dozivljavat.
    Dojeni ili ne dojeni najvažnije njima da su voljeni ♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Studeni 2021. 12:19

Nama bila patronožna.
    Luki ima 3525g ( rodio se 3490g) 💪 
    Pupak jos malo ima sukrvice. Al kaze da njoj to izgleda super i da moze kupanje za 2-3 dana 😊

• MARELA
    10. Studeni 2021. 13:02

sunce7

Preslatke bebice, predivne mame❤️
    Ja sam jutros bila na ginekoloskom pregledu, imala sam strah od njega al nije toliko strasno😂
    Zeljezo nize vec u trudnoci🤦‍♀️ Cudi se szo uopce izdojim dovoljno da ne treba nadohranu..

Zbog zeljeza se cudi sto izdojis dovoljno? Zasto?🤔

• MARELA
    10. Studeni 2021. 13:09

Love2021

Sanjarkašto se tiče reakcije starijeg na seku, mogu ti reći da je šou 🤣 Nemam nažalost vremena za njega jer je mala stalno na sisi i zato me sad ignorira. Svaka čast ženama koje imaju više djece i to mali razmaci. Ja se mogu koncentrirati samo jedno po jedno dijete 🤣Htio je ići kod bake i dede pa je sad tamo i rekao je da će se vratiti na sekin 3.rođendan jer ne može slušat njeno plakanje🥴 Nadam se da se vraćamo u normalu uskoro.
    Je muž razvio simptome ili je sve ok? Držim fige da vas zaobiđe to sranje.
    Carpediemnadam se da ste bolje i da se uskoro vraćate iz bolnice.
    Mariela jesi ti pisala da radiš rupe za izdajalicu na grudnjaku iz Pepca? Ja razmišljam da ga kupim i izbušim rupe jer me bradavice tolko bole da sam luda. Tkanina me smeta i one blazinice isto. Ima netko Carriwell grudnjak ili možda onaj Medelin za spavanje? Djeluju mi mekano i udobno. Imate neki grudnjak po noći? Ja spavam bez ali me onda jako bile jer su teške kad se napune🥴
    Natalija i Bebushka kak je situacija s vama i koronom? Ste bolje?

Dada, kupila sam u Pepcu onaj obicni rastezljivi bijeli top, sinteticki doduse, ali za tu svrhu je ok, 15kn, i izrezala rupicu sirine cc 2cm tamo gdje je bradavica. Buduci da je rastezljiv, taman sam uspjela ugurati izdajalice kroz to kad je trebalo, a u pauzi su sluzile luftanje bradavica🤣🤣
    ALI, za luftanje bradavica su mi puno bolje pomogle skoljke za sakupljanje mlijeka - ima Avent i Medela, cijena do 140kn. To stavim u grudnjak, bradavice izolirane i nema trenja, a skupi se i nes mlijeka umjesto da natapam bzvz one jastucice. Nosim ih izmedju izdajanja i po noci.

• Bebushka
    10. Studeni 2021. 14:02

Mi smo bolje, hvala na pitanju. Bas sam bila malo s mužem vani da proslavimo izlazak iz izolacije 🥳 beba je isto zdrava, al zato sve starije cure kašlju, sumnjam na laringitis kod blizanki. moram Poslat pedijatrici da mi napise pulmikorta, i k tome opet imaju temperaturu a bas sam ih tila vodit u toplice dok mi je sestra tu da mi pomogne s njima 😢

plavabosanka
    10. Studeni 2021. 14:04

Ja moram nosit grudnjak jer inače sve bude mokro, jedino sam nekad znala tetricu stavit preko sisa pa spavat bez grudnjaka. Neki dan sam šizila jer sam mislila da gubim mlijeko jer su bile sve mlohave, al od jučer popodne i cijelu noć osjećala bol i kako su pune. Sad je opet dobro. 

Inače mi smo opet budni od 11, zaspao je samo kad smo ga držali na prsima a čim se spustio krenuo ga grčiti stomak😔🥺  sad smo se povukli u sobu da jede u miru pa možda i zaspi. 

Jesu još nekome hormoni radili ovoliko dugo nakon poroda?

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Tienna
    10. Studeni 2021. 14:04

Ja sam u trenutku očaja isto izbusila svoj sportski grudnjak sa kopčanjem naprijed pa mi sada fino sluzi kao držač za izdajalicu.  Spas! A skoro sam dala 500 kn na medelin grudnjak za izdajanje, onda znate kakvo je bilo stanje 😅 joj moram uzet te štitnike, ovako cijeli dan hodam gola po stanu i curi mi ovo malo mlijeka uzalud na sve strane 🤣

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Sanjarka88
    10. Studeni 2021. 16:14

Jel jedino meni ne curi mlijeko? 

sanja0508
    10. Studeni 2021. 17:33

Ej cureee, evo i nas ovdje. Pokusavam sve popratiti, ali ima vec 118 stranica 🤣
    Mi smo dosli sebi napokon! Zadrzani smo u bolnici dosta dugo. 3 dana prije poroda i 8 nakon. Prvo radi mog tlaka, a drugo radi Leonove žutice 😥 
    Uglavnom grozno je bilo, puno suza sa moje i njegove strane. Ja sam se bojala za njega, izboli su ga na 100 strana, zavrsio na infuziji, izgubio na kilazi, dobio osip....svasta nesta....ali evo nas vec 4 dana kuci i predivno nam je, tako da necu misliti na ono sta je bilo, vec sta ce biti. Imam osjecaj da živim san. 🥰 Napokon Leon, tata, mama i nas psic skupa i bake i dide sastrane koji paze iz daleka. (Najvise moja majka koja pomogne sa kuhanjem, sve drugo mozemo mi sami)
    Danas smo ponovo vadili nalaze, tako da je i taj stres iza nas. Sve je uredno od kilaze, krvne slike do bilirubina. Puno papamo, prdimo i kakamo 🤣 
    Nadam se da ste nam sve dobro.  😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

CarpeDiem.
    10. Studeni 2021. 17:40

Evo cure da vam se javimo. Nećemo mi skoro kuci, minimalno još 10 dana ovde. (Nez obzira i ako joj bude drastično bolje). Želi biti sigurni. 
    Ellie je manje više isto kao što sam vam i do sada pisala, sa malim poboljasnjem jer je trenutno na niskoj dozi kisika. Za razliku od prekjučer...
    Temperatura joj je pala, ljepo jede i dalje na bocu ili sondu da ne trosi snagu na cickanje (trenutno je važnije disanje). Ja sam još uvijek dezurna na izdajalici. Dobro mi izvuče svako 2 h, važno mi je samo da ne izgubim mlijeko. 🙏
    Prima svu terapiju, ovih prvih 8-10 dana inkubacije je presudno, gdje baš mogu imati drastične oscilacije. Od prilike oko nedelje - ponedeljka ocekujem da bude dosta bolje.
    Nove bebice samo pristižu svaki dan minimalno 3, 4. Što mi je uzasno za viditi, znam kako je tim mamama.
    🥲
    Drago mi je da ste sve dobro.
    Buhtlica34  čini mi se da si ti pisala za mlijeko,  ne sekiraj se, doći će. Ako je beba odvojena ili pod lampom uvijek možeš koristiti izdajalicu 15 minuta svako 3 h. Ako nije,  stavljaj bebu na cice svako malo, navuci se oni sebi.
    Sanjarka88 kad se uspostavi ritam,  ponuda potražnja, onda i ne curi baš tako kao prvih dana. Izadje uvijek par kapi ali ne sad da pravi poplavu. Kod nekih mama ima malo više,  kod nekih manje. Uglavnom priroda je udesila da mlijeka  u cicama uviejk ima, koliko god izdojile. Baš sam neki dan navela primjer mame koja nikad nije izdojila više od 30 ml, a dojila je 2 godine. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.