🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 10:17

SamoMalo

CarpeDiem , drago mi je da ide na bolje!
    Nas evo s pregleda. Dobio je u mjesec dana samo 700 grama. Ped kaze da je to na granici, da je ista manje da bi mu dala dohranu. Narasao 5cm.

Koliko su vasi imali na prvom pregledu?

Po meni je to ok prirast.
    Moj stariji nikad mjesecno nije dobio ne znam koliko... prvi mjesec 600g.
    Danas je isto fit petogodišnjak. Zdrav , jako aktivan. Nista mu ne fali.
    Mislim da je glupo ukalupiti sve bebe u neke norme. 
    Ali 700g spada u normalni raspon prirasta pa i ne vidim neki problem

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 10:19

sanja0508

Ej cureee, evo i nas ovdje. Pokusavam sve popratiti, ali ima vec 118 stranica 🤣
    Mi smo dosli sebi napokon! Zadrzani smo u bolnici dosta dugo. 3 dana prije poroda i 8 nakon. Prvo radi mog tlaka, a drugo radi Leonove žutice 😥
    Uglavnom grozno je bilo, puno suza sa moje i njegove strane. Ja sam se bojala za njega, izboli su ga na 100 strana, zavrsio na infuziji, izgubio na kilazi, dobio osip….svasta nesta….ali evo nas vec 4 dana kuci i predivno nam je, tako da necu misliti na ono sta je bilo, vec sta ce biti. Imam osjecaj da živim san. 🥰 Napokon Leon, tata, mama i nas psic skupa i bake i dide sastrane koji paze iz daleka. (Najvise moja majka koja pomogne sa kuhanjem, sve drugo mozemo mi sami)
    Danas smo ponovo vadili nalaze, tako da je i taj stres iza nas. Sve je uredno od kilaze, krvne slike do bilirubina. Puno papamo, prdimo i kakamo 🤣
    Nadam se da ste nam sve dobro. 😘

Uh svasta je tu bilo al drago mi je da je to iza vas i da sad živite san kako kazes 🥰

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 10:21

ivkica

https://ibb.co/sFGkm6N evo da se i mi malo pokažemo 🙂
    Mi smo sad dobro na početku je bilo baš strašno emocionalno znaju cure neke tu koje su mi pisale da je sve to normalno…nisam imala nikakvih osjećaja za Luku sve je bilo rađeno rutinski al srećom prošlo je i to. Sad kad ga gledam mislim se koliko volim to malo biće svaki dan sve više. U početku je bilo buđenje svaka 2,5 sata a evo zadnjih par dana prvu turu odspava 4,5 sata pa zaspe pa se probudi za sat vremena i onda opet zaspe i spava 2,5-3 sata. Muž i ja od početka to u smjenama radimo. Ja već odem u 9 spavati u drugu sobu a on dođe po mene oko 4,5 kako kad.

Veseli imenjak nas 😊

Svaka čast muzu. Moj je posteden toga. Kontam ipak radi cijeli dan. Pa eto, ja stignem koliko toliko nadoknaditi preko dana.

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 10:24

MARELA

Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
    Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
    I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔

Po muzevima su oni uvik gladni kada plaču 🤣

Ja idem sa pretpostavkom da gladan nije. 🤷🏻‍♀️

Grčeve jos nemamo. Jel vam uvijek u istom periodu dana?

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 10:24

CarpeDiem grlim 🤗🤗🤗

little baby
    11. Studeni 2021. 10:48

Pozdrav mamite i bebice,evo da se javimo malo i mi. Muke po dojenju su se ublazile koliko vidim ovih dana. Preko dana smo na cici samo. Navecer ga uhvati neka nervoza izmedu 18-19h i to se nastavi do nekih 21/22 i onda dobi cicu i pola bocice jos. Preko dana bude super al eto predvecer neka nervoza ali oke je nije strasno. Necu se zalit stvarno. Po noci oko 1 dobije cijelu bocicu,i to ga muz hrani a ja se izdajam. Jer po noci je previse uspavan i nisam ni pokusavala ga dojit jer znam da nece pojest kako treba. Pa mu slijedece hranjnje oko 4/5h dam to moje izdojeno i onda naatavljamo samo s dojenjem.  Poceo je jace vuci,aktivnije i jucer je sam kreno izbavit cicu kad je gotov. E sad vidjet cemo,ja sam opet u strahu da nije jadan gladan i da ne dobiva na kilazi pa sam stalno u nekom grcu oko toga. Sutra imamo pregled kod pedijatra pa cemo vidjet. 
    Svima saljemo veliki poljubac i zagrljaj! Svima bolesnima,brzo ozdravljenje!🙏

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• MARELA
    11. Studeni 2021. 11:27

Ivona1505

MARELA

Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
    I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔

Mi vozimo bicikl, onako mu nogice mrdamo i masiramo lagano stomak i onda kad se isprducka se smiri fino, probaj tako, ili ga stavim na sebe pa mu masiram i tapkam leda pa nekad i podrigne naknadno i isprducka se pa kad zaspe na meni samo ga spustim na kauc pored sebe. E sad za glad, ne vjerujem da je nakon 2 sata vec gladan a da je pojeo toliko, ali opet svaka beba je individualna. 😊

A vozite bicikl dok urla bas ili prije/poslije? Moj se ukoci ko daska ili petlja s rukama i nogama i plac iz petnih zila, nekak ne znam kak da ga jos uz sve to forsam da vozi bajs😅😅probala sam malo ali mi je nekak neprirodno i mislim da onda jos vise popizdi. Kad mu hocu masirat trbuscic dok tako place isto, frekvencija se povecava. Razmisljam kupit onaj jastucic s kosticama🤔

• MARELA
    11. Studeni 2021. 11:31

Sanjarka88 🤍

MARELA

Po muzevima su oni uvik gladni kada plaču 🤣

Ja idem sa pretpostavkom da gladan nije. 🤷🏻‍♀️

Grčeve jos nemamo. Jel vam uvijek u istom periodu dana?

Tako da se razurla da, obicno iza 5 popodne, al ne traje 3h,sacuvaj boze, poludjela bi, ali inace je tokom dana nervozna bebe i rasplace se tako iz cista mira i sit i kroz jutro, pa stane za 5 min. Ovaj tjedan nece u lezaljku ni na min, samo nosenje ili na krevetu lezat kad je miran.
    Cure, s kolko ono pocinju vidjet boje, jel ide vec baby gym, sutra smo mj dana?

• MARELA
    11. Studeni 2021. 11:37

little baby

Pozdrav mamite i bebice,evo da se javimo malo i mi. Muke po dojenju su se ublazile koliko vidim ovih dana. Preko dana smo na cici samo. Navecer ga uhvati neka nervoza izmedu 18-19h i to se nastavi do nekih 21/22 i onda dobi cicu i pola bocice jos. Preko dana bude super al eto predvecer neka nervoza ali oke je nije strasno. Necu se zalit stvarno. Po noci oko 1 dobije cijelu bocicu,i to ga muz hrani a ja se izdajam. Jer po noci je previse uspavan i nisam ni pokusavala ga dojit jer znam da nece pojest kako treba. Pa mu slijedece hranjnje oko 4/5h dam to moje izdojeno i onda naatavljamo samo s dojenjem. Poceo je jace vuci,aktivnije i jucer je sam kreno izbavit cicu kad je gotov. E sad vidjet cemo,ja sam opet u strahu da nije jadan gladan i da ne dobiva na kilazi pa sam stalno u nekom grcu oko toga. Sutra imamo pregled kod pedijatra pa cemo vidjet.

Blago vama, ja jutros probala na sesiric dok je trebao dobiti bocu, cak je dobro proslo, ispraznio ih vise manje ok, ali poslije aućčč, bas boli, znaci mala piranja mi je sve izgrizla, zaustavio se taman prije nego su nove rane krenule🙄🙄sad ce mi trebat opet do sutra da dodjem k sebi. Jedino je super kaj mi se mililitraza povecala na 100, 120 po izdajanju, pa ajd, bar nisam pod stresom da nestaje mlijeko.

little baby
    11. Studeni 2021. 12:30

MARELA

little baby

Pozdrav mamite i bebice,evo da se javimo malo i mi. Muke po dojenju su se ublazile koliko vidim ovih dana. Preko dana smo na cici samo. Navecer ga uhvati neka nervoza izmedu 18-19h i to se nastavi do nekih 21/22 i onda dobi cicu i pola bocice jos. Preko dana bude super al eto predvecer neka nervoza ali oke je nije strasno. Necu se zalit stvarno. Po noci oko 1 dobije cijelu bocicu,i to ga muz hrani a ja se izdajam. Jer po noci je previse uspavan i nisam ni pokusavala ga dojit jer znam da nece pojest kako treba. Pa mu slijedece hranjnje oko 4/5h dam to moje izdojeno i onda naatavljamo samo s dojenjem. Poceo je jace vuci,aktivnije i jucer je sam kreno izbavit cicu kad je gotov. E sad vidjet cemo,ja sam opet u strahu da nije jadan gladan i da ne dobiva na kilazi pa sam stalno u nekom grcu oko toga. Sutra imamo pregled kod pedijatra pa cemo vidjet.

Blago vama, ja jutros probala na sesiric dok je trebao dobiti bocu, cak je dobro proslo, ispraznio ih vise manje ok, ali poslije aućčč, bas boli, znaci mala piranja mi je sve izgrizla, zaustavio se taman prije nego su nove rane krenule🙄🙄sad ce mi trebat opet do sutra da dodjem k sebi. Jedino je super kaj mi se mililitraza povecala na 100, 120 po izdajanju, pa ajd, bar nisam pod stresom da nestaje mlijeko.

Jel vam hvat dobar? Mene je uzasnooo bolilo dok nismo skuzili da zapravo ima los hvat. A ja sve mislila super kad ono sipak,napravio mi rane ajme meni. Tusirat se nisam mogla kolko me to bolilo,a sve od kdivog hvata

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.