🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 17:46

sunce7

Pa ovdje ispada da jedino moja cura ne voli na meni spavat🙊😂 inace ne voli se puno ni nosat, uspavljuje se uglavnom sama,ako je nervozna onda lezim kraj nje i mazim je po glavi. Al od lezanja na meni nista, samo kad je bila mala meva.🥲
    Jos da spava navecer to bi bila idealna beba😂

Ajme blago ti se , bar za ovaj dnevni dio 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    09. Studeni 2021. 17:46

Sanjarka  kak je slatkiii 😍😍🥰
    Sunce cek jel muljas ili? 🤣 da mi je da se Karlo uspava sam 😍 preporodila bi se 😅 jucer je spavao 2x20min 🤯 cak smo se vozili sinoc sat vremena u autu kako bi zaspao, medutim nista od toga 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• sunce7
    09. Studeni 2021. 17:52

Ozbiljno🙊 uglavnom se sama uspavljiva, evo je spava😂😂 inace muz se kao beba nije volio nosat pa ocito ima tu nesto😂 ja je nekad od dragosti stavim sebi na grudi ali nema sanse, pet min ako izdrzi plafon🤦‍♀️ Tko zna mozda se i promijeni😂
    Ajmee, znam puno slucajeva vozanja u autu, strasnoo. Sta ste nakon toga??🤣🤣 pomaze li vecernja rutina sa kupanjem?

Tratinčica12
    09. Studeni 2021. 18:08

Sanjarka88 🤍

SamoMalo

Ja sam s prvim koristil prvo elasticnu pa tkanu. Sad sam probala elasticnu ali mi je kompliciranija od tkane pa sam presla odmah na tkanu (iz lidla). Elasticne su sve slicne. Svi mi hvale i ergo embrace koji je nesto izmedu elasticne i nosiljke ali nisam osobno probala

Joj. Imam osjecaj da nikad nebi znala vezati ni jednu maramu kako treba 🙈
    Imamo ergobaby adapt koja kao ide od rodenja tj 3.2kg al nekako mi jos rano za nju, nemam pojma 😒

Ja pikiram već duže vrijeme Ergobaby Adapt. Proučavam te boje tjednima jer mi se sve li-la. Naopokon maloprije odlučim nakon duge i teške i naručim - nakon 10 min zvoni mob  i kažu da baš tu boju nemaju na stanju i vjerojatno je neće ni imati 🤦‍♀️🤦‍♀️ a jedvaaaa sam izabrala 😂😂😂
    -
    Moj dječak opet na meni. Zaspao, zaključila da je utvrdio i spustim ga da mu odrežem nokte i jao plač nakon 5 sekundi doslovno, pa 10ak min vriske da bi opet zaspao na meni ofc 😅 sad ga držim samo da malo odspava, pa kupanac😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    09. Studeni 2021. 18:14

https://ibb.co/fqv2Sqb
    -
    Evo tete, da vidite i mog čupavca 😍😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Endzrue
    09. Studeni 2021. 19:04

SamoMalo

Kad smo kod robice, ja obozavam hudice i generalno kapuljace. Tako da sam malca opremila s hrpom majici s kapuljacom. Ajme, koji waste of money
    Mrzim te kapuljace na njemu, em se guzvaju, em mu smetaju em ih pokusava posisat kad mu dodu na lice

Hahahhahaha moj isto mrzi kapuljače (dobili).. Kad ga nosim prvo muse zatvarač nabija na usta a onda poludi kad takne obraz kapuljača. I na kape se ljuti. Misli da mu sisa leti oko glave.. I od jajeta onaj spužvasti okvir ga buni da je sisa 

Endzrue
    09. Studeni 2021. 19:08

Mia38

Evo mene u klubu nespavanja… samo moj veliki decko ne spava po noci.. nocas smo do 3 sata setali, nunali, hranili, swadlali i nista nije funkcioniralo.. isto vidim da je full umoran al bori se sa snom kao Ne smijem spavati! Usto ima full izrazen onaj Moorov refleks koji ga isti tren probudi iz sna.
    Danas umor na najjace.
    + upalio mu se jedan prstic, izgleda kao zanoktica. Ima nezko ideju kak to rijesit i s cim namazat?

Ničim. Ja ti svojim noktom izvadi  njegov nokat iznjegove kože i našpricam Octanisept i to je to. Sutra prekosutra prođe. Par put kad mu kraće odežem je bilo

Endzrue
    09. Studeni 2021. 19:12

Sanjarka88 🤍

Uh onda nas ima u klubu "spavamo samo na mami" 🙈

Ima li tko preporuku za maramu?
    Zna li tko kakve su one beobaby elastične marame?

Elastične su do 8kg  poslije je nemoguće namjestiti pravilno bebu i osjetit ćete puno leđa. 
    Tko je tek rodio obavezno nek si uzme, spasit ćete se. 
    Probajte tkanu maramu ili nosiljku. Ima u svakom većem gradu isprobati nosiljke da znate šta vam sjeda. Ili oglasnik za nosiljke na fejsu gdje ima polovnih

Endzrue
    09. Studeni 2021. 19:15

Sanjarka88 🤍

SamoMalo

Ja sam s prvim koristil prvo elasticnu pa tkanu. Sad sam probala elasticnu ali mi je kompliciranija od tkane pa sam presla odmah na tkanu (iz lidla). Elasticne su sve slicne. Svi mi hvale i ergo embrace koji je nesto izmedu elasticne i nosiljke ali nisam osobno probala

Joj. Imam osjecaj da nikad nebi znala vezati ni jednu maramu kako treba 🙈
    Imamo ergobaby adapt koja kao ide od rodenja tj 3.2kg al nekako mi jos rano za nju, nemam pojma 😒

Rano je.. Po savjetu ide 4.5kg beba i mjesec dana stara

Endzrue
    09. Studeni 2021. 19:18

sunce7

Ozbiljno🙊 uglavnom se sama uspavljiva, evo je spava😂😂 inace muz se kao beba nije volio nosat pa ocito ima tu nesto😂 ja je nekad od dragosti stavim sebi na grudi ali nema sanse, pet min ako izdrzi plafon🤦‍♀️ Tko zna mozda se i promijeni😂
    Ajmee, znam puno slucajeva vozanja u autu, strasnoo. Sta ste nakon toga??🤣🤣 pomaze li vecernja rutina sa kupanjem?

I moj se sam uspava. Ja po kući mrdam a on zaspe.. Prva mala vječno na meni i vječno u nosiljkama i nikad pa bi danas s 3g nije sama zaspala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.