🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    11. Studeni 2021. 12:46

SamoMalo

CarpeDiem , drago mi je da ide na bolje!
    Nas evo s pregleda. Dobio je u mjesec dana samo 700 grama. Ped kaze da je to na granici, da je ista manje da bi mu dala dohranu. Narasao 5cm.

Koliko su vasi imali na prvom pregledu?

1370g dobili ako gledamo kilazu po izlasku iz bolnice i 4cm 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    11. Studeni 2021. 12:49

Sanjarka88 🤍

MARELA

Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
    Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
    I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔

Po muzevima su oni uvik gladni kada plaču 🤣

Ja idem sa pretpostavkom da gladan nije. 🤷🏻‍♀️

Grčeve jos nemamo. Jel vam uvijek u istom periodu dana?

Hahha e bome. Jučer ja odem u sobu malo odmoriti kad evo njega nosi bebu kaže siše mi vrat gladan je, ja mu dam sisu on neće, nastavio spavat još sat vremena. Htio se samo maziti, a kako mu u zadnje vrijeme curi dosta sline vjerojatno ga je zaslinio🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• MARELA
    11. Studeni 2021. 12:59

little baby

MARELA

little baby

Pozdrav mamite i bebice,evo da se javimo malo i mi. Muke po dojenju su se ublazile koliko vidim ovih dana. Preko dana smo na cici samo. Navecer ga uhvati neka nervoza izmedu 18-19h i to se nastavi do nekih 21/22 i onda dobi cicu i pola bocice jos. Preko dana bude super al eto predvecer neka nervoza ali oke je nije strasno. Necu se zalit stvarno. Po noci oko 1 dobije cijelu bocicu,i to ga muz hrani a ja se izdajam. Jer po noci je previse uspavan i nisam ni pokusavala ga dojit jer znam da nece pojest kako treba. Pa mu slijedece hranjnje oko 4/5h dam to moje izdojeno i onda naatavljamo samo s dojenjem. Poceo je jace vuci,aktivnije i jucer je sam kreno izbavit cicu kad je gotov. E sad vidjet cemo,ja sam opet u strahu da nije jadan gladan i da ne dobiva na kilazi pa sam stalno u nekom grcu oko toga. Sutra imamo pregled kod pedijatra pa cemo vidjet.
    Svima saljemo veliki poljubac i zagrljaj! Svima bolesnima,brzo ozdravljenje!🙏

Blago vama, ja jutros probala na sesiric dok je trebao dobiti bocu, cak je dobro proslo, ispraznio ih vise manje ok, ali poslije aućčč, bas boli, znaci mala piranja mi je sve izgrizla, zaustavio se taman prije nego su nove rane krenule🙄🙄sad ce mi trebat opet do sutra da dodjem k sebi. Jedino je super kaj mi se mililitraza povecala na 100, 120 po izdajanju, pa ajd, bar nisam pod stresom da nestaje mlijeko.

Jel vam hvat dobar? Mene je uzasnooo bolilo dok nismo skuzili da zapravo ima los hvat. A ja sve mislila super kad ono sipak,napravio mi rane ajme meni. Tusirat se nisam mogla kolko me to bolilo,a sve od kdivog hvata

Nije nam dobar hvat, ali nisam ga za sada uspjela ispraviti, patronazna je rekla da je to mozda zbog njegove uvucene brade, pa nema sanse za sada da donju usnicu onako izbaci van, a i gornja mu ima 'povecan tonus', navodno se to ispravi malo s vremenom, tak da mislim da za sada moram biti strpljiva i malo po malo pokusavat, a izneđu se oporavljat. Bez sesirica nikako nejde, a sa njima eto tak. Nekad malo bolje uhvati, pa onda u toku dojenja uvuce usnicu unutra i postane bolno, a ak izvadim cicu i probam ponovo, poludi i urla, probam tak jos par puta ili ga pustim da odcica tako na pola kolko mogu izdrzat i to je to. Blazeno izdajanje😜😜

Natalija91
    11. Studeni 2021. 12:59

Love2021

Sanjarkašto se tiče reakcije starijeg na seku, mogu ti reći da je šou 🤣 Nemam nažalost vremena za njega jer je mala stalno na sisi i zato me sad ignorira. Svaka čast ženama koje imaju više djece i to mali razmaci. Ja se mogu koncentrirati samo jedno po jedno dijete 🤣Htio je ići kod bake i dede pa je sad tamo i rekao je da će se vratiti na sekin 3.rođendan jer ne može slušat njeno plakanje🥴 Nadam se da se vraćamo u normalu uskoro.
    Je muž razvio simptome ili je sve ok? Držim fige da vas zaobiđe to sranje.
    Carpediemnadam se da ste bolje i da se uskoro vraćate iz bolnice.
    Mariela jesi ti pisala da radiš rupe za izdajalicu na grudnjaku iz Pepca? Ja razmišljam da ga kupim i izbušim rupe jer me bradavice tolko bole da sam luda. Tkanina me smeta i one blazinice isto. Ima netko Carriwell grudnjak ili možda onaj Medelin za spavanje? Djeluju mi mekano i udobno. Imate neki grudnjak po noći? Ja spavam bez ali me onda jako bile jer su teške kad se napune🥴
    Natalija i Bebushka kak je situacija s vama i koronom? Ste bolje?

Livia nema temperaturu, jedino je nosić malo muči… još je malo zaštopan.
    Što se mene tiče, ok sam. Jedino nemam osjetila, temp je isto ok.
    U ned završava izolacija napokon. 

bumac95
    11. Studeni 2021. 13:31

Kilaža - 740 grama na pregledu za mjesec dana. Dr zadovoljna. 🤷🏼‍♀️ I 4 cm.
    Babygym - možda neke bebe da, ali evo moj sa skoro puna dva mjeseca i dalje ne doživljava to. Imam osjećaj da tu i tamo slučajno rukom pogodi neku igračku 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    11. Studeni 2021. 13:31

Natalija drago mi je čuti da ste i ti i malena bolje 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

SamoMalo
    11. Studeni 2021. 14:37

Ja stavljam i gym prakticki od pocetka, vec sigurno dva tjesna. Na pod, na podlozi. Nesto gleda, dal igracke ili samo zuji, ne znam 

Zara7
    11. Studeni 2021. 14:42

Pozdrav cure 🤗
    Jaaao lijepih prekrasnih bebica i mamica (Jana, Daniella) na ovoj našoj temi 😍😍 
    CarpeDiem držite se, nadam se da vrijeme brzo prolazi 🥰
    SamoMalo mislim da je 700 grama skroz normalan prirast pogotovo što je narastao 5 cm što je jako iznadprosječno. Evo gle što piše na Rodinoj stranici da te umiri: "Duge i vitke bebe (tzv. banana tip) brže sagorijevaju kalorije nego što je to slučaj kod bucmastijih beba. Stoga ove bebe često brže rastu u dužinu, pa su na krivuljama visine iznad prosjeka, a na krivuljama težine ispod prosjeka. Bucmaste bebe (tzv. tip jabuke) brže namiču grame, ali sporije rastu u visinu."  Moje prase je dobilo 1350 g i naraslo 7 cm tako da je on i banana i jabuka tip očito 🙈
    Plavabosanka meni su cice sad skroz mekane i ja sam prvo mislila da je to loše pa sam baš pročitala da je to u biti odlično i da su takve cice najprohodnije i najbogatije mlijekom, kad se dođe do te faze jer se zapravo mlijeko stvara u trenu kad beba sisa. ☺️
    _____
    Kod nas je prekrasan dan, nadam se da svi uživate u šetnjicama s vašim bebicama 🥰🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 14:52

Mi smo uzivali u sunčeku ☀️

https://ibb.co/nMny0Hr

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Studeni 2021. 14:54

plavabosanka

Sanjarka88 🤍

MARELA

Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
    Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
    I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔

Po muzevima su oni uvik gladni kada plaču 🤣

Ja idem sa pretpostavkom da gladan nije. 🤷🏻‍♀️

Grčeve jos nemamo. Jel vam uvijek u istom periodu dana?

Hahha e bome. Jučer ja odem u sobu malo odmoriti kad evo njega nosi bebu kaže siše mi vrat gladan je, ja mu dam sisu on neće, nastavio spavat još sat vremena. Htio se samo maziti, a kako mu u zadnje vrijeme curi dosta sline vjerojatno ga je zaslinio🤣

Haha da
    Sjecam se sa starijim. On plače, vrišti, pati ga trbuščić.
    Ja nervozna, luda vise...
    A muz: jel on gladan??
    Popizditis momentalni. Je, gladan je a nemajka godine neda mu jest 😏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.