https://ibb.co/sFGkm6N evo da se i mi malo pokažemo 🙂
Mi smo sad dobro na početku je bilo baš strašno emocionalno znaju cure neke tu koje su mi pisale da je sve to normalno...nisam imala nikakvih osjećaja za Luku sve je bilo rađeno rutinski al srećom prošlo je i to. Sad kad ga gledam mislim se koliko volim to malo biće svaki dan sve više. U početku je bilo buđenje svaka 2,5 sata a evo zadnjih par dana prvu turu odspava 4,5 sata pa zaspe pa se probudi za sat vremena i onda opet zaspe i spava 2,5-3 sata. Muž i ja od početka to u smjenama radimo. Ja već odem u 9 spavati u drugu sobu a on dođe po mene oko 4,5 kako kad.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Mi smo sad dobro na početku je bilo baš strašno emocionalno znaju cure neke tu koje su mi pisale da je sve to normalno…nisam imala nikakvih osjećaja za Luku sve je bilo rađeno rutinski al srećom prošlo je i to. Sad kad ga gledam mislim se koliko volim to malo biće svaki dan sve više. U početku je bilo buđenje svaka 2,5 sata a evo zadnjih par dana prvu turu odspava 4,5 sata pa zaspe pa se probudi za sat vremena i onda opet zaspe i spava 2,5-3 sata. Muž i ja od početka to u smjenama radimo. Ja već odem u 9 spavati u drugu sobu a on dođe po mene oko 4,5 kako kad.
Slatkiis☺🥰
A ja sam mislila da se jedino ja tako osjećam. Imala sam osjećaje,al nekako nije to to što sam očekivala.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jel jedino meni ne curi mlijeko?
Ni meni😕bas se moram potruditi da krene dali ja kada se izdajem ili Korina kada papa
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo sad dobro na početku je bilo baš strašno emocionalno znaju cure neke tu koje su mi pisale da je sve to normalno…nisam imala nikakvih osjećaja za Luku sve je bilo rađeno rutinski al srećom prošlo je i to. Sad kad ga gledam mislim se koliko volim to malo biće svaki dan sve više. U početku je bilo buđenje svaka 2,5 sata a evo zadnjih par dana prvu turu odspava 4,5 sata pa zaspe pa se probudi za sat vremena i onda opet zaspe i spava 2,5-3 sata. Muž i ja od početka to u smjenama radimo. Ja već odem u 9 spavati u drugu sobu a on dođe po mene oko 4,5 kako kad.
Luka je preslatki😊
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas...urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔
Dobro jutroo zeniceee...nadam se da su bebee sve ozdravilee i da su mamite sada mirne....
Zanima me da li su i vase bebe jako nemirne kada jedu ii onda puno vracaju hranu 🤦♀️ stalnooo bljucka...imma osjecaj kako nemirno jede tako i zeludac nemiran pa vraca hranu 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jel jedino meni ne curi mlijeko?
Ne curi ni meni, jedino kad legnem na bok pa kako mi pritisne jedna sisa drugu onda curi, i kad ga dojim ili se izdajam curi ko ludo. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔
Mi vozimo bicikl, onako mu nogice mrdamo i masiramo lagano stomak i onda kad se isprducka se smiri fino, probaj tako, ili ga stavim na sebe pa mu masiram i tapkam leda pa nekad i podrigne naknadno i isprducka se pa kad zaspe na meni samo ga spustim na kauc pored sebe. E sad za glad, ne vjerujem da je nakon 2 sata vec gladan a da je pojeo toliko, ali opet svaka beba je individualna. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
CarpeDiem , drago mi je da ide na bolje!
Nas evo s pregleda. Dobio je u mjesec dana samo 700 grama. Ped kaze da je to na granici, da je ista manje da bi mu dala dohranu. Narasao 5cm.
Koliko su vasi imali na prvom pregledu?
CarpeDiem , drago mi je da ide na bolje!
Nas evo s pregleda. Dobio je u mjesec dana samo 700 grama. Ped kaze da je to na granici, da je ista manje da bi mu dala dohranu. Narasao 5cm.
Koliko su vasi imali na prvom pregledu?
Moja je dobila 900g i narasla samo 1,5 cm
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji