Meni je mlijeko nakon carskog došlo treći dan, ali i sada se mučimo sa malom količinom mlijeka pa kada bude jako nervozan moram dohranu mu dat...
A inače, kad ste krenule noktice kratiti? Nama na edukaciji rekli da se ne rezu noktici malim bebama, a zaboravila sam kad bi se moglo krenut sa tim 😅
I daj mi recite jel svaki dan isperete nosic fiziološkom? Nitko mi ništa nije za to rekao...
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2213762865331226&id=354522044588660
Jedan stari jakooooo dobri video
Meni je mlijeko nakon carskog došlo treći dan, ali i sada se mučimo sa malom količinom mlijeka pa kada bude jako nervozan moram dohranu mu dat…
A inače, kad ste krenule noktice kratiti? Nama na edukaciji rekli da se ne rezu noktici malim bebama, a zaboravila sam kad bi se moglo krenut sa tim 😅
I daj mi recite jel svaki dan isperete nosic fiziološkom? Nitko mi ništa nije za to rekao…
Fiziološkom samo ako se čuje nos inače ne
Nokti kad se rode u sljepljeni za kožu. Ako ih režete bit će krvi. Treba se sačekat da se odvoje od prsta da možeš rezat. I režeš ravno. Ja sam dosta rano počela jer bi se ogrebao.. Al svakako sam sačekala da ti prvi nokti puknu i otpadnu. (samo onaj dio koji bi i škaramarć rezala. Taj je otpao, ne cijeli nokat) idući put kad je narastao smo rezali
Evo curke moja Mila ima žuticu, najgore nešto mi je slušati kako plače tamo u sobi do a ja ne mogu pomoći.. Donit će mi je malo da je pomazim i onda će je vratiti kod njih jer i tako mlijeka još nemam a valjda će je sunca ti cijelu noć, taj dio nisam skuzila doktora. Imala je jutros bilirubin 163, onda je popodne bio 211.. Dobro je što su ranije krenuli sa terapijom pa valjda nećemo morati preko vikenda ostajati...
Znam da je većini ovo iza vas, ali eto prva beba, ja sam se skroz uznemirila, jer me svi pilaju jel mi došlo mlijeko i jel dojim i još ova žutica... Ono zašto ljudi pitaju takve stvari..
Zara7 mene su traperice u pocetku uzasno zuljale i smetale mi, nosila sam one trudnicke makar nisam ni imala trbuh nego zbog te vrecice. A i plus to kako sam ja nosila prakticki djecju robu sve mi je sad malo pa me opcenito zulja🤣 al uspjela sam jedno troje naći u koje se uguram(2 sam nosila kad sam trudna vec bila)
Mia38 i mojeg budi taj refleks, u bolnici je bio jako izražen svako malo se tresao i kad je budan bio i znam da je muz pitao zasto se trese,a doktorica Ruskinja je skuzila valjda o cemu mi pa nam je objasnjavala na njemackom da je to zbog toga sto he u trbuhu sve bilo usko. Dok nisam kuci dosla pa na fejsu naletila da je to mooriv refleks.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Evo curke moja Mila ima žuticu, najgore nešto mi je slušati kako plače tamo u sobi do a ja ne mogu pomoći.. Donit će mi je malo da je pomazim i onda će je vratiti kod njih jer i tako mlijeka još nemam a valjda će je sunca ti cijelu noć, taj dio nisam skuzila doktora. Imala je jutros bilirubin 163, onda je popodne bio 211.. Dobro je što su ranije krenuli sa terapijom pa valjda nećemo morati preko vikenda ostajati…
Znam da je većini ovo iza vas, ali eto prva beba, ja sam se skroz uznemirila, jer me svi pilaju jel mi došlo mlijeko i jel dojim i još ova žutica… Ono zašto ljudi pitaju takve stvari..
Čestitam! Nemoj se brinuti oko žutice, proći će brzo i bit će sve dobro. 🙂 Probaj se odmoriti ako ona već mora na sunčanje. ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Evo i nas s istim mukama po spavanju/nespavanju po danu. Taman gledam za naručiti nosiljku 😃 muž sljedeći tjedan kreće raditi i nema smisla da sjedim s njim na kauču satima. Jer mali gospodin želi spavati samo na mami 🙈 drži me za majicu da ne bi negdje pobjegla i onako otvori oči na pola da provjeri držim li ga i onda kad skuži da jesam, samo nastavi spavati.
Doslovno spustim ga, i otvori oči. Iako pazim da nije hladna podloga da ga ne razbudi i svašta nešto 😊 evo maloprije ga spustila, doslovno otrčala na wc, vratim se on već budan. Uzmem ga i sad kunja na rukama. 🙈
-
Danas nam je mjesec dana 🎉🎉 morat ću i ja neku sličicu baciti da obilježimo, iako sam totalni antitalent za to 😅😅
-
Pratim grli, voli, spavaj - ali nisam dosad uspjela pohvatati te bude prozore i to. Može li neka od vas koja je čitala kratko objasniti?😊😊
Ista stvar s hvatanjem za majcu🤣🤣 jucer ga muz zeli spustit a on mu uhvatio prste i stiso ne pusta mudrac mali😄 slatko mi je to al s jedne strane i mucno.
Npr jucer je nakon kupanja malo sisao i zaspao i jos mu nudim jos i guram sisu jer je siso svega 5 min nece i spustim ga u kinderbet i odem ugrijat jastucic s kosticama tresnje nisam ni upalila mikrovalnu on vec kreno plakat i nakon toga siso jos sat vremena ako ne i vise😅
Tako da ja nikako ne mogu pratit budne prozore, kao ni mjenjanje pelene na svaka dva sata jer ispada samo sto mu promijenim pelenu i nakon sto se najede i taman krene kunjat da bi opet trebao novu pelenu
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Evo cure da se zapišem na temi, mala Mila došla je na svijet 8.11 oko 2 ujutro, duga 50 cm i teška 3570 g. Za sad samo spava, još smo u bolnici jer je na kraju bio hitan carski rez.
Cure koje su imale carski, kad vam je nadošlo mlijeko? Ja milu stavljam na cicu, i dobro ona vuče ali ja mlijeka nemam pa sam malo zabrinuta 😬😏
Ja sam valjda sretnica kojoj je mlijeko nadoslo odmah, bez obzira na to što carski nije tekao idealno, iako je bio planiran.
Samo što on nije znao sisat i baš smo se mučili pogotovo sa desnom koju jos uvijek manje voli, pogotovo kad je hako gladan bas se nasekira🤣 i ja sam se bojala da ga ne nasopaju s dohranom pa sam plakala muzu al mislim da su to i hormoni radili na max
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Evo cure da se zapišem na temi, mala Mila došla je na svijet 8.11 oko 2 ujutro, duga 50 cm i teška 3570 g. Za sad samo spava, još smo u bolnici jer je na kraju bio hitan carski rez.
Cure koje su imale carski, kad vam je nadošlo mlijeko? Ja milu stavljam na cicu, i dobro ona vuče ali ja mlijeka nemam pa sam malo zabrinuta 😬😏
Ja sam valjda sretnica kojoj je mlijeko nadoslo odmah, bez obzira na to što carski nije tekao idealno, iako je bio planiran.
Samo što on nije znao sisat i baš smo se mučili pogotovo sa desnom koju jos uvijek manje voli, pogotovo kad je hako gladan bas se nasekira🤣 i ja sam se bojala da ga ne nasopaju s dohranom pa sam plakala muzu al mislim da su to i hormoni radili na max
I cestitke mama🥰🥰 nek je ziva i zdrava🤗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Hvala vam na čestitkama 🥰🥳
Ma ja bi radije da je šopaju dohranom, jer ode na Sv duhu kao da ne kuže da nemam mlijeka i svaki put me pitaju hoće li joj dati jesti, a onda ja mislim da mala prije nije ni jela..
Ma luda sam znam, i naravno da je hrane, al hormoni rade svoje 😂😬
Sortiraj odgovore
Najstariji