🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    09. Studeni 2021. 21:23

Jana jaoo sto ste slatki oboje. Ista stvar ja njega na tetricu a on se okrece dok ne nađe kožu il ne dođe do srca, mustre male. Probudi se cijela kosa mokra.

I vi ostale mame bas imate slatke cupavce🥰😍 

Buhtlica bit će sve okej, samo smireno jer kažu da stres dodatno šteti ukoliko želimo dojiti. A što se tiče pitanja u vezi dojenja o da uzasna su i nikad ne valja ni kad dojis ni kad dajes dohranu😒 
    -----
    Inače mi smo se danas rasplakali u trgovini i mama mi je morala dati sisu. Al je baš zeznuto sad u ovo zimsko vrijeme kad moram prvo skinut jaknu, kapu i sve ostalo sa sebe, onda se jos preznojim pod maskom uzas. Dobro je pa nemam problem s dojenjem u javnosti ionako beba prekrije sve, a i dobila sam u Dmu onu maramu za dojenje pa ga prekrijem s tim samo sto se on iako je takav mali baš zna unervozit pod tim a i ja skupa s njim onda jer to ispada kako on mase nogicama🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

daniella2207
    09. Studeni 2021. 22:38

https://ibb.co/vmYL3gc
    Pozz cure evo i nas dvije😀ajme sve bebice su preslatke, tako lijepo napreduju vec su velike😍😍😍
    Mi nemamo problema sa spavanjem,ona se sama uspava i ja je nekad stavim na prsa da spava sebi za gust ali ne voli bas,vise voli lezati do mene i onda me gleda i smije se😁
    Jedini problem koji za sada imamo je to dojenje koliko god se izdajem i stavljam je na cicu,i pijem caj za dojilje mlijeka nemam puno jedva 300ml na dan izdojim,jer ona i bude na cici ali je uvijek poslije gladna opet,pa joj dam dohranu☹

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Jana25
    09. Studeni 2021. 23:10

plavabosanka

Jana jaoo sto ste slatki oboje. Ista stvar ja njega na tetricu a on se okrece dok ne nađe kožu il ne dođe do srca, mustre male. Probudi se cijela kosa mokra.

I vi ostale mame bas imate slatke cupavce🥰😍

Buhtlicabit će sve okej, samo smireno jer kažu da stres dodatno šteti ukoliko želimo dojiti. A što se tiče pitanja u vezi dojenja o da uzasna su i nikad ne valja ni kad dojis ni kad dajes dohranu😒
    —–
    Inače mi smo se danas rasplakali u trgovini i mama mi je morala dati sisu. Al je baš zeznuto sad u ovo zimsko vrijeme kad moram prvo skinut jaknu, kapu i sve ostalo sa sebe, onda se jos preznojim pod maskom uzas. Dobro je pa nemam problem s dojenjem u javnosti ionako beba prekrije sve, a i dobila sam u Dmu onu maramu za dojenje pa ga prekrijem s tim samo sto se on iako je takav mali baš zna unervozit pod tim a i ja skupa s njim onda jer to ispada kako on mase nogicama🤣

Ja imam problem s dojenjem u javnosti 🙈 
    Da me se ne shvati krivo, nemam nista protiv zena koje doje u javnosti, mislim da su super! Go girls!!! 🥳 ali ja ne mogu i bok! Daj mi molim te slikaj tu maramu za dojenje, moram si to kupit 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    10. Studeni 2021. 01:41

daniella2207

Pozz cure evo i nas dvije😀ajme sve bebice su preslatke, tako lijepo napreduju vec su velike😍😍😍
    Mi nemamo problema sa spavanjem,ona se sama uspava i ja je nekad stavim na prsa da spava sebi za gust ali ne voli bas,vise voli lezati do mene i onda me gleda i smije se😁
    Jedini problem koji za sada imamo je to dojenje koliko god se izdajem i stavljam je na cicu,i pijem caj za dojilje mlijeka nemam puno jedva 300ml na dan izdojim,jer ona i bude na cici ali je uvijek poslije gladna opet,pa joj dam dohranu☹

Smješko mali🥰 i jel se meni cini ili je Korina mamina kopija?

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    10. Studeni 2021. 02:07

Jana25
    Ja imam problem s dojenjem u javnosti 🙈
    Da me se ne shvati krivo, nemam nista protiv zena koje doje u javnosti, mislim da su super! Go girls!!! 🥳 ali ja ne mogu i bok! Daj mi molim te slikaj tu maramu za dojenje, moram si to kupit 😁

Ja i da ne zelim nemam izbora dok on ogladni protestira. A njemu bome nikad ne znas jer nekad izdrži 3 sata,a nekad krug oko ulice i već se meškolji trpa šaku u usta i mrnđa pa se moramo vratit. Jednom nam je u autu ogladnio dobro pa smo bili blizu kuće🤣 jer je baš bilo nezgodno nismo imali di ni stat. Aa nije da ga ne nahranim prije nego sto izlazimo(procitala neki dan na fejsu dajte mame nahranite si djecu pa odite nekud). A kad smo kući i ako ga dojim na kauču, a netko u tom trenutku dođe ne volim ga premjestati u sobu onda jer se uznemiri i izgubi sisu putem pa onda nastavim poso i bez marame, svejedno su već ušli 😅 (nije da to radim pred svim gostima al ima ljudi koje ne racunam pod goste)

https://ibb.co/z4fQpSZ 
    Evo nasla sam s neta slike. Ima i onih marama sto izgledaju ko pregace pa imaju kao tregercice. Pogledaj si na amazonu ili negdje od teta šivalica. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• MARELA
    10. Studeni 2021. 05:02

buhtlica34

Hvala vam na čestitkama 🥰🥳
    Ma ja bi radije da je šopaju dohranom, jer ode na Sv duhu kao da ne kuže da nemam mlijeka i svaki put me pitaju hoće li joj dati jesti, a onda ja mislim da mala prije nije ni jela..
    Ma luda sam znam, i naravno da je hrane, al hormoni rade svoje 😂😬

Potpuno je normalno da ti mlijeko nadođe 2-5 dana nakon poroda. Do tada, stavljaj bebicu svaka 2,3h ili kak cesto ces vec moci s obz na suncanje, da cica pa makar i u prazno, gledaj to kao vjezbu. U ovoj fazi kada stisnes bradavicu ili iza nje mogla bi mozda i vidjet kapljicu kolostruma kao med gusto, to je njima navodno dovoljno dok ne nadođe mlijeko. Ja mislim da nema potreba dohranjivat, osim ako previse izgube na tezini ili ako bas urla i ne moze se nikako smiriti.

SamoMalo
    10. Studeni 2021. 07:44

Jutro cure. Prijavljujem milijum dojenja nocas. Strgana sam. Jedino me lijenost spasila da mu ne uvalim bocu 

Ivona1505
    10. Studeni 2021. 08:16

Evo mene cure na kratko. Prije svega cestitam svima koje ste postale mame u meduvremenu, da se sto prije oporavite i sto vise mazite i pazite. 💞
    Mi smo bili u ponedjeljak na prvom pregledu kod pedijatrice, jos nam nije vratio pocetnu kilazu, na 3540 je, fali mu 80 grama pa idemo na kontrolu zbog tezine sutra, nadam se da ce natuci barem 3600 do sutra. Jedna dobra vijest s druge strane je sto smo uspjeli uspostaviti opet dojenje i presretna sam zbog toga. 😁 Iz jedne ga dojim, drugu izdojim i dam mu naknadno i to, pa onda iduce hranjenje mijenjamo i ide nam super, sit je uvijek i place jako rijetko sad. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

daniella2207
    10. Studeni 2021. 08:28

plavabosanka

daniella2207

Smješko mali🥰 i jel se meni cini ili je Korina mamina kopija?

Pa kazu da lici na mene da,ja to ne vidim ali i mama kaze da je ista ja kada sam bila mala😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    10. Studeni 2021. 09:04

Jutro mamasite 😊

Kako ste danas?
    Luki je počeo i noću zezati oko uspavljivanja 😏 samo sam čekala....

Jackie ajme koliko kosice 😍🤩 divan je!
    Daniella Korina stvarno sliči na tebe 😁 preslatka je 🤩
    Buhtlice bolje da su odmah krenuli s fototerapijom. Brze ce proc zutica pa ce te kući 😊 vjeruj mi bolje da nije bila s tobom. Luki je bio s menom cijelu tu noć i plakao svo vrijeme a ja ga ne mogu ni uzeti ni ništa . Uzas
    Ivona super za dojenje! Nadam se da je vratio početnu kilazu. A koliko je bio izgubio od poroda?
    CarpeDiem kako ste vas dvi? 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.