E ja sam se preporodila otkad sam malo vise proučila o spavanju djece. Instagram stranica grli voli spavaj. Shvatila sam da su budni prozori kod mog Nike predugi i da zato dolazi do nervoze i teškog uspavljivanja. Puno bolji život imam otkako sam to počela primjenjivati.
Ugl, koga zanima neka si procita malo :D
Mia nazalost nemam savjet za to :/
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozz cure 🤗
CarpeDiem ajmeee 10 dana 😔 ti si super sebi sve posložila u glavi i prihvatila situaciju, bravo!! Držim fige da svima vrijeme prođe što prije i da se zdravi mazite svi 4 (i 🐶) doma uskoro 💜 nadam se da ste danas bolje!
Prekrasne su bebice🥺🥺
a Plavabosanka znači koja je ovo razina zadovoljstva kod Matiasa hahaha nešto preslatko!! Opijenost mlijekom i svojom mamom 😍 prekrasan je 😍
I yaaaay za vrećicu, moram traperice nosit 😂
_____
Inače, pridružujem se klubu s bebom koja 1) ne spava po danu uopće, znači trudi se ostat budan svim silama, zaspe na par minuta pa se uspaničeno trgne kao nenene I shall not sleep 😂 a vidiš da mu se oči sklapaju
2) jedini način da zaspe bilo dan ili noć je na meni uz dojenje plus nekad funkcionira i nošenje drugih uz ljuljanje, ALI ne možeš ga uopće spustiti jer se odmah probudi makar skroz čvrsto spava i onda sve ispočetka 🥴 nekidan je bio na meni od 17 do ponoći 🤯 spasi me lijepo vrijeme i šetnje jer bar tako malo zaspe u kolicima. Šteta kinderbeta lijepog i praznog 😂
Strašan je kad se tako najede pa sve otvori usta kako se smije a krene ga grčit stomak al osmijeh je tu🤣
Hahah a ovo za spavanje morala sam se nasmijat ista stvar sklapaju mu se okice al ne on mora gledat okolo, mudrac. Sad mi lakse kad vidim da nije jedina beba koja spava samo na meni toliko dugo. Ujutro se nisam ustat mogla jer sam se pokocila😂😂

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mi smo prigodno proslavili prvih mjesec dana u skladu sa studenim i našom temom 🥰🍁🍂🍃
https://ibb.co/q1RRTDM
Potkupila sam ga mlijekom pa je surađivao 😂🐷
Aa slatkis kako je dugacak🥰😍💞

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
E ja sam se preporodila otkad sam malo vise proučila o spavanju djece. Instagram stranica grli voli spavaj. Shvatila sam da su budni prozori kod mog Nike predugi i da zato dolazi do nervoze i teškog uspavljivanja. Puno bolji život imam otkako sam to počela primjenjivati.
Ugl, koga zanima neka si procita malo :D
Mia nazalost nemam savjet za to :/
Zapratila 👍 budem malo proučila

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Potpisujem za budne prozore, nas je to isto spasilo zadnjih par dana! Ponekad

Evo i nas s istim mukama po spavanju/nespavanju po danu. Taman gledam za naručiti nosiljku 😃 muž sljedeći tjedan kreće raditi i nema smisla da sjedim s njim na kauču satima. Jer mali gospodin želi spavati samo na mami 🙈 drži me za majicu da ne bi negdje pobjegla i onako otvori oči na pola da provjeri držim li ga i onda kad skuži da jesam, samo nastavi spavati.
Doslovno spustim ga, i otvori oči. Iako pazim da nije hladna podloga da ga ne razbudi i svašta nešto 😊 evo maloprije ga spustila, doslovno otrčala na wc, vratim se on već budan. Uzmem ga i sad kunja na rukama. 🙈
-
Danas nam je mjesec dana 🎉🎉 morat ću i ja neku sličicu baciti da obilježimo, iako sam totalni antitalent za to 😅😅
-
Pratim grli, voli, spavaj - ali nisam dosad uspjela pohvatati te bude prozore i to. Može li neka od vas koja je čitala kratko objasniti?😊😊

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hvala cureee 🥰 prvi pokušaj je završio neslavno pa sam ga nahranila i onda je pronašao modela u sebi 😂
I mene zanimaju ti budni prozori, dajte malo info 😁
Mi planiramo uzeti ergobaby omni 360, i ja se nadam da će nam to olakšati život ☺️

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ajme jesu slatki ! 🤗🙊
Dok čitam vaše probleme oko nespavanja mogu biti sretna, F hoće spavati sam, aliii ima i on trenutaka/dana kad ga treba držati dok ne zaspe i učvrsti san.
Nama je najgori dio dana od 19 do 22h otprilike jer baš tada uglavnom ne želi zaspati i tad ga treba držati i nositi i pred jutro.
Posudili smo nosiljku i svaki pokušaj nošenja je neslavno završio, plakanje i bok. Mislila sam da će nam ti biti super, a šipak .

'21. 💙
'24. 💛
Uh onda nas ima u klubu "spavamo samo na mami" 🙈
Ima li tko preporuku za maramu?
Zna li tko kakve su one beobaby elastične marame?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam s prvim koristil prvo elasticnu pa tkanu. Sad sam probala elasticnu ali mi je kompliciranija od tkane pa sam presla odmah na tkanu (iz lidla). Elasticne su sve slicne. Svi mi hvale i ergo embrace koji je nesto izmedu elasticne i nosiljke ali nisam osobno probala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji