E ja sam se preporodila otkad sam malo vise proučila o spavanju djece. Instagram stranica grli voli spavaj. Shvatila sam da su budni prozori kod mog Nike predugi i da zato dolazi do nervoze i teškog uspavljivanja. Puno bolji život imam otkako sam to počela primjenjivati.
Ugl, koga zanima neka si procita malo :D
Mia nazalost nemam savjet za to :/
Zapratila 👍 budem malo proučila
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Potpisujem za budne prozore, nas je to isto spasilo zadnjih par dana! Ponekad
Evo i nas s istim mukama po spavanju/nespavanju po danu. Taman gledam za naručiti nosiljku 😃 muž sljedeći tjedan kreće raditi i nema smisla da sjedim s njim na kauču satima. Jer mali gospodin želi spavati samo na mami 🙈 drži me za majicu da ne bi negdje pobjegla i onako otvori oči na pola da provjeri držim li ga i onda kad skuži da jesam, samo nastavi spavati.
Doslovno spustim ga, i otvori oči. Iako pazim da nije hladna podloga da ga ne razbudi i svašta nešto 😊 evo maloprije ga spustila, doslovno otrčala na wc, vratim se on već budan. Uzmem ga i sad kunja na rukama. 🙈
-
Danas nam je mjesec dana 🎉🎉 morat ću i ja neku sličicu baciti da obilježimo, iako sam totalni antitalent za to 😅😅
-
Pratim grli, voli, spavaj - ali nisam dosad uspjela pohvatati te bude prozore i to. Može li neka od vas koja je čitala kratko objasniti?😊😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Hvala cureee 🥰 prvi pokušaj je završio neslavno pa sam ga nahranila i onda je pronašao modela u sebi 😂
I mene zanimaju ti budni prozori, dajte malo info 😁
Mi planiramo uzeti ergobaby omni 360, i ja se nadam da će nam to olakšati život ☺️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ajme jesu slatki ! 🤗🙊
Dok čitam vaše probleme oko nespavanja mogu biti sretna, F hoće spavati sam, aliii ima i on trenutaka/dana kad ga treba držati dok ne zaspe i učvrsti san.
Nama je najgori dio dana od 19 do 22h otprilike jer baš tada uglavnom ne želi zaspati i tad ga treba držati i nositi i pred jutro.
Posudili smo nosiljku i svaki pokušaj nošenja je neslavno završio, plakanje i bok. Mislila sam da će nam ti biti super, a šipak .
'21. 💙
'24. 💛
Uh onda nas ima u klubu "spavamo samo na mami" 🙈
Ima li tko preporuku za maramu?
Zna li tko kakve su one beobaby elastične marame?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam s prvim koristil prvo elasticnu pa tkanu. Sad sam probala elasticnu ali mi je kompliciranija od tkane pa sam presla odmah na tkanu (iz lidla). Elasticne su sve slicne. Svi mi hvale i ergo embrace koji je nesto izmedu elasticne i nosiljke ali nisam osobno probala
Evo cure da se zapišem na temi, mala Mila došla je na svijet 8.11 oko 2 ujutro, duga 50 cm i teška 3570 g. Za sad samo spava, još smo u bolnici jer je na kraju bio hitan carski rez.
Cure koje su imale carski, kad vam je nadošlo mlijeko? Ja milu stavljam na cicu, i dobro ona vuče ali ja mlijeka nemam pa sam malo zabrinuta 😬😏
Evo cure da se zapišem na temi, mala Mila došla je na svijet 8.11 oko 2 ujutro, duga 50 cm i teška 3570 g. Za sad samo spava, još smo u bolnici jer je na kraju bio hitan carski rez.
Cure koje su imale carski, kad vam je nadošlo mlijeko? Ja milu stavljam na cicu, i dobro ona vuče ali ja mlijeka nemam pa sam malo zabrinuta 😬😏
Meni je krenulo pomalo vec negdje drugi dan al moj bebac vuce kao lav.
Dobrodosla Mia 🥰 i cestitke mamici. ❤ Meni je onako pravo nadoslo 3-4 dan, a na pocetku izvlace kolostrum, sto je najbitnije, tako da sto vise stavljaj da sisa i bude doslo. Sretno!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji