🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    09. Studeni 2021. 15:51

Mokosh

buhtlica34

Evo cure da se zapišem na temi, mala Mila došla je na svijet 8.11 oko 2 ujutro, duga 50 cm i teška 3570 g. Za sad samo spava, još smo u bolnici jer je na kraju bio hitan carski rez.
    Cure koje su imale carski, kad vam je nadošlo mlijeko? Ja milu stavljam na cicu, i dobro ona vuče ali ja mlijeka nemam pa sam malo zabrinuta 😬😏

Dobrodosla Mia 🥰 i cestitke mamici. ❤ Meni je onako pravo nadoslo 3-4 dan, a na pocetku izvlace kolostrum, sto je najbitnije, tako da sto vise stavljaj da sisa i bude doslo. Sretno!

Mila, pardon!

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    09. Studeni 2021. 15:54

Pridruzujem se bandi spavaca na mamici po cijele dane. Znaci, nosiljka ili marama je must have! Bez toga nista. Doslovno zajedno piskimo, a ponekad i kakamo. 🤦‍♀️

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    09. Studeni 2021. 15:59

Ali moram se pohvalit da sam malog spustila ima 10min i spava! On spava na kutnoj! 🥳🥳🥳 Stavila sam mu jastuk pod noge, i od jucer mu dajem Espumisan kapi za grceve. Mozda je do toga. 🤔  Usput, jucer sam napisala litanije (cijelo poslijepodne do kasno navecer sam pisala uz prekide) i izbrise mi se sve...😫 ugl natipkam valjda sve sto sam imala potrebu podijeliti s vama u vise navrata...ako mi dopuste... 😅

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 16:00

Buhtlice ja sam rodila vaginalno pa mi je nadoslo 3. Dan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 16:01

Mokosh

Ali moram se pohvalit da sam malog spustila ima 10min i spava! On spava na kutnoj! 🥳🥳🥳 Stavila sam mu jastuk pod noge, i od jucer mu dajem Espumisan kapi za grceve. Mozda je do toga. 🤔 Usput, jucer sam napisala litanije (cijelo poslijepodne do kasno navecer sam pisala uz prekide) i izbrise mi se sve…😫 ugl natipkam valjda sve sto sam imala potrebu podijeliti s vama u vise navrata…ako mi dopuste… 😅

😅 Čekamo 😁

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 16:06

SamoMalo

Ja sam s prvim koristil prvo elasticnu pa tkanu. Sad sam probala elasticnu ali mi je kompliciranija od tkane pa sam presla odmah na tkanu (iz lidla). Elasticne su sve slicne. Svi mi hvale i ergo embrace koji je nesto izmedu elasticne i nosiljke ali nisam osobno probala

Joj. Imam osjecaj da nikad nebi znala vezati ni jednu maramu kako treba 🙈
    Imamo ergobaby adapt koja kao ide od rodenja tj 3.2kg al nekako mi jos rano za nju, nemam pojma 😒

Mokosh
    09. Studeni 2021. 16:13

Sto se tice starije djece, prilagodbe i vremena za njih. Paaa...nemam skoro nista vremena za njih. Sve sto radim, radim u hodu koliko mogu i kad mogu. One su ga jako dobro prihvatile, obozavaju ga. Stalno bi ga mazile, ljubile, dirale, igrale bi se s njime. Bit ce bas veselo kad malo poraste i kad se stvarno budu mogle igrati s njime. Nedavno nam je bio maleni od 8mj, njihov bratic, znaciiii, toliko odusevljenja i toliko su bile pazljive, pogotovo starija. Ako tako ostane, bit ce super. No da imam vremena samo za njih dvije, trenutno nemam. I osjecam se uzasno zbog toga. Bilo je tu pitanja "a zasto si morala roditi bracu?", pa kad sam im objasnila da nisam morala, nego sam zeljela, sad znaju pitati "a zasto si htjela roditi bracu?" 😅😆

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Jana25
    09. Studeni 2021. 16:28

https://ibb.co/s1ndR4j
    Ma sta pricaju ove tete da bebe spavaju na mamama?
    Meni je moja mama rekla da sve druge bebe spavaju u kreveticima, a samo ja ovako 😳
    Ova moja mustra osla je korak dalje, stavim ga na tetricu, a on se pomakne na kožu, i tako se znojimo❤🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 16:50

Jana25

https://ibb.co/s1ndR4j
    Ma sta pricaju ove tete da bebe spavaju na mamama?
    Meni je moja mama rekla da sve druge bebe spavaju u kreveticima, a samo ja ovako 😳
    Ova moja mustra osla je korak dalje, stavim ga na tetricu, a on se pomakne na kožu, i tako se znojimo❤🤣

🤣🤣🤣
    Karlo Karlo mustro mala 🤩 ali lagala te mama itekako.
    Evo i dokaza 🤣

https://ibb.co/85RXyHq

• sunce7
    09. Studeni 2021. 17:28

Pa ovdje ispada da jedino moja cura ne voli na meni spavat🙊😂 inace ne voli se puno ni nosat, uspavljuje se uglavnom sama,ako je nervozna onda lezim kraj nje i mazim je po glavi. Al od lezanja na meni nista, samo kad je bila mala meva.🥲
    Jos da spava navecer to bi bila idealna beba😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.