Sanjarka evo Niko sinoć. O čemu mi pričamo?! Hahahahaha
https://ibb.co/mJC0xft
Kad zaspe moram cekat bar 20 min da skroz učvrsti san da de pomaknem, inače se odmah probudi 🤦🏼♀️
Hahaha to je to 😆😆😆
Joj Niko 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kad smo kod robice, ja obozavam hudice i generalno kapuljace. Tako da sam malca opremila s hrpom majici s kapuljacom. Ajme, koji waste of money
Mrzim te kapuljace na njemu, em se guzvaju, em mu smetaju em ih pokusava posisat kad mu dodu na lice
🤣🤣🤣 hjoj da…ma majice opcenito, guzvaju se na leđima i dizu prema gore. A dodala bih jos i hlacice ili gegice bez stopala kao no,no..dakle kod nas nema rih carapa koje bi ostale na nogama…i sada mi sve bez stopala hlacice stoje🙃
Ista stvar sa čarapicama 😆
Pozz cure 🤗
CarpeDiem ajmeee 10 dana 😔 ti si super sebi sve posložila u glavi i prihvatila situaciju, bravo!! Držim fige da svima vrijeme prođe što prije i da se zdravi mazite svi 4 (i 🐶) doma uskoro 💜 nadam se da ste danas bolje!
Prekrasne su bebice🥺🥺
a Plavabosanka znači koja je ovo razina zadovoljstva kod Matiasa hahaha nešto preslatko!! Opijenost mlijekom i svojom mamom 😍 prekrasan je 😍
I yaaaay za vrećicu, moram traperice nosit 😂
_____
Inače, pridružujem se klubu s bebom koja 1) ne spava po danu uopće, znači trudi se ostat budan svim silama, zaspe na par minuta pa se uspaničeno trgne kao nenene I shall not sleep 😂 a vidiš da mu se oči sklapaju
2) jedini način da zaspe bilo dan ili noć je na meni uz dojenje plus nekad funkcionira i nošenje drugih uz ljuljanje, ALI ne možeš ga uopće spustiti jer se odmah probudi makar skroz čvrsto spava i onda sve ispočetka 🥴 nekidan je bio na meni od 17 do ponoći 🤯 spasi me lijepo vrijeme i šetnje jer bar tako malo zaspe u kolicima. Šteta kinderbeta lijepog i praznog 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mi smo prigodno proslavili prvih mjesec dana u skladu sa studenim i našom temom 🥰🍁🍂🍃
https://ibb.co/q1RRTDM
Potkupila sam ga mlijekom pa je surađivao 😂🐷
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara predivno 😍😍😍😍
Obožavam tako kreativne fotke 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mi smo prigodno proslavili prvih mjesec dana u skladu sa studenim i našom temom 🥰🍁🍂🍃
Ajme meni 🤩🤩🤩 znači fotka je top top svaka čast mama 💪
A Jakov je frajer ipo, sto smo odavno znali da ce biti 🥰
Onda nam je isto sta se spavanja tj ne spavanja tiče 😏
Proći ce 😁
Evo mene u klubu nespavanja... samo moj veliki decko ne spava po noci.. nocas smo do 3 sata setali, nunali, hranili, swadlali i nista nije funkcioniralo.. isto vidim da je full umoran al bori se sa snom kao Ne smijem spavati! Usto ima full izrazen onaj Moorov refleks koji ga isti tren probudi iz sna.
Danas umor na najjace.
+ upalio mu se jedan prstic, izgleda kao zanoktica. Ima nezko ideju kak to rijesit i s cim namazat?
E ja sam se preporodila otkad sam malo vise proučila o spavanju djece. Instagram stranica grli voli spavaj. Shvatila sam da su budni prozori kod mog Nike predugi i da zato dolazi do nervoze i teškog uspavljivanja. Puno bolji život imam otkako sam to počela primjenjivati.
Ugl, koga zanima neka si procita malo :D
Mia nazalost nemam savjet za to :/
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozz cure 🤗
CarpeDiem ajmeee 10 dana 😔 ti si super sebi sve posložila u glavi i prihvatila situaciju, bravo!! Držim fige da svima vrijeme prođe što prije i da se zdravi mazite svi 4 (i 🐶) doma uskoro 💜 nadam se da ste danas bolje!
Prekrasne su bebice🥺🥺
a Plavabosanka znači koja je ovo razina zadovoljstva kod Matiasa hahaha nešto preslatko!! Opijenost mlijekom i svojom mamom 😍 prekrasan je 😍
I yaaaay za vrećicu, moram traperice nosit 😂
_____
Inače, pridružujem se klubu s bebom koja 1) ne spava po danu uopće, znači trudi se ostat budan svim silama, zaspe na par minuta pa se uspaničeno trgne kao nenene I shall not sleep 😂 a vidiš da mu se oči sklapaju
2) jedini način da zaspe bilo dan ili noć je na meni uz dojenje plus nekad funkcionira i nošenje drugih uz ljuljanje, ALI ne možeš ga uopće spustiti jer se odmah probudi makar skroz čvrsto spava i onda sve ispočetka 🥴 nekidan je bio na meni od 17 do ponoći 🤯 spasi me lijepo vrijeme i šetnje jer bar tako malo zaspe u kolicima. Šteta kinderbeta lijepog i praznog 😂
Strašan je kad se tako najede pa sve otvori usta kako se smije a krene ga grčit stomak al osmijeh je tu🤣
Hahah a ovo za spavanje morala sam se nasmijat ista stvar sklapaju mu se okice al ne on mora gledat okolo, mudrac. Sad mi lakse kad vidim da nije jedina beba koja spava samo na meni toliko dugo. Ujutro se nisam ustat mogla jer sam se pokocila😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Aa slatkis kako je dugacak🥰😍💞
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji