Evo cure mene s pregleda iz Vinogradske. Nemrem vjerovat da sam u samo sat vrem obavila😜
mozda je ipak bolje biti narucen ujutro.
Uglavnom, nis, napravljen pregled, otvorena sam 3-4cm 👀 rekla da je bas fini nalaz, sve i da ne cekam puno kada dodju trudovi 🙃 da sam vise trudna, poslala bi me u rađaonu, ali po uzv smo na 37+5, a po zm 36+5, pa ono, neka ide prirodno.
Mada, đaba otvorenost ako trudovi nikada ne dođu ko u prvoj😅 bumo vidli, al onakk…ak dođu, valjda cu se uspjet sprtljat do bolnice, ne zelim bas doma roditi😆😅😅
Uzv i ctg mi nisu radili, tak da nemam pojma kak stojimo s kilazom, ali valjda jesmo u gabaritima oko 3200 ak je prije 2 tj bio 2700😄.
Bas mi nikak ne sjeda da bum skoro rodila…ono, kaj fakat…stvarno, stvarno?? 😬😳😆
Pozdrav, ja opet upadam kao padobranac, inace sam na temi Zimske bebe, ali pratim i vasu temu svakodnevno 🥰 zanima me da li mozda imas raspored doktora u TA u Vinogradskoj? 🤩Prvi put sam isto tamo bila rodila, jako sam bila zadovoljna, ali od toga je proslo godina i pol pa vjerujem da je sigurno doslo do promjene u rasoredu i doktorima, a prvi put sam si izabrala prekrasnu doktoricu, voljela bih opet krenuti kod nje ako bude moguce😊
Evo sad bas gledam..nemam bas azuran popis, od prosle je godine, pa ti ga necu ni stavljat, jer kazu da se mijenjao. Utorkom je dr.Grgic, a danas ga je izvanredno mijenjala dr.Pinter, meni je bila okej😊
Curke hvala na podršci. Dobila sam preporuku za carski. U cetvrtak cu biti 36+6 to se vec smatra 37tt beba je procjenjena jucer na 3031g i 36+6 tako da je ona vec u terminu. Moja doktorica skida tokolizu u cetvrtak jer je onda dezurna i cim krenu trudovi idem na carski. Evo dok pisem vam sada imala sam trud kao sinoc sta je pokazalo 100 na ctg. Mali hoce vanka nema tu pomoci.
Ja ne mogu virovat da te ovoliko šibaju trudovi i da se ne može bez tokolize.. jadnaaa. A ja ih čekam i nikako da dođu.
Ajde, super šta je mukama kraj uskoro. Mazit ćeš se s bebicom do kraja tjedna! 🤞🏻🌺
Amy55drago mi je da si nam se odlučila pridružit 😊 sta se pratnje tiče to je tako individualno….ja sam do sad rodila 2 puta i nisam imala pratnju niti je zelim sada…. inače sam osoba koja svoju bol i patnju prolazi sama u samoći pa tako vrijedi i za porod 🤷🏻♀️
Imala sam ok porod i tretman jako dobar u boksu i bez pratnje. Doduse imala sam i vezu e sad…..
Daniellaajme meni kako je slatkaaaa 🥰🥰🥰😍😍 a gle kosice 😍 premedeno malo. Uzivaj u njoj 💜Sanjarka88Puno hvala na riječima dobrodošlice i na savjetu. 🙂 Meni je drago da postoji ova tema, koja je vrlo aktivna i gdje možemo dijeliti iskustva, savjete i mišljenja i iz koje se puno toga može i naučiti.
Dobro nam došle nove curke!! 🙋🏼♀️🤗
Amy55 ti si mi terminuša. 😁 U koju bolnicu ideš u TA ? Pretpostavljam sa je Zagreb u pitanju ? 😄
Rita37 hvala na čestitkama. 🥰 Nisam ni ja znala da nam je danas imendan. Pa drage Matee/Mateje sretan nam imendanko! 🥳🎉 Ivona1505 sretan imendanko i tvom mališi Mateju. ❤️🥳
Mateja2602 Puno hvala na dobrodošlici! Drago mi je! Da, krenula sam u Merkur i jako sam zadovoljna, jest da je uvijek gužva (a mali je prostor) i dugo se čeka, ali tako je valjda svuda. Jedini minus, kao što sam i napisala, mi je ta pratnja koja kod njih još uvijek nije dopuštena, a sumnjam da će se za mjesec dana išta promijeniti po tom pitanju. Gdje si ti planirala ići?
Sanjarka da, da, u privatnice idem sve do kraja pa tako i plodnu vodu i CTG. Svakako je obazrivija i nježnija a i iskusnija prema meni zatvorenoj za razliku od specijalizanata mesara koji su me prije misec dana proglasili otvorenom za prst i poslali s lažnim trudovima u box bezveze na par sati. Malo sam izgubila povjerenje pa sam odlučila sve do kraja privatno. Na kraju sam se iznenadila jer ove CTG-ove koje samo navratim obavit mimo pregleda ne naplate a plodna voda je isto nešto sitno a ne kao cili pregled. Javi mi se na whatsapp ako bi detalje! 😁
Curke hvala na podršci. Dobila sam preporuku za carski. U cetvrtak cu biti 36+6 to se vec smatra 37tt beba je procjenjena jucer na 3031g i 36+6 tako da je ona vec u terminu. Moja doktorica skida tokolizu u cetvrtak jer je onda dezurna i cim krenu trudovi idem na carski. Evo dok pisem vam sada imala sam trud kao sinoc sta je pokazalo 100 na ctg. Mali hoce vanka nema tu pomoci.
Drzim ti figee da sve prode kako spada. Vjerujem da ce malisan biti sasvim u redu, u tim tjednima su vec razvijeni, a ako je vec procjenjen na 36+6, znaci da si u cetvrtak sigurno u terminu. Sve ce to biti u redu i uskoro se mazis sa svojim andelom. 🥰😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo cure mene s pregleda iz Vinogradske. Nemrem vjerovat da sam u samo sat vrem obavila😜
Uglavnom, nis, napravljen pregled, otvorena sam 3-4cm 👀 rekla da je bas fini nalaz, sve i da ne cekam puno kada dodju trudovi 🙃 da sam vise trudna, poslala bi me u rađaonu, ali po uzv smo na 37+5, a po zm 36+5, pa ono, neka ide prirodno.
Mada, đaba otvorenost ako trudovi nikada ne dođu ko u prvoj😅 bumo vidli, al onakk…ak dođu, valjda cu se uspjet sprtljat do bolnice, ne zelim bas doma roditi😆😅😅
Uzv i ctg mi nisu radili, tak da nemam pojma kak stojimo s kilazom, ali valjda jesmo u gabaritima oko 3200 ak je prije 2 tj bio 2700😄.
Pozdrav, ja opet upadam kao padobranac, inace sam na temi Zimske bebe, ali pratim i vasu temu svakodnevno 🥰 zanima me da li mozda imas raspored doktora u TA u Vinogradskoj? 🤩Prvi put sam isto tamo bila rodila, jako sam bila zadovoljna, ali od toga je proslo godina i pol pa vjerujem da je sigurno doslo do promjene u rasoredu i doktorima, a prvi put sam si izabrala prekrasnu doktoricu, voljela bih opet krenuti kod nje ako bude moguce😊
Evo sad bas gledam..nemam bas azuran popis, od prosle je godine, pa ti ga necu ni stavljat, jer kazu da se mijenjao. Utorkom je dr.Grgic, a danas ga je izvanredno mijenjala dr.Pinter, meni je bila okej😊
Ja sam inace petkom kod te doktorice i bas sam jako zadovoljna s njom
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hej cure, malo sam se maknula s foruma jer se ne osjećam dobro nikako. Zadnjih tjedan dana mi je baš loše i jedva čekam rodit, ne mogu zamislit da prenesem u ovakvom stanju. Nisam osoba koja se voli žalit i kukat, ali sve me sastavilo😫 umor koji mi ne da iz kreveta, bolovi koji me bude noću i svaki put mislim da je krenulo, ali ništa. Ti bolovi su i preko dana, kao neki blaži trudovi, ali ništa se ne pojačava. I tako već tjednima. Svakodnevna mučnina se vratila, povratila sam nekoliko puta. Ono što mi najteže pada je užasna svakodnevna glavobolja praćena vrtoglavicom. Imam osjećaj da beba pritišće neki živac jer osjetim pritisak u vratu koji se širi u glavu. Glavu pognut ne mogu zbog toga. Spavanje nula bodova jer me noću uhvate jače kontrakcije. Sve mi se nešto skupilo i uopće se ne osjećam dobro. Danas mi je pregled u 18:45 i sve ću spomenuti ginekologici. Najgore bi mi od svega bilo da me ovi svakodnevni bolovi nisu otvorili ni centimetar. Nadam se da će beba uskoro…
Evo i mene s pregleda. Cerviks i dalje stoji na 28 sto je ok nalaz kao. Afi 16, plodne ok. Presla sam kod drugog dokt obzirom sam rekla da ne bi krenula u TA vec nastavila ici kod njih u polikliniku i dalje.
Doktor je dao 🟢 da se pocnem malo kretat. Radio samo uzv jer ne zeli cackat vaginalno ako sve vidi na uzv.
Mali je 2700 g vec a ja za 1 kilu u 2 tjedna teza. 🙊
Navodno sve ok i ako tako ostane za 2 tjedna napokon se skidam s Utrogestana.🎉
Slijedeci pregled 5.10.
Ja sam inace petkom kod te doktorice i bas sam jako zadovoljna s njom
Prosle godine je petkom u TA bila dr.Djakovic, ne znam da li jos uvijek radi..?
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Sigurna sam da je dr. procjenila kako je najsigurnije za vas oboje.
Bit će sve uredu, čekamo četvrtak sa tobom 🙏
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji