Amy55 drago mi je da si nam se odlučila pridružit 😊 sta se pratnje tiče to je tako individualno....ja sam do sad rodila 2 puta i nisam imala pratnju niti je zelim sada.... inače sam osoba koja svoju bol i patnju prolazi sama u samoći pa tako vrijedi i za porod 🤷🏻♀️
Imala sam ok porod i tretman jako dobar u boksu i bez pratnje. Doduse imala sam i vezu e sad.....
Daniella ajme meni kako je slatkaaaa 🥰🥰🥰😍😍 a gle kosice 😍 premedeno malo. Uzivaj u njoj 💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lisa bio je muž. On smije samo u radaonu (dakle predradaona,sala,soba..ne!).
Mene su inducirali gelom pa me vratili u sobu tako da tak dio nije smio bit. Tek kad su trudovi krenuli i kad sam se spustila u radaonu je mogao doc :)
Stvari ti može donijeti bilo kada dolje na info pult pa ti onda sestre u nekom trenu to donesu. Imaj na umu da im zna bit velika gužva i onda nemaju vremena svako malo ići gore dolje. Moj je meni donio u 1, oko 1:40 su mi donijele stvari i dok smo se obukli i to bilo je 2 već.
Jedino ne može jaje ostavit ja mislim. Nego te čeka sa njim :D
Hvala ti 🥰 super, onda bebicu doneses u rukama dole i ukrcaš 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hello okruglice ♥️
Sta se radi? Ja bila do mame na kavi, sad malo u lezeci pa cu se uhvatit rucka…
Sinoć opet imala nekoliko lažnjaka… sve me zadnjih dana boli dole, sve teze i hodam i okrecem se po krevetu… Nekako se nadam da su to samo takvi dani i da necu sad tako misec dana 😒 bas sam za lezat i nista ne radit a to mi psihički ne odgovara niti malo.
Moje terminuše kakvo je kod vas fizičko stanje?
Baby L. Rastezeeee , boli to sad vec 😅
Isto stanje kao i kod tebe tako da te razumijem😂
😅😅😅
TravellerSretno!!!! I ljubomorna sam na tvoju smirenost😊
AneNadam se da ce pokrenuti mali Ivan!
I ja se nadam da ce se nas Andro pokrenuti, trbuh je spusten ali moze on jos nize. Za sad se javljaju samo lazne kontrakcije, barem ja tako mislim! Vidit cemo. Sve teze i teze hodam i najvise mi pase kad legnem na bok. Strah od poroda je prisutan, nisam smirena kao Traveller, nadam se samo sto bezbolnijem porodu.
Tako je i meni otprilike 🙃 bas mislim da su ovo nocas bile lazne kontrakcije, a hodam ko patka haha.. suosjecam se
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
RUJAN:
Freya_444 21.09.
Mia38 21.09.
Keto35 22.09.
Orhideja 22.09.
Lisa27 22.09.
Sanja0508 22.09.
Plava Bosanka 22.09.
Bilja 22.09.
Tracy 22.09.
Love2021 23.09.
Leah 23.09.
aAnchy 23.09.
Bubica_0706 23.09.
LiLM 24.09.
Lollypop 24.09.
Little baby 24.09.
Mateja31 24.09.
Kiky 27.09.
Mala_Ive 27.09.
Sanjalica 27.09.
Poklončić 27.09.
Lyra 28.09.
Lorre 28.09.
Sanjarka 28.09.
Tienna 28.09.
Zara 28.09.
Marija3998 29.09.
Monalisa 29.09.
Cordisoo 30.09.
LISTOPAD:
Ivona1505 01.10.
Buhtlica34 04.10.
Mateja2602 04.10.
Nyssa 04.10.
Ani92 04.10.
Crni Labud 06.10.
LadyD 07.10.
Tommyfame 13.10.
Freya i Mia javite se nakon pregleda ♥️
TravellerSretno!!!! I ljubomorna sam na tvoju smirenost😊
AneNadam se da ce pokrenuti mali Ivan!
I ja se nadam da ce se nas Andro pokrenuti, trbuh je spusten ali moze on jos nize. Za sad se javljaju samo lazne kontrakcije, barem ja tako mislim! Vidit cemo. Sve teze i teze hodam i najvise mi pase kad legnem na bok. Strah od poroda je prisutan, nisam smirena kao Traveller, nadam se samo sto bezbolnijem porodu.
Tako je i meni otprilike 🙃 bas mislim da su ovo nocas bile lazne kontrakcije, a hodam ko patka haha.. suosjecam se
Nas dve cemo skupa u bolnicu cini mi se 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav curke,kod nas opet problemi, upravo se vratila iz TA, radili mi ctg i uzv, ctg odlican, protoci odlicni, mjere su napokon dosle na svoje i bebica je bas kak treba za tjedne u kojima jesmo i procjena je 2304g tak da je to odlicno, a sad los dio, prosli ponedjeljak je AFI bio 11, da bi danas vec bio 9 i to je na donjoj granici i reko je doktor da bude bebica morala prije van ako se nastavi tak smanjivat, idem 29.9. opet na kontrolu da se to sad prati, bas sam u bedu sada 😔😔
Traveller danas nam stize najiscekivanija beba na temi 🎉🎉🎉🎉 bas sam sretna 🥰♥️💜🎉🤗 jedva cekam da javis da ulazis u boks i da konačno docekamo malu čupavicu 😍
Tienna jesu stigli nalazi? 🙏🤞🤞🤞🤞 Ako sam dobro skuzila oni tebi to nisu uopće vadili ovu trudnocu ili su vadili ono na početku pa nisu u međuvremenu a trebali su?
Littlebaby kod mene i tebe slično trenutno. Očito je bio vikend lažnjaka 😅 nadam se da si u komadu do 37tt. 💙
Bubice uf nadam se da je nisi pokupila , ne trebati to sad 🤞🤞🤞 a i da ce trudovi cekat da vam prestane izolacija 😊
Lisa vidim i kod tebe se nesto događa, mozda se i pokreće 🤞🤞🤞🎉
Tracy to ti je tvoja privatnica gledala plodnu vodu?
Buhtlice ja imam 3 paketa broja 1, i 2-3 broja 2.
Tena2510 bas mi je drago da si nam se odlučila pridružit , tipkaj nam redovno 😊 sta se sluznog tiče…s obzirom da sam ja vec na 34+5 bila prst otvorena a gin nije radio nikakvu paniku niti me stavio na mirovanje mislim da nebi ni ovo prominilo situaciju. Zasto kod tebe strogo mirovanje? Ipak si vec 35.tt? Sta kazu? Do 37tt moras mirovati ili?
Johnny su se smirili bolovi?
Ami ma super kilaža, moj je imao svega 200g vise u istom tjednu. Taman su 🤘 al isto se nadam da nece preko 3.5kg do Kraja 😅 to mi je ono gornja granica 🤭
Lovely mogla bi i ti uskoro 🥰
Rita 🤣🤣🤣🤣 i ja sam otvorena 1prst pa hopsam i dalje.. cisto sumnjam da pimpekom dodu do glave, nek se ne nadaju 🤣🤣🤣
Ane_Ši nedaju Ivanu van jer zrelost bebe i njenih organa nema veze s njenom kilazom… Ima svoje zasto se beba idealno treba roditi u terminu i sta blize full terminu to bolje. Nije to bzvz.
No tu ste za koji dan , dogurali ste. I nek bude sretno 🤞🤞🤞💙
Plavabosanka je da, skroz sam zaboravila da ti imas dogovoren termin vec ovaj tjedan uh… Ja gledam po tablici. Čekamo s tobom nestrpljivo. I samo hrabro 💙
MARELA 3,4cm? Bome. Meni se čini da ces nam se i ti ugurat u ovaj tjedan 🤭🤗 si imala kakve kontrakcije? Si bila vec otvorena na pregledu sa 34tt?
Pozdrav svima😊 Preporuka je da beba ipak dočeka 37 tjedan zbog neurorizičnosti, samostalnog sisanja, disanja itd. Meni je ispao dan nakon redovnog pregleda kod mog ginekologa, dotad uredna trudnoća. Preporučeno mi je strogo mirovanje. Malecka je srećom veća beba sa 3kg u 35 tjednu.
Tena to sve znam 😊 ali eto moj ginekolog nije dizao paniku oko tog jednog prsta... moguće da kod nas višerotki ipak neke stvari izgledaju drugačije i drugačije se toleriraju 🤷🏻♀️
Pa bas je velika ♥️ drzim fige da izgurate do 37tt 🤞🤞🤞
Sebi također to zelim i mantram si 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji