Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amy55
    21. Rujan 2021. 11:46

Pozdrav svima! Nisam do sada pisala ovdje, ali evo da se i ja sada priključim, termin mi je za oko mjesec dana. Krenula sam zbog nekih komplikacija malo ranije u TA, ali mi je problem što bolnica u koju sada idem na preglede ne dopušta pratnju (kad sam krenula, mislila sam da će kao i većina ostalih dopustiti, no nije se ništa promijenilo). Dvoumim se još uvijek da li da se prebacim negdje drugdje, gdje je pratnja dopuštena, a i nemam baš puno vremena. S obzirom da mi je prva trudnoća, ipak bih radije bila s pratnjom pa makar to bilo i samo par sati (ne znam kako to inače ide). Po vašem mišljenju i iskustvu, znam da je to sve individualno, ali koliko vam je pratnja pomogla ili odmogla i općenito je li bolje/sigurnije biti s pratnjom na porodu?

• Mo_zg
    21. Rujan 2021. 11:51

MARELA

Evo cure mene s pregleda iz Vinogradske. Nemrem vjerovat da sam u samo sat vrem obavila😜
    mozda je ipak bolje biti narucen ujutro.
    Uglavnom, nis, napravljen pregled, otvorena sam 3-4cm 👀 rekla da je bas fini nalaz, sve i da ne cekam puno kada dodju trudovi 🙃 da sam vise trudna, poslala bi me u rađaonu, ali po uzv smo na 37+5, a po zm 36+5, pa ono, neka ide prirodno.
    Mada, đaba otvorenost ako trudovi nikada ne dođu ko u prvoj😅 bumo vidli, al onakk…ak dođu, valjda cu se uspjet sprtljat do bolnice, ne zelim bas doma roditi😆😅😅
    Uzv i ctg mi nisu radili, tak da nemam pojma kak stojimo s kilazom, ali valjda jesmo u gabaritima oko 3200 ak je prije 2 tj bio 2700😄.
    Bas mi nikak ne sjeda da bum skoro rodila…ono, kaj fakat…stvarno, stvarno?? 😬😳😆

Pozdrav, ja opet upadam kao padobranac, inace sam na temi Zimske bebe, ali pratim i vasu temu svakodnevno 🥰 zanima me da li mozda imas raspored doktora u TA u Vinogradskoj? 🤩Prvi put sam isto tamo bila rodila, jako sam bila zadovoljna, ali od toga je proslo godina i pol pa vjerujem da je sigurno doslo do promjene u rasoredu i doktorima, a prvi put sam si izabrala prekrasnu doktoricu, voljela bih opet krenuti kod nje ako bude moguce😊

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Sanjarka88
    21. Rujan 2021. 12:18

Hello okruglice ♥️

Sta se radi? Ja bila do mame na kavi, sad malo u lezeci pa cu se uhvatit rucka...
    Sinoć opet imala nekoliko lažnjaka... sve me zadnjih dana boli dole, sve teze i hodam i okrecem se po krevetu... Nekako se nadam da su to samo takvi dani i da necu sad tako misec dana 😒 bas sam za lezat i nista ne radit a to mi psihički ne odgovara niti malo.
    Moje terminuše kakvo je kod vas fizičko stanje? 
    Baby L. Rastezeeee , boli to sad vec 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

daniella2207
    21. Rujan 2021. 12:24

Evo da se javim,mi smo super i danas u 15:30 idemo doma ,Korinica je super ja također😀
    Evo slikice malene 
    https://ibb.co/Wf20p6b
    Sanjarka meni je tako izgledao sluzni koji je ispao kod pregleda kada sam dosla na hitnu radi pucanja vodenjaka.
    Lorre naljepnica je super i ja sam je gledala da je bas lijepa na alie expressu sad vidim da je bas dobra👍
    Traveller sretno danas mozes ti to☘☘☘☘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    21. Rujan 2021. 12:29

Zara i japanka terminuse moje,ja sam prije koji dan napisala necu raditi amy jer ne zelim roditi prije a ova moja ko da me cula i namjerno pozurila🤣🤣🤣nadam se da cete i vi brzo i drzim fige da dode i prode cim prije i lakse🍀🍀🍀🤞🤞 i tebi plavabosanka tu smo i mi bile blizu terminom😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mišić
    21. Rujan 2021. 12:33

Traveller sretno, sretno, sretno!!! 🧐🍀🍀🍀 ajmo Nika, mama te ceka! 💪🏻
    Tienna bas mi je zao sto si imala takav stres. Drzi se! 🍀
    Bebushka cestitam na Abigail! 🤩🤗

Love2021
    21. Rujan 2021. 12:39

Traveller sretno A kakav je to prašak? Nikad čula za njega.. 

Love2021
    21. Rujan 2021. 12:40

Tienna jesi dobila ponovljene nalaze? 

little baby
    21. Rujan 2021. 12:42

Sanjarka88 🤍

Hello okruglice ♥️

Sta se radi? Ja bila do mame na kavi, sad malo u lezeci pa cu se uhvatit rucka…
    Sinoć opet imala nekoliko lažnjaka… sve me zadnjih dana boli dole, sve teze i hodam i okrecem se po krevetu… Nekako se nadam da su to samo takvi dani i da necu sad tako misec dana 😒 bas sam za lezat i nista ne radit a to mi psihički ne odgovara niti malo.
    Moje terminuše kakvo je kod vas fizičko stanje?
    Baby L. Rastezeeee , boli to sad vec 😅

Isto stanje kao i kod tebe tako da te razumijem😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    21. Rujan 2021. 12:46

Traveller danas nam stize najiscekivanija beba na temi 🎉🎉🎉🎉 bas sam sretna 🥰♥️💜🎉🤗 jedva cekam da javis da ulazis u boks i da konačno docekamo malu čupavicu 😍
    Tienna jesu stigli nalazi? 🙏🤞🤞🤞🤞 Ako sam dobro skuzila oni tebi to nisu uopće vadili ovu trudnocu ili su vadili ono na početku pa nisu u međuvremenu a trebali su?
    Littlebaby kod mene i tebe slično trenutno. Očito je bio vikend lažnjaka 😅 nadam se da si u komadu do 37tt. 💙
    Bubice uf nadam se da je nisi pokupila , ne trebati to sad 🤞🤞🤞 a i da ce trudovi cekat da vam prestane izolacija 😊
    Lisa vidim i kod tebe se nesto događa, mozda se i pokreće 🤞🤞🤞🎉
    Tracy to ti je tvoja privatnica gledala plodnu vodu? 
    Buhtlice ja imam 3 paketa broja 1, i 2-3 broja 2.
    Tena2510 bas mi je drago da si nam se odlučila pridružit , tipkaj nam redovno 😊 sta se sluznog tiče...s obzirom da sam ja vec na 34+5 bila prst otvorena a gin nije radio nikakvu paniku niti me stavio na mirovanje mislim da nebi ni ovo prominilo situaciju. Zasto kod tebe strogo mirovanje? Ipak si vec 35.tt? Sta kazu? Do 37tt moras mirovati ili?
    Johnny su se smirili bolovi?
    Ami ma super kilaža, moj je imao svega 200g vise u istom tjednu. Taman su 🤘 al isto se nadam da nece preko 3.5kg do Kraja 😅 to mi je ono gornja granica 🤭
    Lovely mogla bi i ti uskoro 🥰
    Rita 🤣🤣🤣🤣 i ja sam otvorena 1prst pa hopsam i dalje.. cisto sumnjam da pimpekom dodu do glave, nek se ne nadaju 🤣🤣🤣
    Ane_Ši nedaju Ivanu van jer zrelost bebe i njenih organa nema veze s njenom kilazom... Ima svoje zasto se beba idealno treba roditi u terminu i sta blize full terminu to bolje. Nije to bzvz. 
    No tu ste za koji dan , dogurali ste. I nek bude sretno 🤞🤞🤞💙
    Plavabosanka je da, skroz sam zaboravila da ti imas dogovoren termin vec ovaj tjedan uh... Ja gledam po tablici. Čekamo s tobom nestrpljivo. I samo hrabro 💙
    MARELA 3,4cm? Bome. Meni se čini da ces nam se i ti ugurat u ovaj tjedan 🤭🤗 si imala kakve kontrakcije? Si bila vec otvorena na pregledu sa 34tt?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.