Lisa ti/oni ju obuku i stave u onaj krevetić na kotače. Tamo stave i tvoje torbe i tako idete do ulaza na 5 kat gdje ga onda stavljate u sjedalicu. Napominjem da je sjedalica obavezna kod dolaska.
Cimerica ju je htjela u jastuku odnijet i rekli su da ipak muž donese sjedalicu da vide. Čisto da znaš :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav curke,kod nas opet problemi, upravo se vratila iz TA, radili mi ctg i uzv, ctg odlican, protoci odlicni, mjere su napokon dosle na svoje i bebica je bas kak treba za tjedne u kojima jesmo i procjena je 2304g tak da je to odlicno, a sad los dio, prosli ponedjeljak je AFI bio 11, da bi danas vec bio 9 i to je na donjoj granici i reko je doktor da bude bebica morala prije van ako se nastavi tak smanjivat, idem 29.9. opet na kontrolu da se to sad prati, bas sam u bedu sada 😔😔
Uvijek nesto 😓😓😓
Su ti dali neke savjete? Plodna se obnavlja....
Svakako puti puno puno tekućine.
🙏🙏🙏🙏🙏 Da izdrzite do 37tt 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello okruglice ♥️
Sta se radi? Ja bila do mame na kavi, sad malo u lezeci pa cu se uhvatit rucka…
Sinoć opet imala nekoliko lažnjaka… sve me zadnjih dana boli dole, sve teze i hodam i okrecem se po krevetu… Nekako se nadam da su to samo takvi dani i da necu sad tako misec dana 😒 bas sam za lezat i nista ne radit a to mi psihički ne odgovara niti malo.
Moje terminuše kakvo je kod vas fizičko stanje?
Baby L. Rastezeeee , boli to sad vec 😅
Isto kao i kod tebe, sve me boli dole, okrecem se toliko polako da mi treba 10 min po noci da se okrenem i boli me uzasno, zna me zatezati onako dole i presjeci bas, ne znam jesu to laznjaci, nisu, sta li je, ali bas zaboli. Mali Matej je zivahan isto kao i prije, samo vise boli posto je sve veci. Jedino je nedjeljom mirniji, kao da zna da je nedjelja pa odmara. 😁
Mene sve strah da sam se dodatno otvorila, ne znam zasto, ali bas me obuzima taj strah, pogotovo zato sto smo po kuci radili svasta i stedila sam se koliko sam mogla, ali sam i ja radila. Ne znam jel moguce od posla se otvarati. A sto se tice sluznoga vidjela sam ti sliku, tako je meni bilo u subotu ujutro, samo malo tamnije i malo veci komadic, sad mi krivo sto nisam slikala. Ja sam mislila da je to malo vise iscjetka samo, ako je sluzni jel to znaci da ce poceti trudovi uskoro? Voljela bi ga bar jos 2 tjedna u stomaku, iako i da se nedaj Boze sta dogodi Matej nam je maltene skroz razvijen.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Amy55drago mi je da si nam se odlučila pridružit 😊 sta se pratnje tiče to je tako individualno….ja sam do sad rodila 2 puta i nisam imala pratnju niti je zelim sada…. inače sam osoba koja svoju bol i patnju prolazi sama u samoći pa tako vrijedi i za porod 🤷🏻♀️
Imala sam ok porod i tretman jako dobar u boksu i bez pratnje. Doduse imala sam i vezu e sad…..
Daniellaajme meni kako je slatkaaaa 🥰🥰🥰😍😍 a gle kosice 😍 premedeno malo. Uzivaj u njoj 💜
Sanjarka88 Puno hvala na riječima dobrodošlice i na savjetu. 🙂 Meni je drago da postoji ova tema, koja je vrlo aktivna i gdje možemo dijeliti iskustva, savjete i mišljenja i iz koje se puno toga može i naučiti.
Pozdrav curke,kod nas opet problemi, upravo se vratila iz TA, radili mi ctg i uzv, ctg odlican, protoci odlicni, mjere su napokon dosle na svoje i bebica je bas kak treba za tjedne u kojima jesmo i procjena je 2304g tak da je to odlicno, a sad los dio, prosli ponedjeljak je AFI bio 11, da bi danas vec bio 9 i to je na donjoj granici i reko je doktor da bude bebica morala prije van ako se nastavi tak smanjivat, idem 29.9. opet na kontrolu da se to sad prati, bas sam u bedu sada 😔😔
Uvijek nesto 😓😓😓
Su ti dali neke savjete? Plodna se obnavlja….
Svakako puti puno puno tekućine.
🙏🙏🙏🙏🙏 Da izdrzite do 37tt 🤞🤞🤞🤞
Lezanje na ljevom boku kad god imam prilike (kod mene nemoguce jer sam sama sa dvoje klinaca jer muz radi i zivimo sami) i piti puno tekucine.
Curke koje jos uvijek imate snage/volje/zelje za seksom jel vas poslje bole kukovi i to sve skupa ili to samo kod mene?
Cak ni ne divljamo 😅🙈 a danas kukovi samo sto se ne izvale iz lezista, i donji dio trbuha, osjecam se ko Ljuljuško iz Zvonka
Curke koje jos uvijek imate snage/volje/zelje za seksom jel vas poslje bole kukovi i to sve skupa ili to samo kod mene?
Cak ni ne divljamo 😅🙈 a danas kukovi samo sto se ne izvale iz lezista, i donji dio trbuha, osjecam se ko Ljuljuško iz Zvonka
Kukovi ne, ali dolje stomak da iduci dan, a isto ne divljamo, bas bude muz njezan samnom i stavim jastuk pod guzu i pazimo na poze, ali opet zna bolit stomak dolje. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
https://ibb.co/D4fFrbk
Nas dvoje malo odmaramo pa uskoro idemo grijati sarmicu. Bas sam se zazelila sarme i toliko mi je fino ispala da sam se sokirala. 😂🥘
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Evo i mene drage zene, konacno krecenje zavrseno, hvala divnoj svekrvi sto je prala sve ovo sto ja nisam mogla, jos me tjerala da idem sjest i da se ne naprezem, a meni glupo bilo samo sjedit pa sam sitnice nekako mogla i ja pospremiti. 😁
Jos ostalo temeljito oprat kuhinju i spavacu, sastavit krevetic i prijeci dzogerom pod u dnevnoj sobi i sto se mene tice sve spremno za Mateja. 😊
Traveller sretno ti bilo. 🥰 I svim ostalim zenama puno srece. 😁
Sretan imendan Mateu danas!!! Ako nisi znala
🙃...... U naravno sretan imendan nasim Mateama ovdje!
🎉 🎉 🎉 🎉
Evo i mene drage zene, konacno krecenje zavrseno, hvala divnoj svekrvi sto je prala sve ovo sto ja nisam mogla, jos me tjerala da idem sjest i da se ne naprezem, a meni glupo bilo samo sjedit pa sam sitnice nekako mogla i ja pospremiti. 😁
Jos ostalo temeljito oprat kuhinju i spavacu, sastavit krevetic i prijeci dzogerom pod u dnevnoj sobi i sto se mene tice sve spremno za Mateja. 😊
Traveller sretno ti bilo. 🥰 I svim ostalim zenama puno srece. 😁
Sretan imendan Mateu danas!!! Ako nisi znala
🙃…… U naravno sretan imendan nasim Mateama ovdje!
🎉 🎉 🎉 🎉
Nisam znala, morati cu to zapamtiti, hvala ti. 😊🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji