Evo me s provjere plodne vode, take 2! Više nije bistra, mliječna je i otvorena sam još prst! Očito ovi bolovi rade svoje. Jutros ostatak sluznog čepa ispao. Bia je ispa u 37 tjednu posli hospitalizacije ako se sićate.. ugl sad je ja mislim ostatak otiša 🙈😂 u mene je pitanje sata kad će krenit trudovi. Iako, sudeći po drugim curama (čitaj: Traveller) može ovo potrajat i danima 😂😂😂
Drzim fige da krene danas sve i da bude brzo gotovo. 😊😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Traveller Čestitke na Niki, zao mi je sto si morala proci te muke!
Mene cure pocelo tako probadat i trbuh mi se cas stvrdne cas je ok. Probada me bas u trbuhu i prema jajnicima dole i to dosta. Vidjet cemo sto ce se dalje dogadjat
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Javim se s više info kad budem mogla. Sretno vam svima u međuvremenu.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Čestitam draga ❤❤ bitno da ste ti i Nika dobro
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ajme Traveller svaka cast na strpljenju i snazi, carski nije zezancija, a Niki zelim svu srecu, napatile ste se. Mazite se i uzivajte jedna u drugoj sada ☺️ dan po dan
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Prije svega čestitam 💖 drago mi je da je na kraju sve dobro prošlo! To je najvažnije 🙏
Kada budes spremna piši nam, svako iskustvo je dobro došlo, mislim da nikoga ne bi trebao biti strah tudjeg iskustva i sličnog scenarija ako razmisljamo racionalno i logicno.
I najgore iskustvo može koristiti nekome u smislu pripreme, a nitko od nas ne zna sta nas čeka dok porod ne krene iako se sve nadamo najboljem.
Žao mi je što si se napatila, grlim tebe i bebicu!
Još jednom drago mi je da ste obe uredu!
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Prije svega čestitam 💖 drago mi je da je na kraju sve dobro prošlo! To je najvažnije 🙏
Kada budes spremna piši nam, svako iskustvo je dobro došlo, mislim da nikoga ne bi trebao biti strah tudjeg iskustva i sličnog scenarija ako razmisljamo racionalno i logicno.
I najgore iskustvo može koristiti nekome u smislu pripreme, a nitko od nas ne zna sta nas čeka dok porod ne krene iako se sve nadamo najboljem.
Žao mi je što si se napatila, grlim tebe i bebicu!
Još jednom drago mi je da ste obe uredu!
Ovo si bas lijepo napisala i slazem se sa napisanim. Mislim da bi trebala svaka od nas pisati svoje iskustvo posto smo sve individualne i sigurno ni jedna nece imati isto iskustvo, a i sto se tice u smislu pripreme, treba slusati tuda iskustva svakako. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Traveller, žao mi je što si se tako napatila, ali bitno da je Nika stigla i da ste obje sad dobro. Čestitam na malom smotuljku sreće! 🥰
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Pije li koja caj od lista maline/jede ananas i datulje i tak to?🤔
Ja pocinjem danas, a kad smognem jos malo snage pocinjem sa Amy, danas sam 36+3 pa tamo negdje za tjedan dana
Čestitam Traveller, želim ti sto brzi oporavak, i zao mi je sto je doslo do carskog. Meni jutros opet krenula sluz kao smede, roza. Kontrackcije vise nemam, tu i tamo se stvrdne stomak, vise neugodno. Ali kad glavu zarije sve mi kroz noge grčevi prođu da oči ispadaju. Danas obavila testiranje, u petak pregled, sretno svima cure, držite se 😘
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Iskrene cestitke tebi i Niki! Dobro nam dosla jos jedna cura slatka!
🎉 🥰
Tebi zelim brz oporavak i da uz njenu ljubav najvecu na svijetu polako zaboravis na tako tezak porod... Nazalost nitko ne zna kako ce kod koga ici... Da bar znamo pa bi taj carski insistirali odmah. Zao mi je sto si prosla sve trudove i onda jos morala na njega. Al kako kazes ziva glava.... Najbitnije da je Niki zdrava i sve ce polako doc na svoje. Jos jednom cestitam!
❤️😘
Sortiraj odgovore
Najstariji