Jutro cure!
Baš mirno jutro tu pa šta je ovo 😁🤔
Ja išla u petrovu u ponedjeljak na onaj iat test, to mi je došlo negativno tako da sve ok s tim. Nakon toga išla kupit dio stvari za bolnicu i kao prošetati malo, moram priznati da su me prepone i stidna kost nakon toga rasturili... Tako da očito nisam više za svoje šetnje od 10 km nikako... Zato sam jučer cijeli dan samo ležala, uhvatila me neka nervoza i melankolija, ništa mi se ne da, a istodobno sam nervozna jer ništa ne radim. Luda trudnička glava, štaš...
Jutrooo
plavabosanka bome ja ne vjerujem u te nalete energije, vidjet cemo tko zna 😀 što se tiče carskog biti će sve uredu i sve će brzo proći 🥰
Ivona jesi sigurna da su to jajnici? Jer meni je gin bila rekla da su nama jajnici sada na nekom skroz drugom mjestu haha, tako da mislim da ti se to mozda ligamenti istežu ili mišići ili tako nešto..mozda da nazoveš gin za svaki slučaj 🥰
Evo ja imam pregled za sat vremena pa se javim ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro cure, i ja sam bas imala neku nemirnu noc. Dizala se par puta i trbuh me lagano boli cijelo vrijeme, kao menstrulani bolovi. Sinoc kad sam bila na wc pao mi je komadic sluznog cepa, nisam slikala, ali bio je proziran bez krvi. Termin se blizi, nadam se da ce se nesto kod nas pokrenut jer bas mi je tesko ove zadnje dane sve i hodat i disat 😊 Cure koje imate danas pregled sretno.
Traveller nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom!
E tako je i meni bilo i bas sam skuzila kad sam vise aktivna taj dan i idem leći bas me uhvate ti bolovi a kad više mirujem onda manje.. sad idem na pregled sve me strah da će reći da se nešto pokrenulo haha 😁 što se tiče sluznog čepa ne znam ni sama jer zadnjih par dana imam bas puno iscjedka tako da mozda ga ne bi ni prepoznala
Jutro cure!
Baš mirno jutro tu pa šta je ovo 😁🤔
Ja išla u petrovu u ponedjeljak na onaj iat test, to mi je došlo negativno tako da sve ok s tim. Nakon toga išla kupit dio stvari za bolnicu i kao prošetati malo, moram priznati da su me prepone i stidna kost nakon toga rasturili… Tako da očito nisam više za svoje šetnje od 10 km nikako… Zato sam jučer cijeli dan samo ležala, uhvatila me neka nervoza i melankolija, ništa mi se ne da, a istodobno sam nervozna jer ništa ne radim. Luda trudnička glava, štaš…
Uf znam 🙂 svakakve misli u glavi, umišljam svakakve priče i vrlo često protumačim krivo nečije riječi 😀 totalno porrmećena haha
Super za dobar nalaz! 🥰
Jutrooo
plavabosanka bome ja ne vjerujem u te nalete energije, vidjet cemo tko zna 😀 što se tiče carskog biti će sve uredu i sve će brzo proći 🥰
Ivonajesi sigurna da su to jajnici? Jer meni je gin bila rekla da su nama jajnici sada na nekom skroz drugom mjestu haha, tako da mislim da ti se to mozda ligamenti istežu ili mišići ili tako nešto..mozda da nazoveš gin za svaki slučaj 🥰
Evo ja imam pregled za sat vremena pa se javim ❤
Aa dobro na mjestu gdje su bili jajnici. 😂
Moguce, mislim rekla sam joj na zadnjon kontroli sta se sve dogadalo, a sad je mirno, ako se ponovi nazvat cu ju definitivno. 😊
Sretno na pregledu danas. 😁🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo me s provjere plodne vode, take 2! Više nije bistra, mliječna je i otvorena sam još prst! Očito ovi bolovi rade svoje. Jutros ostatak sluznog čepa ispao. Bia je ispa u 37 tjednu posli hospitalizacije ako se sićate.. ugl sad je ja mislim ostatak otiša 🙈😂 u mene je pitanje sata kad će krenit trudovi. Iako, sudeći po drugim curama (čitaj: Traveller) može ovo potrajat i danima 😂😂😂
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Javim se s više info kad budem mogla. Sretno vam svima u međuvremenu.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Zelim ti svu sricu svita, cuvaj to klupko srece kraj sebe 🥰💝
Evo me s provjere plodne vode, take 2! Više nije bistra, mliječna je i otvorena sam još prst! Očito ovi bolovi rade svoje. Jutros ostatak sluznog čepa ispao. Bia je ispa u 37 tjednu posli hospitalizacije ako se sićate.. ugl sad je ja mislim ostatak otiša 🙈😂 u mene je pitanje sata kad će krenit trudovi. Iako, sudeći po drugim curama (čitaj: Traveller) može ovo potrajat i danima 😂😂😂
Sritno, nadan se da je danas taj dan 🤗
Hej cure, sinoć oko ponoći je carskim rezom rođena Nika. Ima 55 cm i 3800 grama. Trenutno vam ne mogu pisati više jer tipkam lijevom rukom, izgubila sam 2 i pol litre krvi pa sam pristekana na sve i svašta. Neću baš ulazit u detalje jer ne želim plasit nijednu od vas pred porod. Spašavale smo živu glavu tako da ne treba vam to čitati sad.
Mi smo žive i zdrave i to je najvažnije i ja se danas već puno bolje osjećam. Pusa
Bas mi je zao sto si toliko krvi izgubila. :/
Ali dobrodosla nam Nika i bitno je da ste obje zive i zdrave, sad se fino opusti i oporavi, bit ce vremena za tipkanje. 🥰💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cestitam draga Traveller na curici! 🥰 Neka ste zive i zdrave, to je sada najbitnije. Sve ovo ostalo ce ostati iza tebe. Pusa za vas dvije carice. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji