Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    21. Rujan 2021. 21:22

MARELA

Sanjarka88Mene struh guzda😅😅😆
    Ma sa 34 je bilo 'uloziva za vrsak prsta', nis spešl, ja sam valjda sklona tom otvaranju bez trudova…u prvoj tr sam dosla na indukciju 6-7cm otvorena, bez ijednog truda do tada. Al nije mi to bas smijesno, kad i dođu ako dođu, sam bu krenulo, a ja jos ni torbu nisam popakirala🙈 tj vecina stvari stoje poslihtane, ali nisu u torbi, sve nes racunam da imam jos 3 tjedna..😅
    Inace…dosta sam aktivna zadnjih dana, hodam okolo ko blesava, obavljam sta treba…mozda me to otvara…ima da spavam i lezim sad iducih tj dana😄.
    Iduci pregled mi je 28.9.
    Plavabosanka ti bar znas kad si 'na redu', nije ni to lose, stignes se psihicki pripremit 😉
    Za raspored dr-a u Vinogradskoj cu pogledat, imala sam negdje…utorkom je ugl. dr. Grgic, ali nema ga ovaj tj.

Hahah e to što sam psihički pripremljena nema šta. Kažem vam da uopće nisam svjesna da malac za tri dana van ide🤫 sve se nadam da će se okrenut 🙈

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 21:28

Lady.D

CarpeDiem i Pokloncic13…evo i mene u vasim tjednima. Meni svaki dan nesto drugo. Nekad bol u zdjelici, nekad se zadisem nakon par koraka. Stomak mi je dosta visoko i bas mi je tesko sjediti uspravno (jos uvijek radim, al hvala Bogu na stolici na kojoj se mogu bas ful nasloniti unazad). Malac me udara uglavnom s lijeve strane i ispod zeluca, kad se najedem nije ugodno. Sinoc me vrlo kratko zabolilo kao menstrualna bol, a danas sam skuzila pojacan zuti iscjedak i pritisak u mjehuru. Javila sam se ginekologu, pa idem sutra odnijet urin na urinsediment i urinokulturu. I rekao je da dođem na minut-dva da me pogleda, pa da sam mirna.
    Uglavnom skuzila sam da sto sam uzivala uzivala…krece tezi dio trudnoce. 🙈😂
    Traveller,nadam se da se vec mazis s malom tvrdoglavicom. 😊
    Ane_ši i Plavabosanka, drzite se! Bit ce sve super i brzo cete se maziti sa svojim bebicama! Znate da smo uz vas! 💪🤗
    Hvata me mamnezija, ne znam vise sto sam citala tijekom dana! 🙈😂

Hvala na podršci ❣️❣️ izdrži i ti taj teži dio trudnoće što sad kreće 💗

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

CarpeDiem.
    21. Rujan 2021. 21:47

Leonoah

Evo me s pregleda, nisam ništa otvorena🤭 od sljedećeg tjedna sam u bolnici na pregledu. Znam da ultrazvuk u ovim visokim tjednima trudnoće nije baš najpouzdaniji, ali brinu me mjere koje su jednake, pa čak i malo manje nego na prošlom ultrazvuku. Sutra sam točno 39 tjedana, a bebine mjere su: BPD: 91.4; FL: 73; AC: 340. Mjere od prošlog tjedna: BPD: 92.3; FL: 73.7, AC: 320. Po ovom što sam na internetu gledala trbušić odgovara 37 tjednu, kao i promjer glave.

Kakve su vama bile mjere u ovom tjednu?

Ja se ne bih puno brinula jer su odstupanja tjedan do dva ok. S tim da dosta ovisi od u.z, doktora,  koliko je beba mirna u momentu mjerenja... 

url=https://lilypie.com]

Mišić
    21. Rujan 2021. 21:54

Ane Si sretno i izdrzi jos malo! Bit ce to sve u redu. 🤗🍀

plavabosanka
    21. Rujan 2021. 22:46

Išla sam navečer na testiranje, prošetala nekih 3.5-4 km i svratila po povratku do DMa po onaj Hippov čaj što ga svi hvale, mam komprese i purelan kremu. Jel mi vjerujete da taj dio di su čajevi i te kremice, jastucici za dojenje pola rasprodano, a nekih stvari uopće ni nema. Toliko sam umorna da nemam snage ni kosu oprat, a htjela sam još obavit svašta po stanu. Ne znam zašto kažu da u zadnjim tjednima dobiješ nalete energije, ja se baš osjećam kao na samom početku bezvoljno, em mi je i muka i ne mogu baš jesti sad kad bi ustvari trebala. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

CarpeDiem.
    22. Rujan 2021. 08:30

Dobro jutro cure 🙌
    Ne mogu da vjerujem da je ovako mirno jutros 🙈. 
    Nadam se da ste sve ok i da je noć prošla sa što manje tegoba. 😊
    Sretno ako netko ima pregled danas. 🍀 
    Sanjarka88 zaboravila sam napisati 5.10 mi je pregled i dogovor za carski u klinici, a 5.10 imam i regularni pregled kod svog gina. (Što sam tek sada skuzila da su na isti datum, uzevši trudnicku da vidim kad je) 🤭

Ivona1505
    22. Rujan 2021. 08:49

Dobro jutro drage moje. 😊
    CarpeDiem unatoc lijepim rijecima za divnu noc, moja je bila katastrofa. Konstantni bolovi dolje, pa u jednom jajniku pa u drugom, pa budenje svako malo, uzas nazalost. Pa me presjece, pa muz skoci iz sna, htjeo me na hitnu voziti, reko nema sanse, proci ce to i smirilo se tek oko 5 kad je on ustajao za posao. I sad osjecam dolje pritisak, jedva hodam, ali nekako to pridodajem krecenju i poslu koji smo obavljali u kuci. Ako se navecer tako ponovi kontam stvarno otici na hitnu, nije nimalo ugodno bilo. A sve pocelo oko 9 kad smo sjedili u dnevnoj i presjeklo me dolje, trajalo par sekundi i onda je bio mir dok nismo u krevet otisli. :/
    Nadam se da ste ostale imale bolju noc, a taman na zadnjem pregledu doktorica rekla kako je moja trudnoca bila vise manje savrsena. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• MARELA
    22. Rujan 2021. 08:51

CarpeDiem.

Dobro jutro cure 🙌
    Ne mogu da vjerujem da je ovako mirno jutros 🙈.
    Nadam se da ste sve ok i da je noć prošla sa što manje tegoba. 😊
    Sretno ako netko ima pregled danas. 🍀
    Sanjarka88zaboravila sam napisati 5.10 mi je pregled i dogovor za carski u klinici, a 5.10 imam i regularni pregled kod svog gina. (Što sam tek sada skuzila da su na isti datum, uzevši trudnicku da vidim kad je) 🤭

Da, stvarno...svima nam je vec valjda lagani pun kufer zbog ovih ili onih stvari 😜 Ja doma, valjalo bi pospremat, ali eto, lezim i gledam te hrpice uokolo. Mislim da cu jos malo odspavat rađe, dug je dan 😴🤤

bumac95
    22. Rujan 2021. 09:32

Šaljem podršku cure svima sa “problemima”. I meni je tako bilo zadnjih 10 dana. Nazalost sve je to normalno, ali isto tako će sve uuuubrzo proc 😍😍😍
    Držite se još malo 🥰
    Traveller iskreno se nadam da se mazite i ljubite trenutno 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Kiky 🥰
    22. Rujan 2021. 09:35

Jutro cure, i ja sam bas imala neku nemirnu noc. Dizala se par puta i trbuh me lagano boli cijelo vrijeme, kao menstrulani bolovi. Sinoc kad sam bila na wc pao mi je komadic sluznog cepa, nisam slikala, ali bio je proziran bez krvi. Termin se blizi, nadam se da ce se nesto kod nas pokrenut jer bas mi je tesko ove zadnje dane sve i hodat i disat 😊 Cure koje imate danas pregled sretno. 
    Traveller nadam se da se vec mazis sa svojom bebicom!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.