TravellerSretno!!!! I ljubomorna sam na tvoju smirenost😊
AneNadam se da ce pokrenuti mali Ivan!
I ja se nadam da ce se nas Andro pokrenuti, trbuh je spusten ali moze on jos nize. Za sad se javljaju samo lazne kontrakcije, barem ja tako mislim! Vidit cemo. Sve teze i teze hodam i najvise mi pase kad legnem na bok. Strah od poroda je prisutan, nisam smirena kao Traveller, nadam se samo sto bezbolnijem porodu.
Tako je i meni otprilike 🙃 bas mislim da su ovo nocas bile lazne kontrakcije, a hodam ko patka haha.. suosjecam se
Nas dve cemo skupa u bolnicu cini mi se 😂
Haha bilo bi super moramo smisliti neki znak prepoznavanja 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo i mene drage zene, konacno krecenje zavrseno, hvala divnoj svekrvi sto je prala sve ovo sto ja nisam mogla, jos me tjerala da idem sjest i da se ne naprezem, a meni glupo bilo samo sjedit pa sam sitnice nekako mogla i ja pospremiti. 😁
Jos ostalo temeljito oprat kuhinju i spavacu, sastavit krevetic i prijeci dzogerom pod u dnevnoj sobi i sto se mene tice sve spremno za Mateja. 😊
Traveller sretno ti bilo. 🥰 I svim ostalim zenama puno srece. 😁
Sretan imendan Mateu danas!!! Ako nisi znala
🙃…… U naravno sretan imendan nasim Mateama ovdje!
🎉 🎉 🎉 🎉
Hvala ti!🎉 takoder svima koje slave imendan,sretan!🎉 inace uvijek svim ukucanima za imendan radim tortu/kolac a na danasnji dan kad ja slavim nista nisam napravila😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Amy55drago mi je da si nam se odlučila pridružit 😊 sta se pratnje tiče to je tako individualno….ja sam do sad rodila 2 puta i nisam imala pratnju niti je zelim sada…. inače sam osoba koja svoju bol i patnju prolazi sama u samoći pa tako vrijedi i za porod 🤷🏻♀️
Imala sam ok porod i tretman jako dobar u boksu i bez pratnje. Doduse imala sam i vezu e sad…..
Daniellaajme meni kako je slatkaaaa 🥰🥰🥰😍😍 a gle kosice 😍 premedeno malo. Uzivaj u njoj 💜Sanjarka88Puno hvala na riječima dobrodošlice i na savjetu. 🙂 Meni je drago da postoji ova tema, koja je vrlo aktivna i gdje možemo dijeliti iskustva, savjete i mišljenja i iz koje se puno toga može i naučiti.
Dobro nam došle nove curke!! 🙋🏼♀️🤗
Amy55 ti si mi terminuša. 😁 U koju bolnicu ideš u TA ? Pretpostavljam sa je Zagreb u pitanju ? 😄
Rita37 hvala na čestitkama. 🥰 Nisam ni ja znala da nam je danas imendan. Pa drage Matee/Mateje sretan nam imendanko! 🥳🎉 Ivona1505 sretan imendanko i tvom mališi Mateju. ❤️🥳
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Amy55drago mi je da si nam se odlučila pridružit 😊 sta se pratnje tiče to je tako individualno….ja sam do sad rodila 2 puta i nisam imala pratnju niti je zelim sada…. inače sam osoba koja svoju bol i patnju prolazi sama u samoći pa tako vrijedi i za porod 🤷🏻♀️
Imala sam ok porod i tretman jako dobar u boksu i bez pratnje. Doduse imala sam i vezu e sad…..
Daniellaajme meni kako je slatkaaaa 🥰🥰🥰😍😍 a gle kosice 😍 premedeno malo. Uzivaj u njoj 💜Sanjarka88Puno hvala na riječima dobrodošlice i na savjetu. 🙂 Meni je drago da postoji ova tema, koja je vrlo aktivna i gdje možemo dijeliti iskustva, savjete i mišljenja i iz koje se puno toga može i naučiti.
Dobro nam došle nove curke!! 🙋🏼♀️🤗
Amy55 ti si mi terminuša. 😁 U koju bolnicu ideš u TA ? Pretpostavljam sa je Zagreb u pitanju ? 😄
Rita37 hvala na čestitkama. 🥰 Nisam ni ja znala da nam je danas imendan. Pa drage Matee/Mateje sretan nam imendanko! 🥳🎉 Ivona1505 sretan imendanko i tvom mališi Mateju. ❤️🥳
Hvala tii, sretan i tebi imendan. 💞😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Travell i ostale sto ste na indikaciji, pri otvaranju, pred carski... Svima puno srece zelim od srca! Dok iscitam sve ne stignem pojedinacno svima pisati... Jedva cekam nove bebe.... Bit ce predivne male cupave celave bucmaste zgodnice ma svaka na svoj nacin predivna!
🎉 😘😘😘😘
Sanjarka88 Mene struh guzda😅😅😆
Ma sa 34 je bilo 'uloziva za vrsak prsta', nis spešl, ja sam valjda sklona tom otvaranju bez trudova...u prvoj tr sam dosla na indukciju 6-7cm otvorena, bez ijednog truda do tada. Al nije mi to bas smijesno, kad i dođu ako dođu, sam bu krenulo, a ja jos ni torbu nisam popakirala🙈 tj vecina stvari stoje poslihtane, ali nisu u torbi, sve nes racunam da imam jos 3 tjedna..😅
Inace...dosta sam aktivna zadnjih dana, hodam okolo ko blesava, obavljam sta treba...mozda me to otvara...ima da spavam i lezim sad iducih tj dana😄.
Iduci pregled mi je 28.9.
Plavabosanka ti bar znas kad si 'na redu', nije ni to lose, stignes se psihicki pripremit 😉
Za raspored dr-a u Vinogradskoj cu pogledat, imala sam negdje...utorkom je ugl. dr. Grgic, ali nema ga ovaj tj.
Bok cure! Bila na pregledu 🤗
Sve je okej,nije mi radila uzv nego me samo dole pogledala malo i sve je okej, zatvorena sam🤗
Uzv imam u bolnici za 2 tjedna, moram se naručiti, krv moram vaditi za 3 tjedna, idući pregled 19.10.
To je to 🎉💪
Lucija 16.12.2021.💗
Travell i ostale sto ste na indikaciji, pri otvaranju, pred carski… Svima puno srece zelim od srca! Dok iscitam sve ne stignem pojedinacno svima pisati… Jedva cekam nove bebe…. Bit ce predivne male cupave celave bucmaste zgodnice ma svaka na svoj nacin predivna!
🎉 😘😘😘😘
Indukciji**** mob izbaci sam rijec a ja ne pratim
Drage trudnice, ako među vama ima prvorotkinja, pozivam vas na webinar "Što te čeka u prvoj godini?" koji ću održati u četvrtak (23.9.) u 19 h. Kako sam i sama koristila ovaj forum prije nekoliko godina kad sam se raspitivala o bolnicama, upad za sve sudionice ovog foruma je besplatan. Morate se samo javiti na moj mail [email=oslonise@gmail.com]oslonise@gmail.com[/email] da vam pošaljem pristupne podatke za webinar (i referirati se na ovaj forum). Webinar je o izazovima u prvoj godini roditeljstva, s posebnim osvrtom na mentalno zdravlje (s obzirom na to da sam psiholog po struci), normalizaciju određenih pojava te setiranje realnih očekivanja kako bi vaša tranzicija u majčinstvo prošla sa što manje stresa :).
Curke hvala na podršci. Dobila sam preporuku za carski. U cetvrtak cu biti 36+6 to se vec smatra 37tt beba je procjenjena jucer na 3031g i 36+6 tako da je ona vec u terminu. Moja doktorica skida tokolizu u cetvrtak jer je onda dezurna i cim krenu trudovi idem na carski. Evo dok pisem vam sada imala sam trud kao sinoc sta je pokazalo 100 na ctg. Mali hoce vanka nema tu pomoci.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji