Cure uzivajte u prvoj trudnoci na max! Lipo odmarajte, spavajte, pustite muzeve da sve rade umisto vas. Druga trudnoca je skroz nesto drugo, barem kod mene a i vidim da druge mame pisu da su u pogonu sa malcima. Radim sve ka i prije, dizem njega (ima 12kg),nosam ga, kuham, cistim, i zaboravim da sam trudna 😁
Tako da cure mojee uziiiivaaajteeee bez srama i griznje savjesti! 😍😉
Danas sam si dala puuuuno strpljenja i uspjela sam 6 sekundi vidjeti i čuti bebine otkucaje srca na baby wachter: 156, 157, 156, 151, 158.
Samo morate po milimetar mrdati i pozorno osluškivati. Presretna sam
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘
Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘
Moguće je. Ponovi betu. Ako se dupla, za cca mjesec dana bi na pregledu trebala vidjeti otkucaje 😊 sretno!
Curke, trudna sam 10tt...pijem euthyrox 50 zbog hipotireoze. Prije 4 tjedna tsh bio 1.8, danas 3.37. Imam li razloga za brigu?? Help!!!
Jucer i prekjucer sam osjecala bebu danas ne?!
I to ne one leptirice nego bas lupkanje..
Da li je i vama tako na dane?u pocetku..
.
Cure na zalost niti jedan tjedan nije siguran, ni kad si u 35om ne mozes rec da si sad na miru.. Ali moramo misliti pozitivno koliko god je moguce.
I leukociti povišeni... to opasno za bebu? ne mogu nazvat nikog jer mi doktori ne rade 😡
Isabela od sad lijepo lagano kolko sam skuzila zivite sami, znaci nema forsiranja nema ni gostiju da vam dodu, ako nesto nije spremljeno ili ocisceno bit cs sutra, preksutra… Ako ti bas moras skuhat gledaj da vam to bude za dva dana ili nesto brzo gotovo, nesto sto mozes u rernu i da se pece dok ti odmaras.. Zamoli mamu da ti dode i oriba kupaonuca wc je lako odrzavat.. Tako se krpajte zasad
Ostavi ruckove u 3 sljeda i velike kupovine za dane kad trudnoca malo odmakne i rijesis se tegoba. Bit ce sve dobro
Ja setam svaki dan, s malim sam 2 do 3 sata u pokretu po vani i po kuci me stalno trazi da se igramo, puno sjedim na podu a malo lezim i isto vidim da mi je previse..
Mene zanima dal je neka od vas osjetila prolaznu slabost, ono da ti odjednom dode slabo? Meni je neki dan u lidlu odjednom postalo lose… Uzasan osjecaj
Ninche9 meni zna doci takav osjecaj. Samo neka slabost i mucnina odjednom dode i odmah moram malo prileci (iako kroz cijelu trudnocu nisam imala bas nekih problema sa mucninama). Osobito mi se to znalo desavati nakon rucka, al evo sad ima vec tjedan dana kak mi je oke. Vjerojatno hormoni rade svoje il malo secer padne, il se isforsiramo pa organizam reagira i salje znak da malo odmorimo 🙂
Bas sam cendrava danas, al tako mi nekako tezak dan…
Cula sam se s doktorom i rekao mi je da 90 posto trudnica ima takav nalaz i da je sve pet…a ja doma digla takvu frku da mi je i muz pao u depru…uzas…skupilo mi se sve, bojim se samo da ne izgubim i ovu bebu, samo oću da je sobro i da je s menom i da je ovaj put bas to to, al sam istraumatirizirana radi svega kaj sam prosla u 6 godinaa..sve mi se to vrati tu i tamo pa cvilim…ides iz dana u dan, al dani idu tak sporo i ova glupa karantena, muza mi nema, ja vise ne znam kaj bi sama sa sobom…da nemam pesicu kraj sebe poludila bi valjda…
Zelim vam rec svima vam puno hvala, vase rijeci me zbilja smire…♥️
Hjoj, moram reci da sam te do danas zalila, imala beko suosjecanje .ali mislim nakon sto sam ovu tvoju glupost procitala da vise nemam..i nakon tolko svega sta si prosla ti ides po ducanima i forsiras sebe i opet riskiras trudnocu? Nakon sto su ti sve cure ovdje rekle da trebas mirovati u smislu samo krevet i wc? Ne poznam te, al bas sam sad malo ljuta na tebe..evo meni je 66.dan karantene koju spominjes, s tim da sam tek od 31.03. pocela kuhat svaki dan i napokon nakon dva mjeseca sama prebrisala kupaonu, a prije toga sam zivjela u "stali" od prasine..ok, ja imam srece da mi je mama blizu i doma i da mi je mogla uskocit nekad s ruckom( za mene samu, jer je moj po terenu), nekad sam bila na kruhu i mlijeku, nekad na juhi i banani i krekerima, ali evo me Bogu hvala dobro sam, i beba mi je odlicno..daj se malo priberi dok ne prodes 14 tjedana..ne osudujem te, ne znam te, ali daj malo ukljuci zdrav razum..
I leukociti povišeni… to opasno za bebu? ne mogu nazvat nikog jer mi doktori ne rade 😡
Normalno je da su leukociti u trudnoci malo poviseni. Za tsh ne znam, reci ce cure koje imaju iskustva s tim. Samo smireno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji