Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    08. Travanj 2020. 09:43

Vitae bok, ja sam na Elevitu i ostajem dalje na njemu. U prosloj trudnoci sam nakon 12tt presla na onaj drugi, pa na Almageu, nista mi nije pasalo, stalno sam se podrigivala s okusom ribe u ustima. Meni je to bilo odvratno, a volim ribu. Najbolje ti je probati pa vidjeti, mozda ti bude bas pasalo.

• Gonal
    08. Travanj 2020. 10:00

Ja sam ogtt vec radila sa 7 tjedana i vadili su mi koagulaciju i jetrene probe. Al sam citala da bi se trebao provjeravati D-dimer al to meni nitko ne spominje.
    Curke stigao mi je baby watcher. Isla sam probati i skroz dole desno mi pokaze otkucaje od 150-160 ali brzo nestanu. Fora aparatic.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Leia91
    08. Travanj 2020. 10:24

Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu 

Demetria
    08. Travanj 2020. 10:31

Palenta s vrhnjem za doručak riješava zatvor. Isprobala i pali :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

tashee7
    08. Travanj 2020. 10:36

Leia91

Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu

ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

• vitae
    08. Travanj 2020. 10:41

celaena

Vitae bok, ja sam na Elevitu i ostajem dalje na njemu. U prosloj trudnoci sam nakon 12tt presla na onaj drugi, pa na Almageu, nista mi nije pasalo, stalno sam se podrigivala s okusom ribe u ustima. Meni je to bilo odvratno, a volim ribu. Najbolje ti je probati pa vidjeti, mozda ti bude bas pasalo.

Hvala! Mislim da cu probati pa vidjeti... 

Leia91
    08. Travanj 2020. 10:49

tashee7

Leia91

ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima

Ne znam što je. Baš me boli onak u sredini. Ne širi se bol. Gastritis nemam, tj. do sad ga nisam imala. Nemam mučnine niti žgaravicu. Ne znam koje lijekove smijem. Zato ću i nazvati doktoricu. Ali čim nešto malo pojedem 2 sata sam u komi. Ne mogu to trpiti. Trudim se bar svakih pola sata gutljalj vode. Nisam nikad imala problema sa želucem zato mi je to najjednostavnije pripisati trudnoći, ali možda si u pravu i nema veze s tim.

tashee7
    08. Travanj 2020. 10:58

Leia91

tashee7

Leia91

Ne znam što je. Baš me boli onak u sredini. Ne širi se bol. Gastritis nemam, tj. do sad ga nisam imala. Nemam mučnine niti žgaravicu. Ne znam koje lijekove smijem. Zato ću i nazvati doktoricu. Ali čim nešto malo pojedem 2 sata sam u komi. Ne mogu to trpiti. Trudim se bar svakih pola sata gutljalj vode. Nisam nikad imala problema sa želucem zato mi je to najjednostavnije pripisati trudnoći, ali možda si u pravu i nema veze s tim.

i mene boli u sredini kad se aktivira gastritis, samo što mi pijenje vode još i pogorša stanje. ako imaš acidofila, probaj s njim. a moja mama popije žlicu maslinovog ulja, ona se kune u taj lijek :) probaj, možda si uspiješ olakšati

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Ninche9
    08. Travanj 2020. 10:58

Gonal

Ja sam ogtt vec radila sa 7 tjedana i vadili su mi koagulaciju i jetrene probe. Al sam citala da bi se trebao provjeravati D-dimer al to meni nitko ne spominje.
    Curke stigao mi je baby watcher. Isla sam probati i skroz dole desno mi pokaze otkucaje od 150-160 ali brzo nestanu. Fora aparatic.

Zasto provjeravati D dimere ako je nalaz koagulacije uredan? 

• bulba
    08. Travanj 2020. 11:32

Gonal da timsku d dimeri, u prošloj su me tražili da to provjerim da se vidi jel heparin i za doza dobro djeluju. Ako su ti otkucaji malo visi moguće da je curica😂😂😂 znaš li ti već spol? Jer kažu da je od 120-160 normalan broj, dečki imaju nešto niže nego cure. Ja imam decka i otkucaji su od 130 do 145. Tvoji su nešto visi pa me bas zanima.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.