Daj inaaa sanjat ce te😂 😂i jaa cuu..
Treba slusati samo doktora jer on zna nase stanje, ako nije rekao krevet i wc nema sta biti samo u krevetu..
Ja sam krvarila i rekla mi je samo da ne dizem tesko i bez odnosa a ostalo normalno, pa necu sad okolo govorit ostalima da isto to rade..
Curke, trudna sam 10tt…pijem euthyrox 50 zbog hipotireoze. Prije 4 tjedna tsh bio 1.8, danas 3.37. Imam li razloga za brigu?? Help!!!
Moras endokrinologu da ti regulira terapiju. Meni je bio oko 3 na zadnjoj kontroli, a pijem 25 mg, ali svaki slučaj je zaseban tako da ti tu nitko od nas ne može puno pomoći.
Probaj barem nazvati doktora pa ti možda i telefonski bude znao reci😊
Jucer i prekjucer sam osjecala bebu danas ne?!
I to ne one leptirice nego bas lupkanje..
Da li je i vama tako na dane?u pocetku..
.
Cure na zalost niti jedan tjedan nije siguran, ni kad si u 35om ne mozes rec da si sad na miru.. Ali moramo misliti pozitivno koliko god je moguce.
Meni je bilo ali samo sam znala osjetiti te leptirice, još nije bilo pravih udaraca pa ne znam procijeniti.
Prva mi je trudnoća i posteljica sprijeda, pa će valjda biti malo kasnije. Nadam se uskoro 😄
Bas sam danas čitala na ljetnim bebama slučaj koji me bas potresao. Očito da nikad nismo što posto sigurne, ali najviše što možemo je pazit se i slušati doktore. Najbolje što manje citati ruzna iskustva, samo dodatan stres si stvorimo.
Sve ti je rekla Mimi, definitivno trebas otic svom endokrinologu sa nalazom. Povisit ce ti terapiju garant - jet ti je tsh porastao, naravno, zato jer si trudna i treba ti veca doza.
Nemoj cekati, rijesi si to jer sa stitnjacom se nije za igrat.
Ja moram svaka 4 tjedna obavezno na kontrolu sad dok sam trudna.
Daj inaaa sanjat ce te😂 😂i jaa cuu..
Treba slusati samo doktora jer on zna nase stanje, ako nije rekao krevet i wc nema sta biti samo u krevetu..
Ja sam krvarila i rekla mi je samo da ne dizem tesko i bez odnosa a ostalo normalno, pa necu sad okolo govorit ostalima da isto to rade..
U nekim slučajevima da, ali ako se ne varam Isabelagregorian je imala dosta spontanih, i baš zbog toga bi trebala biti opreznija. Puno ginica radi eto da radi... Ako kuzis sta hocu reci... Meni je trebalo skoro 2 godine da ostanem trudna, i da nakon toliko vremena ne pazim na sebe, onak ne dolazi u obzir. I sve ono sto mogu izbjeći, izbjeći ću i sa nicim si neću dopustiti da ugrozim mog pisonju... Ja sam kod kuce od kako sam saznala da sam trudna, znaci doslovno krevet, tus, wc, ponekad rucak, tek sad sam počela svaki dan kuhati i objesim ves koji mi muz donese i pomalo se opustati, no forsiranje jok.. Ako nešto silno želiš vjerovat ces sebi i svom tijelu. Mene je moj ginic pustao raditi bez obzira što sam rekla da dizem teške dijelove, da se puno saginjem i da radim sa kemikalijama, rekla je nisi bolesna, trudna si... Aha, zovi obiteljskog doktora otvaraj max bolovanje i rijesavam si zabranu rada..
To je moje mišljenje... I stvarno me kao i inu ljuti to, čitam o smedareju, spontanima, i srce mi se kida na komadiće i onda pročitam tako sta... I nadam se da ce Isabelagregorian ovaj put bit pametnija i stvarno se svest na krevet wc... Za to malo zlato...
Ja drzim do onog ako se vec mora dogoditi, bolje da to bude prije nego kasnije,
ali hajde da barem onda mi mame damo sve od sebe da bacimo cigarete, maknemo alkohol,maknemo sto nam skodi, opustimo se, odmarajmo, cuvajmo se, slobodno se malo i razmazimo tih 9 mjeseci..
Nakon poroda ce skoro sve bit na nama..
Curke, trudna sam 10tt…pijem euthyrox 50 zbog hipotireoze. Prije 4 tjedna tsh bio 1.8, danas 3.37. Imam li razloga za brigu?? Help!!!
Nema! Ja sam krenula u trudnoću sa tsh 7. Na zadnjem pregledu kod endokrinologa tsh bio oko 4,8 i korigirana mi je doza na 75. Javi se endokrinologu samo, vjerojatno će ti pojačati dozu
Čitam sad za te vaše situacije kada ste morale mirovati, imale spontane i kojekakve komplikacije. Ja hvala Bogu nisam imala ništa takvoga, imala sam doduše biokemijsku mjesec prije nego li sam ostala trudna, ali to mi niko nikad nije mogao potvrditi jer sam bila na poslovnom putu...kasnije sam kroz guglanje i čitanje nekih iskustava shvatila da je to bilo to. Ova trudnoca mi je vise manje uredna, mučnine su me ubile, ali one su bile najgori dio zasada... ali neovisno o svemu tome, ja se pazim u čuvam na najjače. Svaka čast doktorima, ali mislim da svatko treba slušati svoje tijelo i svatko zna za sebe kako se osjeća. Ne pada mi na pamet da idem u dućan, ne dižem ništa preko 5kg, nemam nikakve pohode ribanja bilo čega iako sam inače bolesna na to...jednostavno primjećujem da kad se zalaufam s čišćenjem ili si organiziram neki aktivniji dan da imam bolove u trbuhu, jako neugodne...i onda mi to izaziva stres...unose sve k vragu. I zato sad za Uskrs ću imat zmazane prozore, neću prati zavjese, neću ribati wc i neću peci 3 kolača. Treba iskoristit ovu koronu, nitko nikoga ne posjećuje, nitko neće vidjeti zmazane prozore i hrpu neispeglanog vesa...samo uživancija 💪
Ne mogu sama vjerovati da ti pišem, trudnoca je očito drugo stanje, jer kažem, ja sam bas bila jako nastrojena na čišćenje i da sve bude ko u reklami za prigode, nečije dolaske....
Ok ok, nisam nista lose mislila..
Svakako mislim da kad je sve u redu, kad nije slucaj kao Isabelin i tvoj Napokon(da si jedva ostala trudna) i slicno, onda se treba normalno ponasat koliko toliko.. Jer realno ici u trgovinu nije kao kopanje u njivi.
I da, iskoristite to sad dok mozete jer kad budete opet trudne malo toga je isto 😅✌️pogotovo kad je malo dijete.
.
Mimi citala sam ono i uzasno me potreslo..
Sad cu narucit baby watcher 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji