Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    09. Travanj 2020. 08:51

Hannica0

Tea sretno danas🤞🤞🤞🤞🙏

🙏🙏
    Sretno Tea! 

• sunce1
    09. Travanj 2020. 08:51

Cure, ima li koja grceve u listovima?

Tejic
    09. Travanj 2020. 10:03

sunce1

Zasad ne hvala bogu, jedino mi se uvecer zna javiti kao neki nemir u nogama da neznam kud bi sa njima pa moram ustati i malo prosetati po stanu 🙈 za grceve cujem da treba uzimati magnezij, ja ga zasad jos ne koristim jer mi kaze gin da nema potrebe jos. 

Napokon 2804
    09. Travanj 2020. 10:15

sunce1

Ja bih mogla nonstop sutat nekog koliko su mi noge nemirne, tak da prije spavanja 2 magnezija popijem, pa se umirim

Bosco
    09. Travanj 2020. 10:41

Jutro cure! 🌺

Netko je spominjao tesku situaciju na ljetnim bebama, nažalost to sam i ja pročitala :(

Uzivajte koliko možete sada u miru, bez naprezanja, jer kad dode bebač, imat ćemo jako malo vremena za sebe i nećemo imat vremena kao sada , posebno kad počnu i posjete 😏 netko ima grižnju savjesti ako ne počisti, skuha, ali mi nosimo jedno cijelo novo biće na svijet koje ovisi o nama, to je najveći posao / blagoslov od svega!
    Nadam se da ste sve dobro i da odmarate💗

Napokon 2804
    09. Travanj 2020. 10:44

Bosco

Jutro cure! 🌺

Netko je spominjao tesku situaciju na ljetnim bebama, nažalost to sam i ja pročitala :(

Uzivajte koliko možete sada u miru, bez naprezanja, jer kad dode bebač, imat ćemo jako malo vremena za sebe i nećemo imat vremena kao sada , posebno kad počnu i posjete 😏 netko ima grižnju savjesti ako ne počisti, skuha, ali mi nosimo jedno cijelo novo biće na svijet koje ovisi o nama, to je najveći posao / blagoslov od svega!
    Nadam se da ste sve dobro i da odmarate💗

Da, i ja sam procitala, znaci sjebana sam na veliko, suze su mi same tekle... Dl

Dinosaurus
    09. Travanj 2020. 10:53

Jutro cure!
    Evo mi s pregleda, sve super! Bebica raste sve uredno.
    Stize nam cura! 🎀😍💝

Bosco
    09. Travanj 2020. 10:57

Napokon 2804 uzas 😔
    Dinosaurus cestitam! Opa curka, neka je 💪🌸 i najbitnije , cestitam na urednom pregledu 🎉

Tejic
    09. Travanj 2020. 11:02

Dinosaurus

Jutro cure!
    Stize nam cura! 🎀😍💝

Dinosaurus Cestitam na urednom pregledu i na curici 😊❤️🥰

Ja nisam normalna, ovu noc sam sanjala da sam curicu rodila i da jos nist nismo uspjeli kupiti za bebu (a znamo da nam deckic dolazi) 😂😂🙈

Napokon 2804
    09. Travanj 2020. 11:16

Dinosaurus

Jutro cure!
    Stize nam cura! 🎀😍💝

Cestitaaaaam.... Jeeeej curka popravljamo prosjek 😍😍😍 imas slikicu, ajmoooo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.