Cure, ima li koja grceve u listovima?
Zasad ne hvala bogu, jedino mi se uvecer zna javiti kao neki nemir u nogama da neznam kud bi sa njima pa moram ustati i malo prosetati po stanu 🙈 za grceve cujem da treba uzimati magnezij, ja ga zasad jos ne koristim jer mi kaze gin da nema potrebe jos.
Cure, ima li koja grceve u listovima?
Ja bih mogla nonstop sutat nekog koliko su mi noge nemirne, tak da prije spavanja 2 magnezija popijem, pa se umirim
Jutro cure! 🌺
Netko je spominjao tesku situaciju na ljetnim bebama, nažalost to sam i ja pročitala :(
Uzivajte koliko možete sada u miru, bez naprezanja, jer kad dode bebač, imat ćemo jako malo vremena za sebe i nećemo imat vremena kao sada , posebno kad počnu i posjete 😏 netko ima grižnju savjesti ako ne počisti, skuha, ali mi nosimo jedno cijelo novo biće na svijet koje ovisi o nama, to je najveći posao / blagoslov od svega!
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate💗
Jutro cure! 🌺
Netko je spominjao tesku situaciju na ljetnim bebama, nažalost to sam i ja pročitala :(
Uzivajte koliko možete sada u miru, bez naprezanja, jer kad dode bebač, imat ćemo jako malo vremena za sebe i nećemo imat vremena kao sada , posebno kad počnu i posjete 😏 netko ima grižnju savjesti ako ne počisti, skuha, ali mi nosimo jedno cijelo novo biće na svijet koje ovisi o nama, to je najveći posao / blagoslov od svega!
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate💗
Da, i ja sam procitala, znaci sjebana sam na veliko, suze su mi same tekle... Dl
Jutro cure!
Evo mi s pregleda, sve super! Bebica raste sve uredno.
Stize nam cura! 🎀😍💝
Napokon 2804 uzas 😔
Dinosaurus cestitam! Opa curka, neka je 💪🌸 i najbitnije , cestitam na urednom pregledu 🎉
Jutro cure!
Stize nam cura! 🎀😍💝
Dinosaurus Cestitam na urednom pregledu i na curici 😊❤️🥰
Ja nisam normalna, ovu noc sam sanjala da sam curicu rodila i da jos nist nismo uspjeli kupiti za bebu (a znamo da nam deckic dolazi) 😂😂🙈
Jutro cure!
Stize nam cura! 🎀😍💝
Cestitaaaaam.... Jeeeej curka popravljamo prosjek 😍😍😍 imas slikicu, ajmoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji