Cure koje piju Heferol, jeste kao posljedicu manjka željeza osjećale umor, slabost, lupanje srca? Ako jeste, jel vam to prestalo nakon što ste počele piti tablete. Mene je dr zvala da mi je prepisala 2 kutije jer mi je željezo nisko, i da se vjerojatno zbog toga osjećam iscrpljeno i imam te simptome koje sam gore navela.
Cure koje piju Heferol, jeste kao posljedicu manjka željeza osjećale umor, slabost, lupanje srca? Ako jeste, jel vam to prestalo nakon što ste počele piti tablete. Mene je dr zvala da mi je prepisala 2 kutije jer mi je željezo nisko, i da se vjerojatno zbog toga osjećam iscrpljeno i imam te simptome koje sam gore navela.
Da tocno takav osjecaj, umor i slabost. Zeljezo mi puno pomaze protiv umora cak i nekakve nervoze.
Pila sam ga u ciklusima kad sam osjetila da mi treba pogotovo dok sam radila
Da tocno takav osjecaj, umor i slabost. Zeljezo mi puno pomaze protiv umora cak i nekakve nervoze.
Pila sam ga u ciklusima kad sam osjetila da mi treba pogotovo dok sam radila
Meni je danas isto propisan heferol...dal se mora kombinirati s vitaminom c? Tj citala sam da je bolja apsorpcija ako se pije s vitaminom c..sam ne znam dla moze i sumeci ili mora bit u tabletama 🤔
[/url
Pitala u ljetnim ali cu i tu. Provjerila sam jetrene probe jer me sve svrbi i ok je nalaz osim jedne stavke koja mi je niska. U prilogu je nalaz, jel zna netko nesto o tome? Jel se moram brinut?
https://ibb.co/CMQ6j1T
[link=https://lilypie.com][/link]
Dinosaurus čestitam!!! Ajde malo da nam curke poprave prosjek, nije fer ovako 😂❤️❤️❤️
Pitala u ljetnim ali cu i tu. Provjerila sam jetrene probe jer me sve svrbi i ok je nalaz osim jedne stavke koja mi je niska. U prilogu je nalaz, jel zna netko nesto o tome? Jel se moram brinut?
https://ibb.co/CMQ6j1T
I ja imam nizak alp odnosno nizi, moj je 38 i zvala dr sva u pa ici i rekao je da je to normalan nalaz u trudnoci i da 90 posto trudnica ima tako
[/url
Dinosaurus cestitam 🌺💝Mouse cekaj, ti si to sad kupila ili u prosloj trudnoci? 🤭
Sada 😂 sve na -60%
Dinosaurus cestitke od srca 🤗💓
ja sam danas punih 20 tjedana, Bogu hvala. Prekjučer i jucer sam na kratko osjetila bebu. Nestvaran osjecaj. Bas se neda poistovjetit s nicim.. Tako mi je ginek i rekla, pusti mjehuriće koji pucaju. Kad se beba javi, znat ces sigurno da je beba 😇😍 zelim vam svima samo dobre dane, nemojte se bedirat zivotnim iskustvima drugih. Nazalost, svasta se događa. Koliko je moguce rasteretite se i uzivajmo u ovim danima.. Lipi pozdrav za sve 🙋♀️😌
Mc_mouse bome si se ti vec dobro pripremila, ja jos nisam ni jednu stvar uzela. 🙃
Ja cu dobit punoo robice, slinceka, bocica, izdajalicu, kreveti i itd od šogorice. Malo mi je zao jer bi i ja nešto željela kupit, em je prvo dijete, em sam se tom uvijek veselila. Kakav je vas stav prema tome? Znam da je super ušteda al cim ja kazem da cu nes kupit, uvijek je odg: dat cu ti ja, kaj bezveze novce dajes.
Sortiraj odgovore
Najstariji