Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    09. Travanj 2020. 14:02

Cure koje piju Heferol, jeste kao posljedicu manjka željeza osjećale umor, slabost, lupanje srca? Ako jeste, jel vam to prestalo nakon što ste počele piti tablete. Mene je dr zvala da mi je prepisala 2 kutije jer mi je željezo nisko, i da se vjerojatno zbog toga osjećam iscrpljeno i imam te simptome koje sam gore navela. 

Ninche9
    09. Travanj 2020. 14:07

Ledolina

Cure koje piju Heferol, jeste kao posljedicu manjka željeza osjećale umor, slabost, lupanje srca? Ako jeste, jel vam to prestalo nakon što ste počele piti tablete. Mene je dr zvala da mi je prepisala 2 kutije jer mi je željezo nisko, i da se vjerojatno zbog toga osjećam iscrpljeno i imam te simptome koje sam gore navela.

Da tocno takav osjecaj, umor i slabost. Zeljezo mi puno pomaze protiv umora cak i nekakve nervoze.
    Pila sam ga u ciklusima kad sam osjetila da mi treba pogotovo dok sam radila 

isabelagregorijan
    09. Travanj 2020. 14:11

Ninche9

Ledolina

Da tocno takav osjecaj, umor i slabost. Zeljezo mi puno pomaze protiv umora cak i nekakve nervoze.
    Pila sam ga u ciklusima kad sam osjetila da mi treba pogotovo dok sam radila

Meni je danas isto propisan heferol...dal se mora kombinirati s vitaminom c? Tj citala sam da je bolja apsorpcija ako se pije s vitaminom c..sam ne znam dla moze i sumeci ili mora bit u tabletama 🤔

[/url

• LUX
    09. Travanj 2020. 14:16

Pitala u ljetnim ali cu i tu. Provjerila sam jetrene probe jer me sve svrbi i ok je nalaz osim jedne stavke koja mi je niska. U prilogu je nalaz, jel zna netko nesto o tome? Jel se moram brinut?
    https://ibb.co/CMQ6j1T

[link=https://lilypie.com][/link]

Princess Mimi
    09. Travanj 2020. 14:19

Dinosaurus čestitam!!! Ajde malo da nam curke poprave prosjek, nije fer ovako 😂❤️❤️❤️

isabelagregorijan
    09. Travanj 2020. 14:38

LUX

Pitala u ljetnim ali cu i tu. Provjerila sam jetrene probe jer me sve svrbi i ok je nalaz osim jedne stavke koja mi je niska. U prilogu je nalaz, jel zna netko nesto o tome? Jel se moram brinut?
    https://ibb.co/CMQ6j1T

I ja imam nizak alp odnosno nizi, moj je 38 i zvala dr sva u pa ici i rekao je da je to normalan nalaz u trudnoci i da 90 posto trudnica ima tako

[/url

mc_mouse
    09. Travanj 2020. 14:45

Marta14

Dinosaurus cestitam 🌺💝Mouse cekaj, ti si to sad kupila ili u prosloj trudnoci? 🤭

Sada 😂 sve na -60%

Marta14
    09. Travanj 2020. 14:51

Super opremas se, a sad reci gdje da bacim oko 🤭

Skakavac
    09. Travanj 2020. 14:51

Dinosaurus cestitke od srca 🤗💓 
    ja sam danas punih 20 tjedana, Bogu hvala. Prekjučer i jucer sam na kratko osjetila bebu. Nestvaran osjecaj. Bas se neda poistovjetit s nicim.. Tako mi je ginek i rekla, pusti mjehuriće koji pucaju. Kad se beba javi, znat ces sigurno da je beba 😇😍 zelim vam svima samo dobre dane, nemojte se bedirat zivotnim iskustvima drugih. Nazalost, svasta se događa. Koliko je moguce rasteretite se i uzivajmo u ovim danima.. Lipi pozdrav za sve 🙋‍♀️😌

Bosco
    09. Travanj 2020. 14:52

Mc_mouse  bome si se ti vec dobro pripremila, ja jos nisam ni jednu stvar uzela. 🙃

Ja cu dobit punoo robice, slinceka, bocica, izdajalicu, kreveti i itd od šogorice. Malo mi je zao jer bi i ja nešto željela kupit, em je prvo dijete, em sam se tom uvijek veselila. Kakav je vas stav prema tome? Znam da je super ušteda al cim ja kazem da cu nes kupit, uvijek je odg: dat cu ti ja, kaj bezveze novce dajes.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.