Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    08. Travanj 2020. 11:36

Neznam jos spol, prizeljkujem curicu i imam takav osjecaj da je al vidit cemo. Kad pricam o bebi sve govorim u zenskom rodu😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

isabelagregorijan
    08. Travanj 2020. 12:11

Gonal

Cure koje ste na heparinu, salju li vas vasi doktori vaditi krv i kakve provjere sto se toga tice?

Mene nisu na ništa, a tebe? 

[/url

• Gonal
    08. Travanj 2020. 12:22

isabelagregorijan

Gonal

Cure koje ste na heparinu, salju li vas vasi doktori vaditi krv i kakve provjere sto se toga tice?

Nitko nista. Ponekad imam osjecaj da su tako doktori nezainteresirani za nas. 7.5 kad budem isla na kontrolu trazit cu da mi uzme briseve i da krv izvadim.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Napokon 2804
    08. Travanj 2020. 12:29

Leia91

tashee7

Leia91

Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu

ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima

Ne znam što je. Baš me boli onak u sredini. Ne širi se bol. Gastritis nemam, tj. do sad ga nisam imala. Nemam mučnine niti žgaravicu. Ne znam koje lijekove smijem. Zato ću i nazvati doktoricu. Ali čim nešto malo pojedem 2 sata sam u komi. Ne mogu to trpiti. Trudim se bar svakih pola sata gutljalj vode. Nisam nikad imala problema sa želucem zato mi je to najjednostavnije pripisati trudnoći, ali možda si u pravu i nema veze s tim.

Meni tako bude od mlijeka i jogurta... Samo sto me poprati onda i povraćanje i proljev, na početku trudnoće sam imala takvu bol, od pupka pa gore, i nije popustala, a nisam se mogla ispraviti, i na hitnoj su sumnjali u slijepo crijevo, na svu sreću, nije bilo, dali mi paracetamol kroz infuziju i popustilo, i tu noć me jos tu i tamo zabolilo, dobila dijetni obrok u bolnici i onda sve dobro, i nije se ponavljaj... Tako da svakako, se konzultiraj sa doktorom... 

• SmileA
    08. Travanj 2020. 12:40

Gonal

isabelagregorijan

Gonal

Nitko nista. Ponekad imam osjecaj da su tako doktori nezainteresirani za nas. 7.5 kad budem isla na kontrolu trazit cu da mi uzme briseve i da krv izvadim.

Meni su napisali kad su mi davali heparin da bi trebala vaditi nezz kolko puta tjedno ili mjesecno KKS i ja sam prosli tjedan isla privatno u Breyer i izvadila, i kad sam sljedeci dan isla kod doktora radi mjehura zaboravila sam mu dati da pogleda, a ni on nije pitao, jer mi je bila ta situacija s mjehurom pa smo to ocito nekako zaboravili, mada su mi i oni tamo kad sam dosla u bolnicu kod doktora i davala urin i krv izvadili, ali kasnije mi nitko nije komentirao nalaz krv jer ni nije vise bilo doktora, nego su mi samo rekli kad su dosli nalazi za antibiotik da krenem uzimati i to je bilo to.
    Na pregled idem tek za 3 tjedna pa cu onda pitati.

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    08. Travanj 2020. 12:42

Gonal

isabelagregorijan

Gonal

I ja cu pitat sad 20.kad idem...a za briseve mi rekli nista do daljnjeg jer rockefellerova ne radi kao, sad ne znam 🤔

[/url

• SmileA
    08. Travanj 2020. 12:45

tashee7

Leia91

Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu

ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima

Leia91 mene zna isto s vremena na vrijeme uloviti bol kao da je zuc, gastritis, neka upala (skuzila sam da na cokoladu lose reagiram, nekad na masniju hranu) pa si popijem caj od kamilice i umiri mi i ublazi bolove. Pa eto probaj mozda ti pomogne bar malo dok ti se ne smiri.

🌈💙👣🙏

Leia91
    08. Travanj 2020. 13:49

Napokon mliječno isto ne podnosim od kad sam saznala za trudnoću tako da i to izbjegavam.
    SmileA jučer sam doručkovala šnitu kruha sa malo nutelle i popila čaj od kamilice. Od onda imam bolove. Stvarno ne znam što se događa. Baš nikada nisam imala problema sa želucem  blaženo stanje

• LoMa
    08. Travanj 2020. 14:09

Leia91

Napokon mliječno isto ne podnosim od kad sam saznala za trudnoću tako da i to izbjegavam.
    SmileA jučer sam doručkovala šnitu kruha sa malo nutelle i popila čaj od kamilice. Od onda imam bolove. Stvarno ne znam što se događa. Baš nikada nisam imala problema sa želucemblaženo stanje

Mene ti isto želudac zna zezati, povezujem to s previše slatkog tj čokoladnog. Tipa, kad si priuštim žlicu nutelle, ko da sam kamenje pojela..uzas. Kak je netko već i napisao-čaj od kamilice da mi se smiri popijem. I meni jako pase općenito na želudac mliječno, tipa ABC namaz, sir s vrhnjem....a kad mi je najgore nekak sam sama sebe uvjerila da mi casa hladnog mlijeka dobro dođe 😂

• LoMa
    08. Travanj 2020. 14:10

Evo ja imam zakazan pregled 14.4., dan prije rođendana 🥰 tad ću već uci u 18.+ tjedan pa vjerujem da će nam znati potvrditi spol 🥳 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.