Neznam jos spol, prizeljkujem curicu i imam takav osjecaj da je al vidit cemo. Kad pricam o bebi sve govorim u zenskom rodu😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure koje ste na heparinu, salju li vas vasi doktori vaditi krv i kakve provjere sto se toga tice?
Mene nisu na ništa, a tebe?
[/url
Cure koje ste na heparinu, salju li vas vasi doktori vaditi krv i kakve provjere sto se toga tice?
Nitko nista. Ponekad imam osjecaj da su tako doktori nezainteresirani za nas. 7.5 kad budem isla na kontrolu trazit cu da mi uzme briseve i da krv izvadim.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu
ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima
Ne znam što je. Baš me boli onak u sredini. Ne širi se bol. Gastritis nemam, tj. do sad ga nisam imala. Nemam mučnine niti žgaravicu. Ne znam koje lijekove smijem. Zato ću i nazvati doktoricu. Ali čim nešto malo pojedem 2 sata sam u komi. Ne mogu to trpiti. Trudim se bar svakih pola sata gutljalj vode. Nisam nikad imala problema sa želucem zato mi je to najjednostavnije pripisati trudnoći, ali možda si u pravu i nema veze s tim.
Meni tako bude od mlijeka i jogurta... Samo sto me poprati onda i povraćanje i proljev, na početku trudnoće sam imala takvu bol, od pupka pa gore, i nije popustala, a nisam se mogla ispraviti, i na hitnoj su sumnjali u slijepo crijevo, na svu sreću, nije bilo, dali mi paracetamol kroz infuziju i popustilo, i tu noć me jos tu i tamo zabolilo, dobila dijetni obrok u bolnici i onda sve dobro, i nije se ponavljaj... Tako da svakako, se konzultiraj sa doktorom...
Nitko nista. Ponekad imam osjecaj da su tako doktori nezainteresirani za nas. 7.5 kad budem isla na kontrolu trazit cu da mi uzme briseve i da krv izvadim.
Meni su napisali kad su mi davali heparin da bi trebala vaditi nezz kolko puta tjedno ili mjesecno KKS i ja sam prosli tjedan isla privatno u Breyer i izvadila, i kad sam sljedeci dan isla kod doktora radi mjehura zaboravila sam mu dati da pogleda, a ni on nije pitao, jer mi je bila ta situacija s mjehurom pa smo to ocito nekako zaboravili, mada su mi i oni tamo kad sam dosla u bolnicu kod doktora i davala urin i krv izvadili, ali kasnije mi nitko nije komentirao nalaz krv jer ni nije vise bilo doktora, nego su mi samo rekli kad su dosli nalazi za antibiotik da krenem uzimati i to je bilo to.
Na pregled idem tek za 3 tjedna pa cu onda pitati.
🌈💙👣🙏
I ja cu pitat sad 20.kad idem...a za briseve mi rekli nista do daljnjeg jer rockefellerova ne radi kao, sad ne znam 🤔
[/url
Ima li koja bolove u želucu? Od jučer što god pojedem imam užasne bolove i po 2 sata ne mogu doći k sebi. Baš mi je teško. Gin mi radi popodne pa ću ju svakako zvati, ali iskreno razmišljam da odem i na hitnu
ako je želudac sumnjam da je ginekološke prirode. možda je u pitanju gastritis (ja ga imam, popijem malo acidofila i bolje je) ili ako je s desne strane i širi se na leđa: žućni kamenci. ne znam smijemo li mi gastal ili nešto tog tipa u takvim slučajevima
Leia91 mene zna isto s vremena na vrijeme uloviti bol kao da je zuc, gastritis, neka upala (skuzila sam da na cokoladu lose reagiram, nekad na masniju hranu) pa si popijem caj od kamilice i umiri mi i ublazi bolove. Pa eto probaj mozda ti pomogne bar malo dok ti se ne smiri.
🌈💙👣🙏
Napokon mliječno isto ne podnosim od kad sam saznala za trudnoću tako da i to izbjegavam.
SmileA jučer sam doručkovala šnitu kruha sa malo nutelle i popila čaj od kamilice. Od onda imam bolove. Stvarno ne znam što se događa. Baš nikada nisam imala problema sa želucem blaženo stanje
Napokon mliječno isto ne podnosim od kad sam saznala za trudnoću tako da i to izbjegavam.
SmileA jučer sam doručkovala šnitu kruha sa malo nutelle i popila čaj od kamilice. Od onda imam bolove. Stvarno ne znam što se događa. Baš nikada nisam imala problema sa želucemblaženo stanje
Mene ti isto želudac zna zezati, povezujem to s previše slatkog tj čokoladnog. Tipa, kad si priuštim žlicu nutelle, ko da sam kamenje pojela..uzas. Kak je netko već i napisao-čaj od kamilice da mi se smiri popijem. I meni jako pase općenito na želudac mliječno, tipa ABC namaz, sir s vrhnjem....a kad mi je najgore nekak sam sama sebe uvjerila da mi casa hladnog mlijeka dobro dođe 😂
Evo ja imam zakazan pregled 14.4., dan prije rođendana 🥰 tad ću već uci u 18.+ tjedan pa vjerujem da će nam znati potvrditi spol 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji