Svakako cu usporiti, ali sad sam opet zabrinuta...radila sma kks i urin i ne cini mi se bajan nalaz...zeljezo u banani, a sad jel koja od vas imala snizen ALP u trudnoći? Čitam svuda da treba bit povisen radi posreljice, a meni je snizen, urin mi je uzas, tak sam zabrinuta da plačem sad
[/url
Imate pravo,ma pomsze sve kako stigne on, al ujutro radi, a nakon posla ide u vinograd raditi pa sam vise manje sama cijeli ovaj tjedan…js sam tvrdoglava i sama sam isla ovo raditi jer sam si mislila ma dobro sam i na kraju sranje…imamo i psa kojeg on nekaf ne moze setati jer ga nema pa idem ja…a firma mu je glupa i ne zele ga ostavit doma…sve ste u pravu, lezim orkad sam dosla, ne mrdam i bolova nema. Tako sam ljuta na sebe, uzas
Nemoj bit ljuta na sebe, samo odmaraj. Meni je smedjarenje stalo prije 10 dana pa se javilo prije 5 dana opet nevezano za ikakvu fizicku aktivnost. Ja nisam prekidala utrogestan, moja dr veli da kad zaostane krvarenje treba duzi niz sedmica da se isprazni. To me nekako tjesi. A inace je za popizdit, sve te razumijem. Ja setam malog psa s muzem svaki dan posto nigdje ne idemo vec radimo od doma, ne kuham ali hendlam pranje I slaganje vesa I jos ponesto. Sto bi Ameri rekli couch potato ali sto cemo.
Isabela znam da znas, ali beba osjeti tvoj plac 😊
Nemoj citati svasta na netu jer tu pisu i gluposti, zovi ako te strah doktora sad ili sutra kad vec radi.
Zeljezo, urin.. To su sve "muke" u trudnoci i za sve ima neki lijek i rijesiti ce se..💪💪
Isabela slažem se s Martom. Dobit ćeš lijek i to je to. Odmaraj koliko god možeš. I ja već tri tjedna ležim i ne mrdam. Sve će se stići napraviti kada trudnoća odmakne. Bar ja to tako gledam
Bas sam cendrava danas, al tako mi nekako tezak dan...
Cula sam se s doktorom i rekao mi je da 90 posto trudnica ima takav nalaz i da je sve pet...a ja doma digla takvu frku da mi je i muz pao u depru...uzas...skupilo mi se sve, bojim se samo da ne izgubim i ovu bebu, samo oću da je sobro i da je s menom i da je ovaj put bas to to, al sam istraumatirizirana radi svega kaj sam prosla u 6 godinaa..sve mi se to vrati tu i tamo pa cvilim...ides iz dana u dan, al dani idu tak sporo i ova glupa karantena, muza mi nema, ja vise ne znam kaj bi sama sa sobom...da nemam pesicu kraj sebe poludila bi valjda...
Zelim vam rec svima vam puno hvala, vase rijeci me zbilja smire...♥️
[/url
Bas sam cendrava danas, al tako mi nekako tezak dan…
Cula sam se s doktorom i rekao mi je da 90 posto trudnica ima takav nalaz i da je sve pet…a ja doma digla takvu frku da mi je i muz pao u depru…uzas…skupilo mi se sve, bojim se samo da ne izgubim i ovu bebu, samo oću da je sobro i da je s menom i da je ovaj put bas to to, al sam istraumatirizirana radi svega kaj sam prosla u 6 godinaa..sve mi se to vrati tu i tamo pa cvilim…ides iz dana u dan, al dani idu tak sporo i ova glupa karantena, muza mi nema, ja vise ne znam kaj bi sama sa sobom…da nemam pesicu kraj sebe poludila bi valjda…
Zelim vam rec svima vam puno hvala, vase rijeci me zbilja smire…♥️
Meni su ovdje rekli "One day at a time" kad sam se tresla od traume na prvom pregledu. I to je to, mi nis ne mozemo bez dan po dan. Neki usran, neki sjajan. Gledaj neke totalno glupe serije, ili listaj modne magazine ili zutu stampu, bilo sto da ti odvrati misli. Niposto googlanje do iznemoglosti niti corona. I pesica je ljekovita, zagladi je pored sebe. Ove moje dvije odma osjete kad da mi se ususkaju. A I muz ce doci pa se dohvati njega I podijeli sto ti je na srcu, odgledajte neki pozitivni film zajedno.
Bas sam cendrava danas, al tako mi nekako tezak dan…
Cula sam se s doktorom i rekao mi je da 90 posto trudnica ima takav nalaz i da je sve pet…a ja doma digla takvu frku da mi je i muz pao u depru…uzas…skupilo mi se sve, bojim se samo da ne izgubim i ovu bebu, samo oću da je sobro i da je s menom i da je ovaj put bas to to, al sam istraumatirizirana radi svega kaj sam prosla u 6 godinaa..sve mi se to vrati tu i tamo pa cvilim…ides iz dana u dan, al dani idu tak sporo i ova glupa karantena, muza mi nema, ja vise ne znam kaj bi sama sa sobom…da nemam pesicu kraj sebe poludila bi valjda…
Zelim vam rec svima vam puno hvala, vase rijeci me zbilja smire…♥️
Ej moj ode u 7 radit i nema ga kuci do 6, pola 7, takav posao, sad radi kraće radi korone, ali do prije 2 tjedna je tako... I moj rucak je svaki dan bio iz rerne, ili goveda juha koja se sama kuha i onda jos uz to sos. Kakvo nepotrebno stajanje i nakuhavanje. Kolaci? Nema sanse. Sad cu zbog uskrsa, izdrobit kekse, skuhat puding i kad ohladi stavit sumsko voce na to. Znaci kolac gotov za 10 minuta. Sad kad sam ajmo reci prosla to kriticno tromjesečje si dozvolim setnju od pola sata, nista vise od toga. Dok ja ne osjetim sigurnost, a hvala bogu tijek cijele trudnoće je uredan... Ali ne riskiram... Znaci kuca mi je bila u kaosu, ma ne zanima me, ako bi i netko dosao, ako mu smeta, nek opere, nek pospremi. Draga nemoj se da moram rec zajebavat. Oboje ste u ovome i bas radi toga svega sto si prosla posveti se maksimalno sebi, zaboravi na druge. Muz neka vinograd ostavi i bude kuci sa tobom, u krajnjem slucanu ako nema tko od obitelji otici tamo, neka plati nekom, znam da trenutko situacija financijska nije bajna, ali gledaj na sebe.
U pravu ste cure, imam netflix i pigledam tu i tam nekaj. Muz je tako dobar sva sreća pa me tjesi i uz mene je, cim mi je blizu lakse mi je...vi ste tako super, ne kuzim kaj se uopce brinem oko nereda, tak i tak se selimo cim prode ova korona...od kad sam dosla danas lezim i ne mrdam i morađ tako...ocito moja beba to treba. Kaj se tiče pesice, ona mu je spas, kak i svima koji imaju zivotinje vjerujem...mi smo je nabavili prije tri i pol godine i ona mi je spasila dusu...🥰
[/url
U pravu ste cure, imam netflix i pigledam tu i tam nekaj. Muz je tako dobar sva sreća pa me tjesi i uz mene je, cim mi je blizu lakse mi je…vi ste tako super, ne kuzim kaj se uopce brinem oko nereda, tak i tak se selimo cim prode ova korona…od kad sam dosla danas lezim i ne mrdam i morađ tako…ocito moja beba to treba. Kaj se tiče pesice, ona mu je spas, kak i svima koji imaju zivotinje vjerujem…mi smo je nabavili prije tri i pol godine i ona mi je spasila dusu…🥰
Znaci sve 4 u zrak i uzivaj, jos samo nadi 2 crnca koja ce granama palme mahati kraj tebe i jednog koji ce ti cjediti naranče i davati ti da pijes. 😁 Cuvaj se 😘
U pravu ste cure, imam netflix i pigledam tu i tam nekaj. Muz je tako dobar sva sreća pa me tjesi i uz mene je, cim mi je blizu lakse mi je…vi ste tako super, ne kuzim kaj se uopce brinem oko nereda, tak i tak se selimo cim prode ova korona…od kad sam dosla danas lezim i ne mrdam i morađ tako…ocito moja beba to treba. Kaj se tiče pesice, ona mu je spas, kak i svima koji imaju zivotinje vjerujem…mi smo je nabavili prije tri i pol godine i ona mi je spasila dusu…🥰
Znaci sve 4 u zrak i uzivaj, jos samo nadi 2 crnca koja ce granama palme mahati kraj tebe i jednog koji ce ti cjediti naranče i davati ti da pijes. 😁 Cuvaj se 😘
Heehe, kak je vrijeme krenulo dobro bi dosle te palme 🤭 hvalaa ti 😘♥️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji