Napokon cura ahahah
Ja sam svoje kupovine sve obavila preko weba.
I jaje. I kolica koja imam već, ali bila su na akciji ahhaha, uzela obleku za izlazak iz bolnice, el. Izdajalicu. Nove šeširiće. spremna sam 🤣 doktor mi je zabranio bilo kakve duže šetnje zbog kontrakcija i minimalne dnevne napore. Stepenice ništa. Čučanj ni saginjanja. Doslovno moram paziti u kojem položaju mislim kihnuti, a da me ne zgrči.
Zato žene moje, čuvajmo se :) neće to nitko drugi ako mi same nećemo :)
Ok ok, nisam nista lose mislila..
Svakako mislim da kad je sve u redu, kad nije slucaj kao Isabelin i tvoj Napokon(da si jedva ostala trudna) i slicno, onda se treba normalno ponasat koliko toliko.. Jer realno ici u trgovinu nije kao kopanje u njivi.
I da, iskoristite to sad dok mozete jer kad budete opet trudne malo toga je isto 😅✌️pogotovo kad je malo dijete.
.
Mimi citala sam ono i uzasno me potreslo..
Sad cu narucit baby watcher 😏
Ispravno Marta, ne treba se forsirat ali I ne treba potpuno lec ukoliko to doktor nije zahtijevao.
Spontani ne dolaze od rada nego od potpuno drugih stvari.
Nema potrebe bit grub cak I iz najbolje namjere, onoj koja je u problemu je najteze I savjet I podrska su to sto vrijedi.
Hvala cure! Yaaay popravljamo prosjek da! Ma tek ce sad krenit cure hehe 😁
A slika je totalno neprepoznatljiva. Smijali smo se kako je namjestila stopalo da se lipo vidi pa mi je gin samo to uslikala 🤣
Sretna sam sta ce moj D. dobit seku ❤️
Slazem se za cuvanja, ima vrimena za sve drugo, sad je najbitnije pazit se i malo nase zlato u busici
Jutro cure!
Evo mi s pregleda, sve super! Bebica raste sve uredno.
Stize nam cura! 🎀😍💝
Dinosaurus cestitaaam!💞🌸 I bitno da je sve u redu!🤗sad ce krenut curke u pohod😃🤭 Uzivaj🥰😘😘
🌈💙👣🙏
Dinosaurus cestitam 🌺💝
Mouse cekaj, ti si to sad kupila ili u prosloj trudnoci? 🤭
Jutro cure! 🌺
Netko je spominjao tesku situaciju na ljetnim bebama, nažalost to sam i ja pročitala :(
Uzivajte koliko možete sada u miru, bez naprezanja, jer kad dode bebač, imat ćemo jako malo vremena za sebe i nećemo imat vremena kao sada , posebno kad počnu i posjete 😏 netko ima grižnju savjesti ako ne počisti, skuha, ali mi nosimo jedno cijelo novo biće na svijet koje ovisi o nama, to je najveći posao / blagoslov od svega!
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate💗
Da, i ja sam procitala, znaci sjebana sam na veliko, suze su mi same tekle… Dl
Cure sta ste citale? Jel bas na ljetnim bebama ili ljetne krafnice? Iako ne znam jel mi se bas bedira sad.. 😟
Ne osudujem ja Izabelu..samo ju vise ne sazaljevam..nakon 6 spontanih sigurno mora biti svjesna da je prvo tromjesecje kriticno i rizicno i da su najvece sanse za gubitak..i bas sumnjam da joj bilo koji doktor nije preporucio strogo mirovanje i to nakon sta opet smedari..a navodno je isla na sve pretrage poslije toga svega i zdrava je, pa bi se covjek zapital "sta ja radim krivo", trebam li gurati dvoja kolica po ducanima i riskirati i strahovati.. i daleko od toga da si trebamo ovdje biti podrska, oprostite, ali ja ne mogu biti licemjerna i napisati "bravo Izabela, sutra vozi cetvora kolica ako se osjecas spremna za to".. tolko o Izabeli, Napokon slazem se i ja sa tobom sa svime sta si napisala..😊 ne zelim nikome zlo, daj Boze da bude svima sve dobro..😊♥️
Napokon sta je bilo na ljetnima?
Ne osudujem ja Izabelu..samo ju vise ne sazaljevam..nakon 6 spontanih sigurno mora biti svjesna da je prvo tromjesecje kriticno i rizicno i da su najvece sanse za gubitak..i bas sumnjam da joj bilo koji doktor nije preporucio strogo mirovanje i to nakon sta opet smedari..a navodno je isla na sve pretrage poslije toga svega i zdrava je, pa bi se covjek zapital "sta ja radim krivo", trebam li gurati dvoja kolica po ducanima i riskirati i strahovati.. i daleko od toga da si trebamo ovdje biti podrska, oprostite, ali ja ne mogu biti licemjerna i napisati "bravo Izabela, sutra vozi cetvora kolica ako se osjecas spremna za to".. tolko o Izabeli, Napokon slazem se i ja sa tobom sa svime sta si napisala..😊 ne zelim nikome zlo, daj Boze da bude svima sve dobro..😊♥️
Jedna zena je izgubila bebu u 30tt,bebi je stalo srce... Nije ju osjećala kako je i inače, otišla na hitnu, na hitnoj rekli sve ok, i na kraju srce stalo. Ne daj boze nikom...
A prije toga isto sam na ljetnim citala, zena u 24 tt ako se ne varam isto izgubila bebu, posteljica se krenula odvojila i krenuo porod...
Dinosauris cestitaaam, divne vijesti 🥰♥️
Kaj se mene tiče, prihvaćam sve kaj mi se veli, ne velim da neko nije u pravu...
Da, forsiram se nekad jer ne osjećam da sam trudna, osjecam se poletno i puno energije da bi mogla trčati, i onda jen dan odwm u ducan, vozila sam kolica, nisam nosila neg u vrecicu trpala u auto i onda se to pojavilo, al to smwdarenje mi se pojavlljuje od kad sam saznala za trudnocu, pa prestane pa se pojavi...ne znam otkud i radi čega, a ne znaju ni doktori. Bilo bi mi lakse da povraćam, da mi je muka, da sam umorna, ovak mi je sve cudno.
Meni je dr reko da ne moram mirovat, ali sve umjereno jer nemam hematoma ni nista...i rekao je da spontani pobačaji se događaju radi kromosomskih gresaka, anomalija i drugih stvari, a ne radi hodanja ili tako nečeg. Ja priznajem da sam pretjerala očito jer sad cijelo vrijeme imam obojani iscjedak, isto kao i u 5 tjednu i 6 i 7, jedino ga prosli tjedan nisam imala...uglavnom...da, dobro da me serete tu da se priberem malo, sve je to pozitivna kritika
[/url
A spontani prije toga nisu sigurno bili radi toga kaj sam nekaj radila...prvi je krenuo sam od sebe, nisam ni dosla do uzv-a, drugi sam isla na ivf i bili su jednojajčani blizanci i niti jednom srce nije prokucalo, treča je bila molarna trudnoća, to se sigurno ne dogada radi dizanja tereta, a cetvtta je od početka beta bila jadna, uzv je pokazao srceko, ali jw gestacijska bila premalena za plod. Znaci niti jedan moj spontani pobačaj nema veze sa "forsiranjem". Da, radili smo i ja i muz kompletnu obradu i da, sve je u redu...umatoč tome sve je u redu od 2014 do 2019 nisam uspjela prirodno ostat trudna. Na moja pitanja nikada nisam dobila odgovor, a niti nwću, ali naravno da je tesko bit pozitivan s obzirom na sve kaj je bilo.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji