Marta ajme i mene uzasno peku bradavice!
Rosha da, imam dečka :) Ima dvije godine i 5mjeseci :) nekako i dalje nemam osjećaj da se radi o još jednom dečku ahahaha
Demetria lijep trbuscic
Evo i mog upravo, 16+4
https://ibb.co/mBV1KpQ
Demetria lijep trbuscic
Evo i mog upravo, 16+4
https://ibb.co/mBV1KpQ
Je to lidl majica s malim +?
Jer sam prvo slikala u toj pa onda u ovoj
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Prvi pozdrav svima!
Prva trudnoća, naišla sam na grupu pa se pridružujem. :)
Dobrodosla 😊🍀Koliko si trudna
11 tjedana :) hvala!!!
Tea, stvarno vam zelim srecu, drzite se, navijamo svi za malog batmana! ♥️
Koliko se čekaju nalazi amniocinteze?
2tjedna 🙄
Nije li kod podobnika onaj brzi rezultat u 24h? I hoce li te prvo pregledati pa onda odluciti za amnio ili svakako amnio radi. Ja idem kod njega jer meni nije uspio nifty. Nema dovoljno fetslne frakcije,pa nema mogucnost da izvrse analizu. Nisam znala da se to dogadja navodno cesto. Pa sam iznenadjena bila. Ja idem kod njega isto u cet ali prvo uzv. Meni su samo uzv 12tt radili i sve bilo ok. Tak da nemam nalaz ni kombinirani ni nifty. :/ vidjeti cemo sto kaze podobnik sad na uzv.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Trebala bih savjet vezano uz dodatke prehrani. Trenutno pijem Elenatal koji se piju do 12. tjedna. Kako ne volim jesti ribu razmisljala sam preći na Almageu zbog omege pa me zanimaju isustva, jesu li ok?
2tjedna 🙄
Nije li kod podobnika onaj brzi rezultat u 24h? I hoce li te prvo pregledati pa onda odluciti za amnio ili svakako amnio radi. Ja idem kod njega jer meni nije uspio nifty. Nema dovoljno fetslne frakcije,pa nema mogucnost da izvrse analizu. Nisam znala da se to dogadja navodno cesto. Pa sam iznenadjena bila. Ja idem kod njega isto u cet ali prvo uzv. Meni su samo uzv 12tt radili i sve bilo ok. Tak da nemam nalaz ni kombinirani ni nifty. :/ vidjeti cemo sto kaze podobnik sad na uzv.
Ima u 24h preliminarni rezultat, al al nije 100% pouzdan. Idem na amniocentezu na preporuku poslije loseg nalaza niftyja i kombiniranog i nakon razgovora sa prof podobnikom. Moram donjet taj nalaz i krvnu sliku, nakon amniocenteze ostajem tamo 2h za slucaj da se dese neke komplikacije. A za taj down ni nama nije jasno, ni najmanje. Ja imam 25, mm33. Nigdje u obiteljima nema nigdje down ni neke drugi poremecaji, cak ni daleki rodaci. Odlucili smo se za nifty jer je kombinirani bii bii visok rizik, iako bi po dobnoj granici trebala imat ianse 1: milijun, svi su govorili kao da je lazno pozitivan kombinirani, da nis ne brinemo itd.
Cure koje ste na heparinu, salju li vas vasi doktori vaditi krv i kakve provjere sto se toga tice?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal kako je ovo s koronom aktualno mene nitko još nikud nije slao. Ali planiram otići sama i napraviti sve u Breyer . Raditi ću ogtt, i one koji se rade radi trombofilije, ovaj čas se nikako ne mogu sjetit kako se zovu.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
2tjedna 🙄
Ima u 24h preliminarni rezultat, al al nije 100% pouzdan. Idem na amniocentezu na preporuku poslije loseg nalaza niftyja i kombiniranog i nakon razgovora sa prof podobnikom. Moram donjet taj nalaz i krvnu sliku, nakon amniocenteze ostajem tamo 2h za slucaj da se dese neke komplikacije. A za taj down ni nama nije jasno, ni najmanje. Ja imam 25, mm33. Nigdje u obiteljima nema nigdje down ni neke drugi poremecaji, cak ni daleki rodaci. Odlucili smo se za nifty jer je kombinirani bii bii visok rizik, iako bi po dobnoj granici trebala imat ianse 1: milijun, svi su govorili kao da je lazno pozitivan kombinirani, da nis ne brinemo itd.
Ne znam sto bi ti rekla. Ja nisam nalaz uspjela dobiti pa mi isto nije svejedno. Odabrala sam Podobnika pa je rekao on ce naprsviti uzv i svajetovati jel treba ili ne amnio. Jer kako su mi javili da nazalost ne mogu odraditi analizu i vratili novac, ja sam ipak guglala po forumima da vidim koliko je slucajeva da ne mogu izvuci fetalnu dna iz majcine krvi i nasla sam da je to jako cesto i takodjer jedno 5 ili 6 slucaja gdje su krvni nalazi pogrijesili a amnio pokazala sve ok. Tak da ....
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji