Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    07. Travanj 2020. 18:04

Prvi pozdrav svima!
    Prva trudnoća, naišla sam na grupu pa se pridružujem. :)

nada23
    07. Travanj 2020. 18:24

Tea, molim za tebe i tvog malog Batmana i sigurna sam da će sve biti dobro na kraju. 🙏❤️ Ni statistikama niti brojkama ne treba uvijek vjerovati. Drži se! 😘

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Tea2807
    07. Travanj 2020. 18:30

isabelagregorijan

Tea, stvarno vam zelim srecu, drzite se, navijamo svi za malog batmana! ♥️
    Koliko se čekaju nalazi amniocinteze?

2tjedna 🙄

mc_mouse
    07. Travanj 2020. 18:31

Ja uopće ne vjerujem u te testove. To su same statistike i bacanje zivaca i novaca.
    Drzim fige za amniocentezu 🙏🏻 Mora biti sve u redu! 

Marta14
    07. Travanj 2020. 18:35

vitae

Prvi pozdrav svima!
    Prva trudnoća, naišla sam na grupu pa se pridružujem. :)

Dobrodosla 😊🍀Koliko si trudna 

teica30
    07. Travanj 2020. 18:44

Bas sam se razočarala u moju dr... Čekam na pregled 5 tjedana, trebala ići u četvrtak, i sad me zove da odgodi do idućeg petka ... A prosli tjedan sam ju zvala da provjerim za termin i rekla je da sve ostaje po dogovoru... A tak sam se veselila tom pregledu 😣... 
    Sutra zovem i dogovaram termin privatno, a kod nje tko zna kad cu doći na red ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    07. Travanj 2020. 18:45

Tea držim palčeve da sve bude dobro, samo misli pozitivno i dalje 💙❤... 
    Nove curke dobrodosle 🥰... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    07. Travanj 2020. 19:04

Mana_Mare

Martahvala ti na slikama! 🤗

Napokonnije ni meni marka bitna, nego cisto pitam ima li tko iskustva sa tom markom, da li su kolica ok kvalitete, da se nebi nakon nekog kratkog vremena rasklimala ili nesto, da ne ispadne igracka a ne kolica. A vidjet cemo valjda jednog dana i nesto uzivo ako se ova izolacija zavrsi 🤦🤦
    Tea drzim fige da na kraju ipak sve bude dobro! 🤞🏻

A vidi svi koji su oko mene su uzimali kolica u bosni 250 - 300 eura 3 u 1 kolica, lijepa, svakakvih boja, cak nisu nesto ni lose kvalitete, kuma ce u njima gurat 3. Dijete i stvarno su ok... Jesu malo veca kad se sklope, ali stvarno nisam tolika cjepidlaka, a nisu pre teska za upravljanje, a naravno ako vrijeme bude katastrofa s obzirom da nema vise pravila, necu nikud ni ici... 

Demetria
    07. Travanj 2020. 19:32

https://imgur.com/khmiJ6n
    Evo na 14+0 

Tea želim ti puno sreće i nade da su doktori pogriješili.
    Meni brat ima genetsku bolest i znam koja je to borba cijeli život. Njemu su rekli par godina života, ovu godinu je proslavio 20+x
    Tako da ja ne vjerujem puno doktorima.
    Vjerujem da nada i vjera ima puno veće moći od njihovih nalaza 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Dunja83
    07. Travanj 2020. 19:38

Bok! Nova sam na grupi, pa eto da se predstavim. Imam 36 godina i ovo je moja prva trudnoća. Sutra sam u 15 tjednu, termin mi je 30.09.2020.,a nosim zdravu curicu. Odradila sam sve pretrage prije ove situacije sa koronom plus Harmony test. Ima Hašimoto sindrom štitnjače, s tim da mi je tsh u normali, pa nisam na terapiji. Ono što me najviše brine su pregledi za vrijeme virusa. Naime, mene doktorica osobno nazvala i rekla da se trudnička ginekologija vraća 30 godina unazad, tj. da će me pregledati u 20 tjednu, 30 tjednu i na kraju. Ja sam se naravno naručila privatno jer mi odlazak doktoru daje sigurnost. Imate li slična iskustva? Kako sada izgleda anomaly scan u 20 tjednu u bolnicu?
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.