Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka.
Ti si jedna divna hrabra mama i ja ti skidam ti kapu sto tako stoicki prolazis kroz situaciju koja nije laka, nadam se da ce ipak i nakon amniocenteze biti sve nekako kako mora biti, sve ce biti u redu s malim betmenom
Nema nitko u obitelji, al kazu da se to moze pojavit bilo kad, neznaju razloge. Nuhalni ok, al na kombiniranom mi je bio los nalaz pa smo se odlucili na nifty. Hvala svima 😘😘😘
Evo jos jedan deckic se pridruzuje. Stigao nalaz niftyja. Vise od 1:20 da ce imat down. U cetvrtak idem na amniocentezu u podobnik sa nadom da nam tu tvrdnju pobije ili potvrdi. Imamo 5% sanse da bude zdrav i ne predajemo se do zadnje. Zato nisam bila aktivna jer mi je malo tesko. Vratile su se mucnine, tj povracanja al mislim da je ovaj put psihicki a ne trudnicka tegoba. I dalje pozitiva u glavi (kolika moze bit). Sretno novim trudnicama i cestitam svima na uspjesnim pregledima. Prozvali smo bebu mali batman jer se nadamo da ce junacki ovo izvuc i da cemo pobjedit te glupe postotke i statistike iako vec imamo i ime za decka.
Zelim tebi i bebici svu srecu, da sve dobro prode! Divim se takvom optimizmu i samo tako nastavi 💫
Tea, stvarno vam zelim srecu, drzite se, navijamo svi za malog batmana! ♥️
Koliko se čekaju nalazi amniocinteze?
[/url
Tea prvo ti želim reci BRAVO za optimizam i hrabrost. Drugo imam poznanicu kojoj je nifty fulao , rekao da dijete ima poremećaj na kromosomu 8, strašna dijagnoza. Nakon amniocenteze pokazalo se da nema i rođena je zdrava beba. Drugo iskustvo koje sam čula kad sam sama išla na test je taj da nifty često pogriješi. Negdje na forumu je bila i priča da je curi nifty bio u redu pa je rodila bebu Down . Sve fige svijeta držim da je kod tebe tako i da je fulao. Sama sam u prošloj trudnoci imala decka koji je bio Pattau , to je trisomija 13. Nikad ne znamo zašto nam se desilo. Drži se i samo pozitivno.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Nema nitko u obitelji, al kazu da se to moze pojavit bilo kad, neznaju razloge. Nuhalni ok, al na kombiniranom mi je bio los nalaz pa smo se odlucili na nifty. Hvala svima 😘😘😘
Draga Tea, sretno, drzimo fige da sve bude u redu. Bilo tako mojoj prijateljici kad se nije radio nifty, samo kombi, I uradi amniocentezu i sve bude ok. A veci postotak joj bio da ce bit Down nego tebi. Drzi se, uz tebe smo ❤
Tea2807 zelim vam svu srecu i samo drzi optimizam i sve ce biti u redu! ❤️💪💪
Princess Mimi cestitam na urednom pregledu i deckicu 😊💙💙💙
Draga ja s obzirom da je nuhalni bio dobar se nadam da ce sve biti dobro... Razmišljaj pozitivno... Za nifty malo malo čujem, kako ja, tako i drugi da je fulao, tako da vjerujem u sve najbolje. Šaljem ti veliku pusu, i jos veću pusu malom betmenu. Uz tebe smo 😘😘😘😘😘😘😘💙💙💙💙💙💙
Velika pusa tebi draga lavice i tvom Batmanu 😘😘
Sigurna sam da ce tvoja vjera i optimizam na kraju pobijediti 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji