Drage trudnice ja ujutru moram u bolnici na lezanje..Danas otisla gin da izvadim nalaze one standardne na pocetku trudnoce i rece mi ginekolodica u domu zdravlja da moram hitno u bolnicu na lezanje zbog trombofilije imama 4g/4g i bila sam kod hematologa koji je rekao da nema potreba cak ni za aspirinom a ona zahtjeva da idem ujutru odma da mi se ukljuci terapija i da me prate u slucaju da srce stane.Umrla sam od straha!!! 😔
Hmmmm pa ja imam 4g 4g. Pijem andol 100 samo. Rekli su svi gin da nema potrebe za nicim drugim. Tj cak ne trrba ni andol ali kao jer sam isla u mpo to je klasika terapija nakon ET. Dakle moja je dijagnoza homozigotna mutacija za PAI. Kako tebi pise?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hvala vam na lijepim rijecima ❤️ Mnogo znaci.
Hannocao i kod mene tako pise PAI-1 lokus 677 HOMOZIGOT ZA VISOKORIZICNI ALEL
ALEL1 4G (ALEL VISOKOG RIZIKA)
Ovo ostalo je sve normalno..Ja sam u postupku vro isto primala celxane 0,4 ali eto taj hematolog kom sam isla je rekao da nema nikakve potrebe i da je dovoljna samo folna a ovi danas me najurise odma na lezanje i uvodjenje terapije.
[/url
Hvala vam na lijepim rijecima ❤️ Mnogo znaci.
Hannocao i kod mene tako pise PAI-1 lokus 677 HOMOZIGOT ZA VISOKORIZICNI ALEL
Ovo ostalo je sve normalno..Ja sam u postupku vro isto primala celxane 0,4 ali eto taj hematolog kom sam isla je rekao da nema nikakve potrebe i da je dovoljna samo folna a ovi danas me najurise odma na lezanje i uvodjenje terapije.
Ma nece ti dat terapiju. Ne brini se. Jer nema potrebe. Ro ovi kriticni dobiju. Ovo ce se samo pratiti na tranafuziji da ne bi doslo do povecanja vrijednosti d dimera. Ja to idem u cet. To se ginekologinja mozda uplasila nesto,ne znam. Tesko je dobiti terapiju za trombo. Heparin itd ...
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Odmah ces ti doma :) eventualno nek ti da andol 100
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Joooj nadaam se,sad si me bas oraspolozila.Ma nije meni problem terapija ako treba bosti cu se po cio dan nego me prepalo to njeno da se prati bebino srce kao trebala sam vec primati.Nadam se i molim Bogu da je sve oke ☺️
[/url
Joooj nadaam se,sad si me bas oraspolozila.Ma nije meni problem terapija ako treba bosti cu se po cio dan nego me prepalo to njeno da se prati bebino srce kao trebala sam vec primati.Nadam se i molim Bogu da je sve oke ☺️
Gle za svaki slucaj odo i ja sutra pitat drugo misljenje
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Curke ja jos u bolnici..danas sam ttrebala doma, kao posluje ultrazvuka ..no medutim doktorica mi je danas vidla hematom..kojeg prekjucer kad sam dosla nije vidla..i sad jos ostajem..vebi normalno srce kuca..jel zna neka kak se rijesi hematom? Budu mi dali dodatnu terapiju neku? Sad mi je samo dupaston povecan na 3*2 na dan...😒
Prijavljujem da već drugi dan nemam mučnine i baš je olakšanje. Mogu koliko toliko normalno jesti isko bsš nemam neke želje.
Ja opet umirem u cjelodnevnim mucninama 3 dana.. 4 sam bila bez, sad opet umirem. Ne znam vise sto da radim.. nije dobro ako ne jedem, nije dobro ako jedem.. ne povracam, ali ne mogu opisat kakve su to mucnine...🤢
Ja zadnjih dana nemam mucnine, ali zato su mi bradavice ogromne i ljuste mi se. Ima li koja slican problem i mazete li ih s kakvo kremom?
[lbdf.lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji