Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    06. Veljača 2020. 11:15

Sunce i ja sam u prvom imala redonu stolicu,svaki dan,a do tad ni kad i iza toga isto nikadova teudnoca je drugacija po tom pitaju,nije redovno.

Rosha
    06. Veljača 2020. 12:28

Za sve curke koje imaju problem sa stolicom - 4,5 suhih sljiva pojesti sa toplim cajem.Jos bolje ako ih malo pustite da se ‘opuste’ u toplom caju (ili vodi).
    I najbolje odmah ujutro to pojesti.
    I desi se carolija ✨😁

Martina2020
    06. Veljača 2020. 13:48

Martina2020

Napokon 2804

Martina2020

Napokon 2804 hvala ti na odgovoru. sutra ponavljam betu.

I obavezno javi. Držim fige da sve bude ok.
    😘

Hvala ti punovadila betu, nalaz bude poslije podne. koliko si ti trudna?

evo javljam rezultate.. beta je 14643. Pravilno se poduplala, ali to je baš velika brojka za te tjedne i po svim kalkulatorima je puno, a jedna GV je samo.. svašta lošeg sam prošla na internetu na tu temu pa bolje da ništa više ne čitam. tako da ne preostaje ništa nego čekati pregled u pon.

Sretno svim curama i žao mi je svih koje su izgubile, meni se to dogodilo dvaput i znam kako je.. imam jednog sina u međuvremenu i sad kad bi već bilo vrijeme za brata ili seku opet problemi.

Marta14
    06. Veljača 2020. 13:59

Martina brzo ce pon 😊 Ne mora to nesto lose znaciti. I ja sam u 3cem tjednu googlala veliku betu pa je sve ok 🍀

Napokon 2804
    06. Veljača 2020. 14:08

Ja sam 6+2, sto se stolice tice, nikad nisam imala redovitu, po 3 dana nista pa 4 dan ne izlazim iz wca po sat vremena... A sad, cim nešto masnije pojedem odmah idem na wc.... 

Vidi meni je beta na 5 bila 265, na 5+1 412 na 5+3 1021 i zadnju sma vadila na 6t i bilanje 5055... I dr je rekao beta nije ogromna ali se pravilno dupla, to je najbitnije... Opusti se... Svaka zena je razlicita i kod svake je drugačije... A tablice na internetu su nesto od prilike... Uzivaj u svakom danu i bit ce sve dobro

• sunce1
    06. Veljača 2020. 14:29

Martina2020

Martina2020

Napokon 2804

Martina2020

😘

evo javljam rezultate.. beta je14643. Pravilno se poduplala, ali to je baš velika brojka za te tjedne i po svim kalkulatorima je puno, a jedna GV je samo.. svašta lošeg sam prošla na internetu na tu temu pa bolje da ništa više ne čitam. tako da ne preostaje ništa nego čekati pregled u pon.

Sretno svim curama i žao mi je svih koje su izgubile, meni se to dogodilo dvaput i znam kako je.. imam jednog sina u međuvremenu i sad kad bi već bilo vrijeme za brata ili seku opet problemi.

Meni je beta na 4+6 bila 7246. Isto samo 1 GV. To je puno i previse za taj tjedan. I ja sam svasta procitala, od molarne trudnoce do kromosomskih gresaka ploda. I u strahu sam bas ali ja vise ni na sta ne mogu utjecati, tako da cekam pregled u 8.tj. i nadam se najboljem

• sunce1
    06. Veljača 2020. 14:32

sunce1

Martina2020

Martina2020

Napokon 2804

Martina2020

😘

evo javljam rezultate.. beta je14643. Pravilno se poduplala, ali to je baš velika brojka za te tjedne i po svim kalkulatorima je puno, a jedna GV je samo.. svašta lošeg sam prošla na internetu na tu temu pa bolje da ništa više ne čitam. tako da ne preostaje ništa nego čekati pregled u pon.

Meni je beta na 4+6 bila 7246. Isto samo 1 GV. To je puno i previse za taj tjedan. I ja sam svasta procitala, od molarne trudnoce do kromosomskih gresaka ploda. I u strahu sam bas ali ja vise ni na sta ne mogu utjecati, tako da cekam pregled u 8.tj. i nadam se najboljem

Kod mene se cak nije vidjela ni zumanjcana😕

Napokon 2804
    06. Veljača 2020. 17:32

Ali sve ovisi kad je bila ovulacija, kad je bila oplodnja... Opustite se i uzivajte... Meni je bila kasna oplodnja... To su sve prosječne vrijednosti. U svakom slučaju ako ne mozete izdrzati, idite privatniku 

Prosječna vrijednost beta HCG po tjednima trudnoće, u IU/L

3. tjedan: 5-50

4. tjedan: 3 - 426

5. tjedan: 19 - 7.340

6. tjedan: 1.080 - 56.500

7. i 8. tjedan: 7.650 - 229.000

Od 9. do 12. tjedna: 25.700 - 288.000

Od 13. do 16. tjedna: 13.300 - 254.000

Od 17. do 24. tjedna: 4.060 - 165.400

Od 25. do 40. tjedna: 3.640 - 117.000

Boba
    06. Veljača 2020. 19:05

Cure koje sutra imate prve preglede jeste li nervoze i nestrpljive kao ja? Još me i zub počeo bolit☹️
    Mučnine su i dalje prisutne al ne tako jake, moram doslovno svakih 2 sata da nešto pojedem da ih preduhitrio. 
    Gdje nam je nestala hope444? 

Da

Rosha
    06. Veljača 2020. 19:19

Boba

Cure koje sutra imate prve preglede jeste li nervoze i nestrpljive kao ja? Još me i zub počeo bolit☹️
    Mučnine su i dalje prisutne al ne tako jake, moram doslovno svakih 2 sata da nešto pojedem da ih preduhitrio.
    Gdje nam je nestala hope444?

Joj sutra je i meni ujutro prvi pregled...jedva cekam. Nisam nervozna ali jedva cekam saznat... jaaaavim!
    Boba sretno sutra i tebi! 😉✨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.