Da, nemas sta nego cekat pregčed da se umiris. Bit ce sve ok, ja sam u prosloj trudnoci isto krvarila i evo mali vec ima 6 godina ❤️
Hvala vam cure..malo ste me umirile ❤️
Valevale imas pravo i slazem se s tobom te mi je drago da tako pozitivno razmisljas iako to nije uvijek lako
Da, nemas sta nego cekat pregčed da se umiris. Bit ce sve ok, ja sam u prosloj trudnoci isto krvarila i evo mali vec ima 6 godina ❤️
Koliko si krvarila?
Ja mislim da je to to, evo od jučer krvarim, ne obilno ali svaki odlazak na wc popraćen je krvi, svijetlom i svježom, bez komadića. Pozitiva da, ali ne mogu prihvatiti i umisljati da je to normalno jer nije sigurno. Čekam zadnji pregled jos, da kaže da se čisti...
Drugi put. Eto jebiga. Da moram biti prosta.
2 tjedna ali ne svaki dan, morala sam bas mirovati.
Joj mamica bas jebiga.. 😟
Je li tako bilo i prosli put?
Pozdrav drage moje ,ljepo vas je vidjeti u tolikoj pozitivi …
Evo ovako ja i decko radimo na bebi mijesec prosli od prvog plodnog dana do zadnjeg se nisam skidala sa njega 😂🤦♀️ i sad imam pitanje menstruaciju moram dobiti 10.2 a jucer mi je pocelo neko malo krvarenje roskasto i danas krv ali nije ko kad imam mensteuaciju nego malo samo da napom3nem nikad mi se to nije desavalo imam uredno 28 dana do m3nskruacije svaki mijesec… pa me strah sta bi to moglo biti
Evo curke da se javim..danas oko 18h prokrvarila-bas krv, ne puno, do 20 kapi..evo me u bolnici, ostavili me na strogom mirovanju i pojacali mi budu dupaston na 3*2 dnevno..ali kuca i dalje..♥️😊 drzite fige i molite za mene da ovaj put dobro prode..😊♥️
Ne, prošli put sam se morala tabletama očistit, razvoj je bio stao ali to je to... To je bilo grozno. Plakala sam od bolova, mamu iz Hrvatske zvala da dođe i brine se o meni, muz daleko na terenu bio. Koma. Bljak!
Evo sad, sam i sama bila primjetila nisku betu, pa onda čuđenje gin, pa opet neko oduzimanje dana, tjedana, gluposti.... I jučer to krvarenje. Kažem nije još potvrđeno, ali realna sam. Nažalost
Evo curke da se javim..danas oko 18h prokrvarila-bas krv, ne puno, do 20 kapi..evo me u bolnici, ostavili me na strogom mirovanju i pojacali mi budu dupaston na 3*2 dnevno..ali kuca i dalje..♥️😊 drzite fige i molite za mene da ovaj put dobro prode..😊♥️
Stara drži se!!!! Bitno da kuca💪
Imas hematom? Ne pamtim sve detalje.
Sretno!
Ajme cure pa što se to ovdje događa. Zašto? Svaki puta uđem sa strahom što ću sad pročitati. Cure držite se. Inaaa nadam se da će će sve biti uredu. Imaš li hematom ili nešto pa da si prokrvarila?
Ajme cure pa što se to ovdje događa. Zašto? Svaki puta uđem sa strahom što ću sad pročitati. Cure držite se. Inaaa nadam se da će će sve biti uredu. Imaš li hematom ili nešto pa da si prokrvarila?
Nemam hematom nikakav..rekla je dok da se smjesta u stjenku maternice pa da zato mozda..ali onak vidi se da nisu sigurni u svoje tvrdnje..i da ustvari ne znaju zast mi se to dogada..nakon prvog spontanog gin jedan mi je reko da je zbog septuma(pregrade na maternici), a sad ovaj drugi mi govori da je to nemoguce jer je plod jos premali da bi mu smetala..tak da pojma nemam..😒
Sortiraj odgovore
Najstariji