Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    05. Veljača 2020. 10:02

Talija

Ja opet umirem u cjelodnevnim mucninama 3 dana.. 4 sam bila bez, sad opet umirem. Ne znam vise sto da radim.. nije dobro ako ne jedem, nije dobro ako jedem.. ne povracam, ali ne mogu opisat kakve su to mucnine…🤢

Tako je meni bilo prije nego su nestale, nisam mogla funkcionirati, sad se samo nadam da se neće vratiti u toj mjeri. 

Princess Mimi
    05. Veljača 2020. 10:29

StizeBeba2020

Ja zadnjih dana nemam mucnine, ali zato su mi bradavice ogromne i ljuste mi se. Ima li koja slican problem i mazete li ih s kakvo kremom?

Citala sam da bepanthen pomaze

Rosha
    05. Veljača 2020. 11:14

Talija

Ja opet umirem u cjelodnevnim mucninama 3 dana.. 4 sam bila bez, sad opet umirem. Ne znam vise sto da radim.. nije dobro ako ne jedem, nije dobro ako jedem.. ne povracam, ali ne mogu opisat kakve su to mucnine…🤢

Ko da sebe slusam... 😂  Ono kad vise neznas kaj bi od sebe. Tako je meni jucer bilo. Taman kad pomislis da ti je bolje, stavis nesto u usta (sto ti inace pomaze kod mucnine) - evo ga opet! 😑
    Meni pomaze izac van barem smece bacit, malo prosetat na zrak. Ako me bas posteno ne primi...
    Danas sam super, da se ne ureknem, nadam se da ce se tako i nastaviti. Bar danas, da mi je dan odmora 😅

Tejic
    05. Veljača 2020. 11:22

Princess Mimi

Kod mene isto neki umor danas. Mislim da je vise do vremena nego trudnoce. Cice bolne na dodir samo, ostalo super. Sutra idem na kontrolu pa drzite fige da je sve ok🤞😊

Javi kako je bilo 😊 ja bila u ponedjeljak, ❤️ kuca ko veliko i veliki smo 2.19cm 😊❤️❤️❤️ od terapija moram koristit Utrogestan 3x2, i Folacin do 12.tt. Da li zna netko zasto se tocno koristi Utrogestan? 🤔 Ja pretpostavljam jer sam imala prvo spontani, pa sada kao za cuvanje trudnoce ili tako nesto 🤔 

Martina2020
    05. Veljača 2020. 11:37

Dobar dan svima!

Ovo je moj prvi post ovdje, nadam se da nisam pogriješila temu.

Javljam se jer imam problem i nedoumicu, pa me zanima vaše mišljenje :) nemam se baš s kime razgovarati o toj temi, pa zahvaljujem na svakom komentaru.

Znači, ZM je bila 28.12., mens neredovita, prošli ciklus na 26. dan. Imala sam pozitivni test 02.02. Mogući datum oplodnje je bio 17.01. - tad sam već mislila da trebam uskoro dobiti. Nakon toga dobila sam pravu gripu i znači cijela oplodnja i dioba jajne stanice se dogodila pod virusom gripe i svakodnevnom temperaturom, da bi 27.01. završila na hitnoj jer ju nisam mogla skinuti. Radili su mi i RTG zbog jakog kašlja. Ja sam cijelo to vrijeme mislila da ću dobiti menst jer sam imala grčeve i nisam uopće pomislila na trudnoću. 
    Kako ipak nisam dobila menst napravila sam test za svaki slučaj i evo +. U panici sam se odmah naručila privatno ginekologici jer sam se prepala zbog RTGa i gripe. Pregled je bio jučer. Doc je jako zabrinuta zbog gripe. Osim toga, nije sigurna kad je mogla biti oplodnja, jer po datumu ZM plod ne odgovara, odgovarao bi po datumu oplodnje 17.01,, a to bi značilo da je ovulacija stvarno bila 21. dan ciklusa. Prema UZV, trudnoća mjerama odgovara 5w3d, a vidi se GV (72mm) i ŽV (13mm), plod se još ne vidi. Da bi sve bilo još gore, nije pravilno smješteno, nego se nalazi u lijevom rogu maternice pa kaže da će to vrlo vjerojatno biti spontani :(

Ne moram vam ni reći u koliko sam lošem stanju :( pa me zanima da li je koja od vas prošla slično, a da je bio dobar ishod? 
    Vadila sam i b hcg jučer, bila je 7200.

Zahvaljujem još jedanput na svakom odgovoru i oprostite na dugom postu :*

Napokon 2804
    05. Veljača 2020. 12:38

Martina2020

Dobar dan svima!

Ovo je moj prvi post ovdje, nadam se da nisam pogriješila temu.

Javljam se jer imam problem i nedoumicu, pa me zanima vaše mišljenje :) nemam se baš s kime razgovarati o toj temi, pa zahvaljujem na svakom komentaru.

Znači, ZM je bila 28.12., mens neredovita, prošli ciklus na 26. dan. Imala sam pozitivni test 02.02. Mogući datum oplodnje je bio 17.01. - tad sam već mislila da trebam uskoro dobiti. Nakon toga dobila sam pravu gripu i znači cijela oplodnja i dioba jajne stanice se dogodila pod virusom gripe i svakodnevnom temperaturom, da bi 27.01. završila na hitnoj jer ju nisam mogla skinuti. Radili su mi i RTG zbog jakog kašlja. Ja sam cijelo to vrijeme mislila da ću dobiti menst jer sam imala grčeve i nisam uopće pomislila na trudnoću.
    Kako ipak nisam dobila menst napravila sam test za svaki slučaj i evo +. U panici sam se odmah naručila privatno ginekologici jer sam se prepala zbog RTGa i gripe. Pregled je bio jučer. Doc je jako zabrinuta zbog gripe. Osim toga, nije sigurna kad je mogla biti oplodnja, jer po datumu ZM plod ne odgovara, odgovarao bi po datumu oplodnje 17.01,, a to bi značilo da je ovulacija stvarno bila 21. dan ciklusa. Prema UZV, trudnoća mjerama odgovara 5w3d, a vidi se GV (72mm) i ŽV (13mm), plod se još ne vidi. Da bi sve bilo još gore, nije pravilno smješteno, nego se nalazi u lijevom rogu maternice pa kaže da će to vrlo vjerojatno biti spontani :(

Ne moram vam ni reći u koliko sam lošem stanju :( pa me zanima da li je koja od vas prošla slično, a da je bio dobar ishod?
    Vadila sam i b hcg jučer, bila je 7200.

Zahvaljujem još jedanput na svakom odgovoru i oprostite na dugom postu :*

Moj savjet je ponovi betu da vidis da li se lijepo dupla, i nece ti naškoditi ako potrazis drugo mišljenje... I radi tvog psihičkog zdravlja, pokusaj se smiriti i za okupiti misli nečim drugim. Bit ce ti lakse

Martina2020
    05. Veljača 2020. 15:19

Napokon 2804 hvala ti na odgovoru. sutra ponavljam betu.

Napokon 2804
    05. Veljača 2020. 16:07

Martina2020

Napokon 2804 hvala ti na odgovoru. sutra ponavljam betu.

I obavezno javi. Držim fige da sve bude ok. 
    😘

Hannica0 👧
    05. Veljača 2020. 17:05

Liliana_K

Joooj nadaam se,sad si me bas oraspolozila.Ma nije meni problem terapija ako treba bosti cu se po cio dan nego me prepalo to njeno da se prati bebino srce kao trebala sam vec primati.Nadam se i molim Bogu da je sve oke ☺️

Sta kazu? Ja isla vaditi krv. Kaze da se i dalje drzim andola 100. I za dva tj opet ponavljamo d dimere. Samo im je to bitno da ne raste. I opet mi ponovila sad i druga dr da nema potrebe za ikakvim terapijama osim andola

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Princess Mimi
    05. Veljača 2020. 19:23

Vratili se s kontrole. Bebica je ziva i zdrava, srce kuca, mice nogicama I rucicama 😊❤️ ovaj put smo imali običan uzv preko trbuha i sve se lijepo vidjelo. Iduci pregled je 26.2. 
    Sto se tice nalaza krvi sve je uredno samo je TSH na gornjoj granici pa su mi rekli da odem to prekontrolirati. 
    Jeste vi radile krvne pretrage? Kakvi su vam nalazi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.