Kod mene mucnina nema, grcevi tu i tamo, sise kako kad nekad bole, nekad ne....
Kod mene mucnina nema, grcevi tu i tamo, sise kako kad nekad bole, nekad ne….
Tocno tako i u mene. I iscjedak bijeli.
Kod mene isto neki umor danas. Mislim da je vise do vremena nego trudnoce. Cice bolne na dodir samo, ostalo super. Sutra idem na kontrolu pa drzite fige da je sve ok🤞😊
Bit ce sve super☺☺☺javi kolika je bebica👶
Evo mi imamo 1.3cm.❤️
Tako da ako vam nestanu mucnine preko noci, cice splasnu, prestanu bolovi, imate izljeve, napade panike i sta ja znam sta jos.. A da, i osjecaj "kao da nisam trudna"..
.. To nekad nista lose ne mora znaciti 😊
Znate li Da li Feta sir ne smije samo zbog nepasteriziranog mlijeka ili zbog jos neceg? Jer na svima pise da je pasterizirano..
Evo mi imamo 1.3cm.❤️
Tako da ako vam nestanu mucnine preko noci, cice splasnu, prestanu bolovi, imate izljeve, napade panike i sta ja znam sta jos.. A da, i osjecaj "kao da nisam trudna"..
Znate li Da li Feta sir ne smije samo zbog nepasteriziranog mlijeka ili zbog jos neceg? Jer na svima pise da je pasterizirano..
Supeeer🥰
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Evo mi imamo 1.3cm.❤️
Bas mi je drago 😊❤️
Za fetu ne znam, ali mislim da ako je pasterizirano bi trebalo biti ok
Marta bas mi je drago za pregled i da je sve u redu
Mamica zao mi je jako :(
Grupa nije dugo otvorena, a toliko cura je vec imalo spontani
Ja nemam mucnine, nemam generalno i dalje nista posebno od simptoma osim zivcanost i umor, ali kako koji dan.
Krvarenje koje se jucer pojavilo je do navecer i nestalo, ostao je samo smedi iscjedak kojeg nema tak jako puno, al ga ima.
Uglavnom, mislim da se smiruje.
Gin mi nije bio reko kad smo se culi da moram mirovat, nadam se da necu morat jer bi htjela jos radit, ali cut cu sve u petak na pregledu.
Drage trudnice ja ujutru moram u bolnici na lezanje..Danas otisla gin da izvadim nalaze one standardne na pocetku trudnoce i rece mi ginekolodica u domu zdravlja da moram hitno u bolnicu na lezanje zbog trombofilije imama 4g/4g i bila sam kod hematologa koji je rekao da nema potreba cak ni za aspirinom a ona zahtjeva da idem ujutru odma da mi se ukljuci terapija i da me prate u slucaju da srce stane.Umrla sam od straha!!! 😔
[/url
Drage trudnice ja ujutru moram u bolnici na lezanje..Danas otisla gin da izvadim nalaze one standardne na pocetku trudnoce i rece mi ginekolodica u domu zdravlja da moram hitno u bolnicu na lezanje zbog trombofilije imama 4g/4g i bila sam kod hematologa koji je rekao da nema potreba cak ni za aspirinom a ona zahtjeva da idem ujutru odma da mi se ukljuci terapija i da me prate u slucaju da srce stane.Umrla sam od straha!!! 😔
Zao mi je! Nadam se da ce biti sve u redu.
Javljaj nam situaciju, sto su ti rekli i jel ima novosti. Moramo misliti da ce biti sve u redu, nema smisla brinut se i zivcirat dok je jos sve u redu. Danasnje zivciranje ionako nece umanjiti buducu tugu ako dode do toga, a umanjit ce danasnju srecu. Drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji