Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    04. Veljača 2020. 11:45

Danas mi je puno bolje što se tiče mučnina. Cjelodnevne su al izdržava se. Pazim da jedem manje ali češće.
    Ostale trudnice kako ste?
    Cure koje su imale spontani držite se. To je nažalost prečesta  pojava i tu se ne može ništa. Samo preboljeti i nastaviti dalje sa životom. U jednu ruku je dobra stvar jer se sa sigurnošću zna da može doći do trudnoće što kod mene nije bio slučaj.
    Uzmite si vremena pa ponovno u napad na plusic,želim vam to što prije 🤞.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

nada23
    04. Veljača 2020. 11:50

Mamica21, zao mi je da nas i ti napuštaš. 😔 Oporavi se i onda opet hrabro u nove pobjede. 🍀
    Rosha, u potpunosti se slažem s tobom. I ja sam realna i svjesna svega sto se može dogoditi u ranom stadiju trudnoće ( ne daj Bože i kasnijem) pa živim dan po dan. Čuvam se koliko mogu, a ostalo je sve Božja volja. U prvoj neuspješnoj trudnoći nisam uopće razmisljala o spontanom, i kad se na kraju dogodio, bio je veliki šok. Sva sreća, brzo sam došla k sebi i shvatila da se to nažalost često događa i da moramo nastaviti dalje i nikad ne gubiti nadu, bez obzira na sve. Znam da svakoga dočeka sreća kad tad. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    04. Veljača 2020. 11:52

Meni su lagano krenule mučnine i vrtoglavica...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sunce1
    04. Veljača 2020. 12:04

Ima li koja cura da nema uopce mucnine? Ja sam danas 6+0.   

• čoksa
    04. Veljača 2020. 12:22

Ja nemam mučnine, općenito od simptoma skoro ništa, danas sam 7+4. Samo mi treba više sna 😴

Rosha
    04. Veljača 2020. 12:24

Ja sam danas tocno 6tj, i danas mi je dan od jutra - koma. Muka, vrtolglavice, neka tupa glavobolja i tlak na 0...uopce ne mogu raditi 😑
    Dio prepisujem i ovom nekom cudnom vremenu..
    Prvi pregled mi je u petak, jedva cekam 🤞🏻❤️

• sunce1
    04. Veljača 2020. 12:25

čoksa

Ja nemam mučnine, općenito od simptoma skoro ništa, danas sam 7+4. Samo mi treba više sna 😴

Da i mene je danas neki umor savlada. Ali mislim da je svima tako danas jer je vrijeme uzasno. Nisam dosad imala problema s umorom.

Talija
    04. Veljača 2020. 12:29

Meni isto umor, cicke bolne na dodir i dalje.. i mucnina jucer nakon 5/6 dana... i danas je lagana mucnina, alj jucer od 16-20h bas dosta....

2020
    04. Veljača 2020. 13:43

Ja isto nemam nikakve simptome, niti mučnine, ni bolne grudi, samo su mi malo veće i teže. Već tjedan dana nisam izašla iz kuće, većinom ležim kako mi je rečeno i čekam da moji ogromni jajnici splasnu.. Stvarno je žalosno koliko se dogodilo pobačaja samo u ovoj grupi, kamo li šire  nikad ne možeš biti spreman na to.. 

Princess Mimi
    04. Veljača 2020. 14:04

Kod mene isto neki umor danas. Mislim da je vise do vremena nego trudnoce. Cice bolne na dodir samo, ostalo super. Sutra idem na kontrolu pa drzite fige da je sve ok🤞😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.