Danas mi je puno bolje što se tiče mučnina. Cjelodnevne su al izdržava se. Pazim da jedem manje ali češće.
Ostale trudnice kako ste?
Cure koje su imale spontani držite se. To je nažalost prečesta pojava i tu se ne može ništa. Samo preboljeti i nastaviti dalje sa životom. U jednu ruku je dobra stvar jer se sa sigurnošću zna da može doći do trudnoće što kod mene nije bio slučaj.
Uzmite si vremena pa ponovno u napad na plusic,želim vam to što prije 🤞.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mamica21, zao mi je da nas i ti napuštaš. 😔 Oporavi se i onda opet hrabro u nove pobjede. 🍀
Rosha, u potpunosti se slažem s tobom. I ja sam realna i svjesna svega sto se može dogoditi u ranom stadiju trudnoće ( ne daj Bože i kasnijem) pa živim dan po dan. Čuvam se koliko mogu, a ostalo je sve Božja volja. U prvoj neuspješnoj trudnoći nisam uopće razmisljala o spontanom, i kad se na kraju dogodio, bio je veliki šok. Sva sreća, brzo sam došla k sebi i shvatila da se to nažalost često događa i da moramo nastaviti dalje i nikad ne gubiti nadu, bez obzira na sve. Znam da svakoga dočeka sreća kad tad. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Meni su lagano krenule mučnine i vrtoglavica...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja nemam mučnine, općenito od simptoma skoro ništa, danas sam 7+4. Samo mi treba više sna 😴
Ja sam danas tocno 6tj, i danas mi je dan od jutra - koma. Muka, vrtolglavice, neka tupa glavobolja i tlak na 0...uopce ne mogu raditi 😑
Dio prepisujem i ovom nekom cudnom vremenu..
Prvi pregled mi je u petak, jedva cekam 🤞🏻❤️
Ja nemam mučnine, općenito od simptoma skoro ništa, danas sam 7+4. Samo mi treba više sna 😴
Da i mene je danas neki umor savlada. Ali mislim da je svima tako danas jer je vrijeme uzasno. Nisam dosad imala problema s umorom.
Meni isto umor, cicke bolne na dodir i dalje.. i mucnina jucer nakon 5/6 dana... i danas je lagana mucnina, alj jucer od 16-20h bas dosta....
Ja isto nemam nikakve simptome, niti mučnine, ni bolne grudi, samo su mi malo veće i teže. Već tjedan dana nisam izašla iz kuće, većinom ležim kako mi je rečeno i čekam da moji ogromni jajnici splasnu.. Stvarno je žalosno koliko se dogodilo pobačaja samo u ovoj grupi, kamo li šire nikad ne možeš biti spreman na to..
Kod mene isto neki umor danas. Mislim da je vise do vremena nego trudnoce. Cice bolne na dodir samo, ostalo super. Sutra idem na kontrolu pa drzite fige da je sve ok🤞😊
Sortiraj odgovore
Najstariji