Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    03. Veljača 2020. 21:31

inaaa

MiMi

Ajme cure pa što se to ovdje događa. Zašto? Svaki puta uđem sa strahom što ću sad pročitati. Cure držite se. Inaaa nadam se da će će sve biti uredu. Imaš li hematom ili nešto pa da si prokrvarila?

Nemam hematom nikakav..rekla je dok da se smjesta u stjenku maternice pa da zato mozda..ali onak vidi se da nisu sigurni u svoje tvrdnje..i da ustvari ne znaju zast mi se to dogada..nakon prvog spontanog gin jedan mi je reko da je zbog septuma(pregrade na maternici), a sad ovaj drugi mi govori da je to nemoguce jer je plod jos premali da bi mu smetala..tak da pojma nemam..😒

Očito onda netko kod smještanja u metarnicu ima smeđarenje, a netko baš krv.
    Nadam se da će se smiriti i samo pozitiva. 

MAmica21
    03. Veljača 2020. 21:49

inaaa

MiMi

Ajme cure pa što se to ovdje događa. Zašto? Svaki puta uđem sa strahom što ću sad pročitati. Cure držite se. Inaaa nadam se da će će sve biti uredu. Imaš li hematom ili nešto pa da si prokrvarila?

Nemam hematom nikakav..rekla je dok da se smjesta u stjenku maternice pa da zato mozda..ali onak vidi se da nisu sigurni u svoje tvrdnje..i da ustvari ne znaju zast mi se to dogada..nakon prvog spontanog gin jedan mi je reko da je zbog septuma(pregrade na maternici), a sad ovaj drugi mi govori da je to nemoguce jer je plod jos premali da bi mu smetala..tak da pojma nemam..😒

Temu sa septumom sam imala i ja. Utvrdio, pa druga rekla da nije strašno, sad je opet tema.

MAmica21
    03. Veljača 2020. 21:58

Cure odjavljujem. Crveno i ugrušci. Sretno i možda do skora😘 super ste sve! Hvala na pozitivi

Valevale1410
    03. Veljača 2020. 22:05

MAmica21

Cure odjavljujem. Crveno i ugrušci. Sretno i možda do skora😘 super ste sve! Hvala na pozitivi

:(

Tonks
    03. Veljača 2020. 22:42

Cure držte se, uvijek je s nekim razlog što god bilo. :( i mene je vec zbilja strah uci na forum jer sam generalno panicar. Zbilja od srca sve najpozitovnije misli svima i da nam se curke sto prije vrate na forum...

Hope21 daa, i mene je do sada bolilo tocno u vrijeme kad bi trebala dobiti i to bas onako kao da trebam dobiti. Plus imala sam mini roskasti iscjedak tocno na dan kad sam trebala dobiti - isto nije bilo za brinuti se. 

Tonks
    03. Veljača 2020. 22:46

zabrinutakata

Pozdrav drage moje ,ljepo vas je vidjeti u tolikoj pozitivi …

Evo ovako ja i decko radimo na bebi mijesec prosli od prvog plodnog dana do zadnjeg se nisam skidala sa njega 😂🤦‍♀️ i sad imam pitanje menstruaciju moram dobiti 10.2 a jucer mi je pocelo neko malo krvarenje roskasto i danas krv ali nije ko kad imam mensteuaciju nego malo samo da napom3nem nikad mi se to nije desavalo imam uredno 28 dana do m3nskruacije svaki mijesec… pa me strah sta bi to moglo biti

Ma najbolje ne nagađati nego test napraviti kad ti zavrsi to krvarenje ili ici vaditi beta hgc, drzim najvece fige na svijetu! :) nekima pocne tako, neki imaju cak i prva 2-3 mj jos nekakvu mengu.. U svakom slucaju, sretnooooo! 😊

Marta14
    03. Veljača 2020. 23:28

Mamica 😞😢❤️
    Zao mi je jako.. 

Napokon 2804
    04. Veljača 2020. 00:41

Ja ne mogu vjerovati. Drzi se... Stvarno mi sad postaje tesko doci na forum i pročitati tako sta, umjesto da svi uživamo u nasim mrvicama... Glavu gore i hrabro dalje! 

Rosha
    04. Veljača 2020. 11:04

Spontani su u danasnje vrijeme tak cesti da su gotovo sve zene oko mene (a i njihove prijateljice, poznanice) imale bar po jedan spontani. Cudno? I ne bas, obzirom kako zivimo. 
    I prije su ih zene imale a nisu ni znale da su bile trudne.
    Ja sam i sebi rekla kad mi se desio - bolje da se desio ranije nego kasnije. Jer se ocito trebao desiti.
    I sad, u 6tj trudnoce pokusavam nekako racionalizirati ovaj rani stadij, ne zelim se zanositi jer sam svjesna da je rano.. Pazim na sebe i to je sve sto mogu napraviti.
    I bit ce kako dragi Bog da, ja cu prihvatiti.
    Do tada, gledam pozitivno 🤞🏻❤️

Marta14
    04. Veljača 2020. 11:28

Slazem se, svakako je bolje prije nego kasnije. 
    Meni je jako zao sto se to desilo curama sa kojima smo svaki dan pisale, ali da nisam dosla ovdje na forum ne bih bila svjesna svega toga, i zivjela bih u svojem svijetu maste, vjerojatno bi mi tada i teze palo da mi se desi nesto lose(ne daj Boze!) . Ovako sam realnija.. Ocekujem svasta i nista, pogotovo jer imam iscjedak svako malo.. Ali to ne znaci da ne uzivam u trudnoci i da mislim samo negativno..
    Sva sreca pa sam se jucer narucila, danas u 12 i 30 imam kontrolu. Eto jutros sam imala smedi, mogu rec, izljev.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.