Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    05. Veljača 2020. 19:38

Meni TSH na doljnjoj granici.... Rečeno mi je da u 20 tj. Opet vadimo to... Išla sam na KKS, mokraća

Marta14
    05. Veljača 2020. 19:43

Hanni bas lijepo 😊🤗
    Ja sam vadila ali ne znam jos nista, 27.imam kontrolu. 

Talija
    05. Veljača 2020. 20:12

Ja sam vadila.. savrsena krvna slika, ali povecani leukociti u urinu... od tog me vjerojatno boli i bubreg. Trebala napravit urinokulturu, sad cekam nalaz....

Liliana_K
    05. Veljača 2020. 21:04

Evo da se ja javim beba oke srce kuca..Doktorica me kuci poslala imam sutra kod hematologa u 11:20h da vidim pa u petak na lezanje u slucaju da mi se uvede terapija.Kaze da za sad imam sasvim urednu trudnocu ali ona kao ginekolog se ne bi mjesala u uvodjenje terapije sto je oke.Poslala me kuci da bezveze ne lezim i slusam i gledam porod pa da dodjem u petak. ❤️

[/url

• malisa
    05. Veljača 2020. 21:16

Cure kako mi je zao da ste to prosle...kome se to drugi put dogadja i u istom tjednu vrlo je moguce da bude trombofilija uzrok...vrlo je bitno da se to sve detaljno ispita,jer ako se dokaze da jest, sa spricom svaki dan tijekom trudnoce se trudnoca iznosi bez problema.... budite jake, nadam da cete se jos uspjet u jesenje bebe upisat 
    Ostale cure citam koliko stignem,vecinlm sam par stranica u zaostatku,kad nesto imam komentirat vi vec na iducoj temi.

Lalla
    06. Veljača 2020. 08:16

Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce 
    Ja mislim da sam ovdje najmanje trudna, zadnja m mi je bila 10.1. 

Hannica0 👧
    06. Veljača 2020. 08:20

Liliana_K

Evo da se ja javim beba oke srce kuca..Doktorica me kuci poslala imam sutra kod hematologa u 11:20h da vidim pa u petak na lezanje u slucaju da mi se uvede terapija.Kaze da za sad imam sasvim urednu trudnocu ali ona kao ginekolog se ne bi mjesala u uvodjenje terapije sto je oke.Poslala me kuci da bezveze ne lezim i slusam i gledam porod pa da dodjem u petak. ❤️

Ja cu u Zg kod hematologa se naruciti takodjer po misljenje

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• NinaJ
    06. Veljača 2020. 08:43

Lalla

Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce

Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊

Lalla
    06. Veljača 2020. 09:07

NinaJ

Lalla

Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊

Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
    Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca. 

danchy1990
    06. Veljača 2020. 09:48

Jutroo, večeras imam prvi pregled kod ginica. Jedva cekaam. Nadam se da je sve uredu i da nema loših vijesti

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.