Meni TSH na doljnjoj granici.... Rečeno mi je da u 20 tj. Opet vadimo to... Išla sam na KKS, mokraća
Hanni bas lijepo 😊🤗
Ja sam vadila ali ne znam jos nista, 27.imam kontrolu.
Ja sam vadila.. savrsena krvna slika, ali povecani leukociti u urinu... od tog me vjerojatno boli i bubreg. Trebala napravit urinokulturu, sad cekam nalaz....
Evo da se ja javim beba oke srce kuca..Doktorica me kuci poslala imam sutra kod hematologa u 11:20h da vidim pa u petak na lezanje u slucaju da mi se uvede terapija.Kaze da za sad imam sasvim urednu trudnocu ali ona kao ginekolog se ne bi mjesala u uvodjenje terapije sto je oke.Poslala me kuci da bezveze ne lezim i slusam i gledam porod pa da dodjem u petak. ❤️
[/url
Cure kako mi je zao da ste to prosle...kome se to drugi put dogadja i u istom tjednu vrlo je moguce da bude trombofilija uzrok...vrlo je bitno da se to sve detaljno ispita,jer ako se dokaze da jest, sa spricom svaki dan tijekom trudnoce se trudnoca iznosi bez problema.... budite jake, nadam da cete se jos uspjet u jesenje bebe upisat
Ostale cure citam koliko stignem,vecinlm sam par stranica u zaostatku,kad nesto imam komentirat vi vec na iducoj temi.
Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce
Ja mislim da sam ovdje najmanje trudna, zadnja m mi je bila 10.1.
Evo da se ja javim beba oke srce kuca..Doktorica me kuci poslala imam sutra kod hematologa u 11:20h da vidim pa u petak na lezanje u slucaju da mi se uvede terapija.Kaze da za sad imam sasvim urednu trudnocu ali ona kao ginekolog se ne bi mjesala u uvodjenje terapije sto je oke.Poslala me kuci da bezveze ne lezim i slusam i gledam porod pa da dodjem u petak. ❤️
Ja cu u Zg kod hematologa se naruciti takodjer po misljenje
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce
Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊
Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊
Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca.
Jutroo, večeras imam prvi pregled kod ginica. Jedva cekaam. Nadam se da je sve uredu i da nema loših vijesti
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji