Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    06. Veljača 2020. 10:06

Napokon 2804

Martina2020

Napokon 2804 hvala ti na odgovoru. sutra ponavljam betu.

I obavezno javi. Držim fige da sve bude ok.
    😘

Hvala ti puno  vadila betu, nalaz bude poslije podne. koliko si ti trudna? 

nada23
    06. Veljača 2020. 10:09

Lalla, čestitam i dobro nam došla! 🤗 Sve mi koje smo prošle spontani imamo strah, ali moramo biti pozitivne. 💪
    Danchi, sretno na pregledu veceras i javi nam kako je prošlo. 🍀 Ma bit će sve dobro. 🤞😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sunce1
    06. Veljača 2020. 10:13

Cure, ima li koja među vama da nema bas nikakvih problema sa stolicom? Svi pricaju o zatvoru, a ja nikad redovitija stolica. Bas mi je cudno to.🤔

• NinaJ
    06. Veljača 2020. 10:14

Lalla

NinaJ

Lalla

Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce
    Ja mislim da sam ovdje najmanje trudna, zadnja m mi je bila 10.1.

Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊

Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
    Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca.

Nisam, niti necu, tek sam se malo smirila i unormalila od kada sam saznala, previse stresna bi mi bila beta a i cijela situacija mi je uzasno stresna kad svasta procitas 😥, meni ie ovo prva T i idem za tjedan dana na prvi pregled.

Lalla
    06. Veljača 2020. 10:16

nada23

Lalla, čestitam i dobro nam došla! 🤗 Sve mi koje smo prošle spontani imamo strah, ali moramo biti pozitivne. 💪
    Danchi, sretno na pregledu veceras i javi nam kako je prošlo. 🍀 Ma bit će sve dobro. 🤞😊

Hvala nada  ma da, biti cu pozitivna i uzivati u trudnoci. To je jedino sto mogu.

Sunce, ja u cijeloj prvoj trudnoci, svih 9 mjeseci nisam imala problema sa zatvorom. Uredne su mi bile stolice svaki dan.

Marta14
    06. Veljača 2020. 10:17

Lalla cestitam 🤗🍀
    Sunce, ja nemam problema sa stolicom , cak imam bolje sad nego prije trudnoce.
    Cure koje imaju pregled, sretno!
    Hope? Di si nestala..? 🙈

Rosha
    06. Veljača 2020. 10:21

I ja imam super stolicu, nikakvih problema 😁
    Sretno curama na pregledu!!! ❤️ Javite!

Lalla
    06. Veljača 2020. 10:24

NinaJ

Lalla

NinaJ

Lalla

Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce

Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
    Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca.

Nisam, niti necu, tek sam se malo smirila i unormalila od kada sam saznala, previse stresna bi mi bila beta a i cijela situacija mi je uzasno stresna kad svasta procitas 😥, meni ie ovo prva T i idem za tjedan dana na prvi pregled.

Ja sam pozitivna. Spontani pobacaji u ranim tjednima ocito nisu tako rijetki, samo ljudi ne pricaju toliko o tome. Ja se jos nisam narucila na prvi pregled, mislim da cu nazvati tek krajem iduceg tjedna.

danchy1990
    06. Veljača 2020. 10:28

I moja stolica je super otkad pijem prenatalne

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• NinaJ
    06. Veljača 2020. 10:31

Lalla

NinaJ

Lalla

NinaJ

Lalla

Ja sam pozitivna. Spontani pobacaji u ranim tjednima ocito nisu tako rijetki, samo ljudi ne pricaju toliko o tome. Ja se jos nisam narucila na prvi pregled, mislim da cu nazvati tek krajem iduceg tjedna.

I treba biti pozitivan i sta bude bit ce 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.