Napokon 2804 hvala ti na odgovoru. sutra ponavljam betu.
I obavezno javi. Držim fige da sve bude ok.
😘
Hvala ti puno vadila betu, nalaz bude poslije podne. koliko si ti trudna?
Lalla, čestitam i dobro nam došla! 🤗 Sve mi koje smo prošle spontani imamo strah, ali moramo biti pozitivne. 💪
Danchi, sretno na pregledu veceras i javi nam kako je prošlo. 🍀 Ma bit će sve dobro. 🤞😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, ima li koja među vama da nema bas nikakvih problema sa stolicom? Svi pricaju o zatvoru, a ja nikad redovitija stolica. Bas mi je cudno to.🤔
Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce
Ja mislim da sam ovdje najmanje trudna, zadnja m mi je bila 10.1.
Ja i ti smo onda ovdje najmanje trudne. Ja sam 4 +4 danas 😊😊
Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca.
Nisam, niti necu, tek sam se malo smirila i unormalila od kada sam saznala, previse stresna bi mi bila beta a i cijela situacija mi je uzasno stresna kad svasta procitas 😥, meni ie ovo prva T i idem za tjedan dana na prvi pregled.
Lalla, čestitam i dobro nam došla! 🤗 Sve mi koje smo prošle spontani imamo strah, ali moramo biti pozitivne. 💪
Danchi, sretno na pregledu veceras i javi nam kako je prošlo. 🍀 Ma bit će sve dobro. 🤞😊
Hvala nada ma da, biti cu pozitivna i uzivati u trudnoci. To je jedino sto mogu.
Sunce, ja u cijeloj prvoj trudnoci, svih 9 mjeseci nisam imala problema sa zatvorom. Uredne su mi bile stolice svaki dan.
Lalla cestitam 🤗🍀
Sunce, ja nemam problema sa stolicom , cak imam bolje sad nego prije trudnoce.
Cure koje imaju pregled, sretno!
Hope? Di si nestala..? 🙈
I ja imam super stolicu, nikakvih problema 😁
Sretno curama na pregledu!!! ❤️ Javite!
Pozdrav cure. Procitala sam cijelu temu i stvarno mi je jako zao cura koje su izgubile svoje trudnoce
Uf, meni jos nije ni 4 puna tjedna jer imam kratke cikluse, ali mi je 14 dpo. Jesi ti vadila betu?
Inace ja imam jednog malog djecaka, a prosle godine sam imala spontani, u 11 tjednu je poceo. Sad me ful strah kako ce proci ova trudnoca.
Nisam, niti necu, tek sam se malo smirila i unormalila od kada sam saznala, previse stresna bi mi bila beta a i cijela situacija mi je uzasno stresna kad svasta procitas 😥, meni ie ovo prva T i idem za tjedan dana na prvi pregled.
Ja sam pozitivna. Spontani pobacaji u ranim tjednima ocito nisu tako rijetki, samo ljudi ne pricaju toliko o tome. Ja se jos nisam narucila na prvi pregled, mislim da cu nazvati tek krajem iduceg tjedna.
I moja stolica je super otkad pijem prenatalne
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja sam pozitivna. Spontani pobacaji u ranim tjednima ocito nisu tako rijetki, samo ljudi ne pricaju toliko o tome. Ja se jos nisam narucila na prvi pregled, mislim da cu nazvati tek krajem iduceg tjedna.
I treba biti pozitivan i sta bude bit ce 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji