Zadnji put mi je bio 144/60 a sad mi 100/70.. i ni jedan put nitko nist nije komentiro. A na ppcetku trudnoce je vevinom oko 130/50 bilo pa mi cudno takav pomak.
Kakve su kvalitete tetre? I jel si uzimala bambus il pamucne?
Zadnji put mi je bio 144/60 a sad mi 100/70.. i ni jedan put nitko nist nije komentiro. A na ppcetku trudnoce je vevinom oko 130/50 bilo pa mi cudno takav pomak.
Ne znam kome si pisala, al pretpostavljam Angelini. Ja sam nedugo pisala o njima i poslikals ih. Ugl bambus su skuplje ali zato i puno deblje i mekanije. Imam i jednih i drugih i bambusovu dekicu tak da bi ja ako biram izabrala bambus

Ma to ti je sve ok, tlak ovisi i o vremenu i kretanju i tekucini i jos puno drugih stvari i jako je promjenjiva vrijednost tako da se nemoj brinuti oko toga.
Ja sam pamucne samo uzimala i kvalitetne su stvarno.

Ohhh i meni ovisi o vremenu....jucer mi je u TA bio 130/80, a prosli tjedan 118/70. Za sad mi se na kontrolama vrti oko 120/80, a doma na digitalnom nikad ne ide iznad 100/60....
Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki
Vrijednosti TSH za prvo tromjesečje su 0, 1 – 2, 5 mIJ/L, 0, 2 – 3, 0 mIJ/L za drugo i 0, 3 – 3, 0 mIJ/L za treće tromjesečje.
Danas ujutro u Novom Zg je zrak bio stvarno neudisiv. Nadam se da ce to kisa koji najavljuju malo pročistiti.
Ja ponavljala bris i nema bakterije. Kombinacija antibiotik, dmanoza i nakon antibiotika Acidosalus vaginalete je zasad pomogla.

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki
Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁
Bok svima.
Trebala bih na V.Vrhovec napraviti guk profil. Čitala sam na njihovim stranicama da se dođe u 12 i 30., edukacija, dijeta itd. Na internetu sam pronašla da se dobije i pribor pa da se krv kući vadi. Uglavnom pratim Vas od početka i znam da se spominjale V.Vrhovec, a i profile, ali to sad ne mogu naći.ako netko može napisati kako ide ta procedura, da li i u bolnici vade krv ili se sve vadi kući s priborom koji dobiješ i kad se ti uzorci nose natrag u bolnicu.

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁
O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂
Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁
O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂
Blago ti seeeee 😊😊
Ja vec dva dana nmg disat kako spada, tocno osjetim da mi maternica pritisce pluca...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji