Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    25. Srpanj 2019. 14:04

Zadnji put mi je bio 144/60 a sad mi 100/70.. i ni jedan put nitko nist nije komentiro. A na ppcetku trudnoce je vevinom oko 130/50 bilo pa mi cudno takav pomak.
    Kakve su kvalitete  tetre? I jel si uzimala bambus il pamucne?

Julie
    25. Srpanj 2019. 14:22

irma123

Zadnji put mi je bio 144/60 a sad mi 100/70.. i ni jedan put nitko nist nije komentiro. A na ppcetku trudnoce je vevinom oko 130/50 bilo pa mi cudno takav pomak.
    Kakve su kvalitete tetre? I jel si uzimala bambus il pamucne?

Ne znam kome si pisala, al pretpostavljam Angelini. Ja sam nedugo pisala o njima i poslikals ih. Ugl bambus su skuplje ali zato i puno deblje i mekanije. Imam i jednih i drugih i bambusovu dekicu tak da bi ja ako biram izabrala bambus

Angelina
    25. Srpanj 2019. 14:52

irma123

Kakve su kvalitete tetre? I jel si uzimala bambus il pamucne?

Ma to ti je sve ok, tlak ovisi i o vremenu i kretanju i tekucini i jos puno drugih stvari i jako je promjenjiva vrijednost tako da se nemoj brinuti oko toga.
    Ja sam pamucne samo uzimala i kvalitetne su stvarno.

PatyDi
    25. Srpanj 2019. 15:18

Ohhh i meni ovisi o vremenu....jucer mi je u TA bio 130/80, a prosli tjedan 118/70. Za sad mi se na kontrolama vrti oko 120/80, a doma na digitalnom nikad ne ide iznad 100/60....

25. Srpanj 2019. 15:26

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki 

• Kengurica
    25. Srpanj 2019. 16:19

Vrijednosti TSH za prvo tromjesečje su 0, 1 – 2, 5 mIJ/L, 0, 2 – 3, 0 mIJ/L za drugo i 0, 3 – 3, 0 mIJ/L za treće tromjesečje. 
    Danas ujutro u Novom Zg je zrak bio stvarno neudisiv. Nadam se da ce to kisa koji najavljuju malo pročistiti.
    Ja ponavljala bris i nema bakterije. Kombinacija antibiotik, dmanoza i nakon antibiotika Acidosalus vaginalete je zasad pomogla.

Leona29
    25. Srpanj 2019. 16:23

ayla

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

• danica_zvijezda
    25. Srpanj 2019. 16:56

Bok svima.
    Trebala bih na V.Vrhovec napraviti guk profil. Čitala sam na njihovim stranicama da se dođe u 12 i 30., edukacija, dijeta itd.  Na internetu sam pronašla da se dobije i pribor pa da se krv kući vadi. Uglavnom pratim Vas od početka i znam da se spominjale V.Vrhovec, a i profile, ali to sad ne mogu naći.ako netko može napisati kako ide ta procedura, da li i u bolnici vade krv ili se sve vadi kući s priborom koji dobiješ i kad se ti uzorci nose natrag u bolnicu.

25. Srpanj 2019. 16:57

Leona29

ayla

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂

Leona29
    25. Srpanj 2019. 17:01

ayla

Leona29

ayla

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂

Blago ti seeeee 😊😊
    Ja vec dva dana nmg disat kako spada, tocno osjetim da mi maternica pritisce pluca... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI