Cure koje imaju preglede sretno. 🙂Netko je spomenuo toplomjere. Mi imamo microlofe bezkontaktni i stvarno je odlican. Malo je skuplji (350 kn) ali vrijedi. Imali smo obicni zivin dok nam mali nije dobio konvulzije, u bolnici koriste ovaj tako da smo njega odluvili kupiti i nismo pozalili.
Da li koju bole prepone? Isti problem sam imala i u prvoj trudnoci ali dosta kasnije. Lijeva me ubija, ne mogu se okretat u krevetu, kad se ustanem sepam prvih par koraka...osjecam se ko baba neka 😂😂😂😂
Ajme Dejaaaaaa koja mutaca od doktorice, još tako neprofesionalno vice da ju ti čuješ 🙄🙄🙄
Nadam se da ćeš nekog naći od svih ovih koje smo predložile 💖
Marina 😱😱😱😱😱 svaka čast, ja sam bila luda jer sam tek u 22. Tjednu saznala i mislila sam da sam ja ta koja će na porodu čuti cestitam, dobili ste zdravog dječaka ili zdravu djevojčicu.
Cure jel ikome kad palo na pamet da ne želiš saznati ili ste ko ja čim ste ugledale plusic razmišljale sto bi moglo biti 😊😊😊😊
Evo meni je palo na pamet imam 3 decka i sad sam u 29 tj. Prije nego sto sam ostala trudna rekla sam ako ikad budem više trudna necu otkrivat spol. Razlog su ljudi oko mene kad sam nosila 3 sina svi su komentirali aaaaa opet sin tako da sad to nezelim slusati. Kad im kazem da neznam spol sad govore samo nek je zivo i zdravo. 😀 Ustvari to je najbitnije a bilo bi ljepo da me iznenadi jedna curica ali dobro došao i decko mama je spremna na sve.
Evo kad pricamo o zamjenama doktora malo da podjelim iskustvo tragi-komicno.
Nisam vjerovala majci kad mi je pricala i onda sam ja dosla kod njega a on prvo okrenut mi ledjima i covjek puši u ordinaciji 🙈
Prvo ja pricam a on zbunjen zasto ga pitam neke stvari i nakon 5min objasnjavanja mu kazem :"Pa ne usudim se uzimati nista na svoju ruku jer sam trudna 6mj trazeci misljenje il pretrage" ali ok, nije me vidio i dok se bio okrenuo ja se vec sjela, bio je razuman i sve mi pojasnio a dok je to i pricao meni glava puca 🤯 jer s lijeve strane piči klima, pokraj otvoren prozor sirom pa piči sparina a ispred mene on i cigara koja dimi ko lokomotiva 😒
Ajde bar dok je pricao samnom nije povlacio, ali se mislim ALOOOOOOO JEL TO NORMALNO? 🤦🏼♀️
Julie uzaaaaas🥵🥵🥵 Da bar jedan dan malo zahladi, ali ništa…. 😁
Pikulica-ma znam, nije meni problem cekati,cekam svugdje, bila narucena ili ne, a nije mi problem čekati ni jos tjedan dana za pregled , samo taj nastup, katastrofa 🙄
Vidjeti cu bas, nesto cu iskombinirati za pregled☺️
Da barem imamo komad mora, sad treba poslati Bandicu mail da nam dovede more u Zagreb kad furt nekaj dovodi tu 😂😂😂😂😂😂
Razmisljam o bazenima iako ni luda ne bi otisla, bas sam ocajna 🤪🤪🤪🤪
Jako volim ljeto, ali ovo je sve samo ne ljeto.....
Ajme Dejaaaaaa koja mutaca od doktorice, još tako neprofesionalno vice da ju ti čuješ 🙄🙄🙄
Nadam se da ćeš nekog naći od svih ovih koje smo predložile 💖
Marina 😱😱😱😱😱 svaka čast, ja sam bila luda jer sam tek u 22. Tjednu saznala i mislila sam da sam ja ta koja će na porodu čuti cestitam, dobili ste zdravog dječaka ili zdravu djevojčicu.
Cure jel ikome kad palo na pamet da ne želiš saznati ili ste ko ja čim ste ugledale plusic razmišljale sto bi moglo biti 😊😊😊😊
Evo meni je palo na pamet imam 3 decka i sad sam u 29 tj. Prije nego sto sam ostala trudna rekla sam ako ikad budem više trudna necu otkrivat spol. Razlog su ljudi oko mene kad sam nosila 3 sina svi su komentirali aaaaa opet sin tako da sad to nezelim slusati. Kad im kazem da neznam spol sad govore samo nek je zivo i zdravo. 😀 Ustvari to je najbitnije a bilo bi ljepo da me iznenadi jedna curica ali dobro došao i decko mama je spremna na sve.
U tom slucaju nek sve bude uredu i nek vam dode jedna malena pisuljica 😍
Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina?
To cu ti znat rec kad odem u TA sad prvi puta jer sam dosad bila kod ginekologice svoje.. zadnja 2 mjeseca voda mi stoji na 29 cm, ali koliko sam citala sto se vise blizi porod plodna voda se smanjuje
Ja ne znam do cega je, al meni je prosli tj bila 21, a sad je vec 23…ili je krivo izmjerila koji put…aj pratit cemo se s tom vodom, a i termini su nam blizu, da vidimo koja ce duze izdrzati 😬dl
Daa, mi smo a terminima tu negdje, pratit cemo se...ja ti javim drugi tjedan kad vidim sto mi kazu :) svaki dan vise koji izdrzimo je super 👍👍👍
Jutro (bez dobro 🙄)
Nocas je bilo koma za spavati, oko 3 smo klimu palili. Mali jos nocas dobio neku temperaturicu i cijelu noc visio po nama. Mrzim te male temperature, uopce neznam sta bi napravila. Imo je samo 37,7, dala sam sirup jer je bio neki jadan. I jutros ga poslala u vrtic jer nije imo kasnije 😏 glupo mi ostati doma jer je jednom samo bio malo topliji, a doktorica popodne...
Klara je cijela u dimu i magli
Ma sve nesto naopako od jutra
Za spol nebi izabrala da saznam na porodu, mislim da ima dovoljno iznenadenja i bez toga taj dan. Al opet, ako netko nije siguran bolje da ni ne govori. Nije mi jasno kako netko u 21 stoljeću i u zemlji gdje se uzv radi svaki mjesec moze promasiti spol 🤔
Zadnji put mi je potvrđeno tek u 7 mj trudnoce. Vec sam se bila pomirila da cu saznati na porodu tek....
Deja bas bezobrazno od doktorice ako im je takav dogovor. Vjerujem da je njoj guzva, al ako ne moze odraditi onda se trebaju drugacije dogovoriti. Moj je recimo sad na godišnjem i druga smjena ga mjenja samo za recepte i doznake. Kaze ak bude nesto alarmantno da se ide na hitnu. Curama koje su u vecim tjednima da odma uputnicu za bolnicu (tj trudnicku). Meni je rekao da se vidimo poslje go obzirom da je sve ok, al ja sam rekla da mi je previse 9 tj razmaka i da cu otici izmedu privatno.
Dior 😍 prava si sretnica sa svojim deckima! Koliko su stari? Meni s dvoje ludo, kako li je tebi tek.... 😅🐣
To i mene čudi...... koliko beba se nagledaju kroz staž i uz tehnologiju i da pogriješe spol. Prijateljeva sestra je mjesec dana prije poroda saznala da nosi dečka a do tad su joj govorili da je curica i jbg, žena kupovala rozo i sve i svašta za curice i onda je mijenjala za sto je imala račune, a ostalo eto.....ostala je paf kad je doktor rekao da je sinčić posve zdrav i da čekaju termin.....veli ona curica je, doktor se nasmije i veli vidim jajceka i pokaže joj 😂😂😂😂 a ona njemu jeste sigurni 🙈🙈🙈🙈🙈
Tak je meni bilo u 19. Tjednu kad je doktor na zamjeni rekao da mu se na tren učinilo da je curica ali da ne vidi jer se mali skrivao i da najrađe ne želi reci nego da pogriješi, a ja se jadna uhvatila i za to jer sam jaaaaako željela saznati i onda nakon 2 tjedna na velikom anomalyu ženska veli dječak je i sve je naravno pokazao
Dior, skroz te razumijem za komentare. Imam sina i sad nosim decka i vec su komentari od kojih ispalim na zivce 😡🤬
Sortiraj odgovore
Najstariji