Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    25. Srpanj 2019. 18:37

danica_zvijezda

Frajla puno ti hvala na odgovoru. Znanima me za "vlastitu procjenu" da li ti daju neki okvir.npr da ne može biti kraće primjerice od 5 dana, ili da primjerice moraš donijeti svakako u roku od 30 dana. I za koliko budu rezultati - nalaz gotov nakon što im doneseš krv.

Ovisi i u kojem si tjednu trudnoće. Mene su tamo poslali dosta rano pa je rekla da mogu doći kroz nekih mjesec dana, ali to će ti tamo reći. Nalaz bude dan kasnije, u 12h. Dolaziš osobno ili netko dođe preuzeti. I treba se držati toga jer doktorica bude tamo kratko, prozovu i jedva da si minutu unutra. 

PatyDi
    25. Srpanj 2019. 19:08

Cure koje su se kupale u moru sad - dize li vas trbuh gore? 😄 Kad se ispruzim, dizu mi se noge i krene me okretati na ledja 😄 Presmijesno 😂😂😂 

• danica_zvijezda
    25. Srpanj 2019. 19:14

Hvala vam na odgovorima.Nisam počela s dijetom, tek sam danas popodne saznala rezultate ogtt-a i dobila uputnicu.Sad sam u 27 tt.

Leona29
    25. Srpanj 2019. 19:34

ayla

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂

Blago ti seeeee 😊😊
    Ja vec dva dana nmg disat kako spada, tocno osjetim da mi maternica pritisce pluca…

Nije ni meni nista bolje 😂😂 sve mi je tesko

Ajde dobro nisam jedina 😂😂😂 ubise me ove vrucine i sve... Al jos malo 😁😁

LollyBB
    25. Srpanj 2019. 19:39

danica_zvijezda

Hvala vam na odgovorima.Nisam počela s dijetom, tek sam danas popodne saznala rezultate ogtt-a i dobila uputnicu.Sad sam u 27 tt.

Mislim da će ti onda reći da dođeš uskoro. Ja sam imala fore pa mi se nije žurilo. Sretno! :)

• pahuljicaa
    25. Srpanj 2019. 20:18

Slatki bodiji s dugim rukavicima u pepcoju 8 kn,kak je vec netko napisao (nisam vise sigurna tko). Pise da su 100% pamuk. Bas su slatki 😊😊

• Pikulica19
    25. Srpanj 2019. 20:32

pahuljicaa

Slatki bodiji s dugim rukavicima u pepcoju 8 kn,kak je vec netko napisao (nisam vise sigurna tko). Pise da su 100% pamuk. Bas su slatki 😊😊

Istina i jesu, imate u Supernovoj puno ako netko pozeli ali ja od takvog pamuka koji je grub pod prstima nebi nit sebi majicu uzela... A o boji iz Pepca necu nit pricat koliko farbaju drugu odjecu... 
    Imate u Intersparu po 10kn bodice d.r. puno ljepsi pamuk i meksi i isto toliko su i one hlacice s stopalima dole... 

Leona29
    25. Srpanj 2019. 21:05

Curke, jede mi se tuna... Zapravo ona insalatisime rio mare... Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈

• ReginaP
    25. Srpanj 2019. 21:13

Leona29

Curke, jede mi se tuna… Zapravo ona insalatisime rio mare… Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈

Ja mislim da ti nece bit nista ako pojedes samo treba biti umjeren., meni se jelo jedno 2-3 puta i pojela sam

25. Srpanj 2019. 21:13

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂

Blago ti seeeee 😊😊
    Ja vec dva dana nmg disat kako spada, tocno osjetim da mi maternica pritisce pluca…

Nije ni meni nista bolje 😂😂 sve mi je tesko

Ajde dobro nisam jedina 😂😂😂 ubise me ove vrucine i sve… Al jos malo 😁😁

O daa jedva cekam, curka mi trbuh razvaljiva sva sam popucala 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.