Dior 😍 prava si sretnica sa svojim deckima! Koliko su stari? Meni s dvoje ludo, kako li je tebi tek…. 😅🐣
Pa jesam bas sam sretna blazena medu muškima. I još imam 3 brata😃 moji su decki vec veliki 13,11,7 godina tako da mi je ova sad trudnoca opustena decki razumiju sve i stvarno uzivam
Dior, skroz te razumijem za komentare. Imam sina i sad nosim decka i vec su komentari od kojih ispalim na zivce 😡🤬
Kao da je spol nesto što se moze birati. Treba biti sretan kad uspijes ostati trudan i roditi to dijete zivo i sretno, a ne oko spola raspravljati. Najljepse je kad se imaju oba spola ali mi o tome neodlucujemo.
Sretno na pregledima tko ide danas
Ma spol je najmanje bitan ljudima koji su normalni u glavi. Najvažnije je da je sa bebom sve u redu. Naravno da se pojave neke željice oko spola, ali na kraju kao što rekoh samo je jedno bitno. Moj dečko je isto žarko želio curicu, ali sad kad tako pričamo, nekad i sam kaže "a možda ćemo na kraju imati sve dečkiće" i to je sasvim uredu, samo nek su nam dječica lijepo zdrava Ili npr kad tako malo razmišljam koliko roditelja se žali da su im djeca "nemoguća", a ja razmišljam pa nek su! Koliko roditelja koji imaju djecu s poteškoćama bi željelo da im dijete bude zdravo pa makar i ne imali mira od njega ni minutu... A kad su me na poslu, došavši po dijete pitali "da li je bio dobar?", znala sam postaviti protupitanje "a što to za Vas znači?" jer mi uvijek odzvanja pitanje od jedne prof s faksa "Kakvo je to "dobro" dijete? Da li je to dijete koje radi ono što vi želite da radi?"
Malo sam skrenula s teme, ali čak ima neke poveznice
Helooo zenice vidim svima vruce ja neznam sta da kazem na to.. Ja sam ljetno dijete i stvarno dobro podnosim ove vrucine ili mozda jos nisam tolika da mi je tesko kontaaam mozda ce mi biti teze sljedeci mj kad udjem u 30ti tjedan.. Ali evo ja sam jucer bila na bazenima kod nas u obliznjem selu i ne nisam se kupala ali sam se pokvasila i sjedila uz rub bazena i gledala necakinju kako skakuce u vodu... I mogu vam rec da puno znaci i to malo sto se pokvasis.. Kad mi je postalo prevruce ja sam se otisla pokvasit cijela ispod tusa i samo promjenila donji dio da mi ribica nije na hladnom.. Meni bilo super nakon svih onih puta sto sam izgorila ovaj put sam se dobro namazala i dobila tako ljepu boju i bas mi bilo super.. Ici cu opet i kombinirati ovaj nacin hladjenja.. Znaci ne umacem ribicu u tu bazensku vodu vec se samo pokvasim i onda se suncam pored bazena i meni je super... Bila cak jos jedna trudnica i dosla do mene sjela i pricale tako o svacemu.. Super neka zena eee i da njen stomak i moj stomak ajme razlikeee a isto trudne hahahah smijale smo se kaze mi ona zavidim ti pa ni nezna se da si trudna a vid mene ko kit vec.. Hhahha... Eto drage moje ako imate bazene odite se ovako malo rashladit.. Mi idemo rano ujutro kad nema guze i bude odlicno..
Sretno na pregledima tko ide danas
Ma spol je najmanje bitan ljudima koji su normalni u glavi. Najvažnije je da je sa bebom sve u redu. Naravno da se pojave neke željice oko spola, ali na kraju kao što rekoh samo je jedno bitno. Moj dečko je isto žarko želio curicu, ali sad kad tako pričamo, nekad i sam kaže "a možda ćemo na kraju imati sve dečkiće" i to je sasvim uredu, samo nek su nam dječica lijepo zdravaIli npr kad tako malo razmišljam koliko roditelja se žali da su im djeca "nemoguća", a ja razmišljam pa nek su! Koliko roditelja koji imaju djecu s poteškoćama bi željelo da im dijete bude zdravo pa makar i ne imali mira od njega ni minutu… A kad su me na poslu, došavši po dijete pitali "da li je bio dobar?", znala sam postaviti protupitanje "a što to za Vas znači?" jer mi uvijek odzvanja pitanje od jedne prof s faksa "Kakvo je to "dobro" dijete? Da li je to dijete koje radi ono što vi želite da radi?"
Malo sam skrenula s teme, ali čak ima neke poveznice
DijMar zanima me i sto je bilo u odgovorima kad si im postavila protupitanje?
Znam sto znaci za mene ako bi mi rekli da je malena bila dobra ili nije bila dobra, davno sam isla po necake u vrtic i vjeruj mi da sam uvijek nekako bila docekana misljenjem o djetetu za taj dan, uvijek dobro i dobilo je nagradu pa makar i lizalicu. Ali bas me zanima odg gore pitanje 🤓
I btw meni jos nisu 100% potvrdili curicu, ali imam sliku gdje ne visi nista od zadnjeg uzv-a 😂
Zato ja pitam "jel bilo sve ok" 😆
Meni bitno da je jeo i spavo
A pod zlocesto ponasanje bi u ovoj dobi uracunala da nekog udara i grize. Nadam se da bi mi to rekle...
A zeznuto je sto kad ga ja kupim to je uvjek u dezurstvu, kako se rotiraju rijetko naletim na njegovu tetu. One si ionako prenesu samo najvaznije informacije, pa ne gnjavim
U odgovorima je bilo tipa - je li se tukao, je li dijelio igracke, je li slusao, grizao...i sl stvari...i jednoj mami sam odg ako je tako po Vama, onda nije bio dobar (pisem muski rod, ali vrijedi za oboje). I tad je bila u soku! I da, ja isto kazem da ne postoje dobra i zlocesta djeca, samo malo nestasna i kao sto Aurora kaze, ne osudjujem dijete nego ponasanje makar je to sa mladjom djecom teze, pogotovo u jaslicama 😓, ali sve ovisi i o tome kak roditelji tome pristupaju...
A pitanje "jel bilo sve u redu" je skroz na mjestu i svaka odg cak i prije pitanja, ukoliko je i bilo nesto, prenese info roditelju. Naravno, uvijek treba odvagnuti sto i na koji nacin reci nesto. Imala sam jednu kolegicu (sva sreca samo na zamjeni) koja je pricala roditeljima takve nevazne stvari da sam trebala reagirati jer su iduci dan mene ispitivali sto je bilo, npr djeca se posvadjaju i pomire nekoliko puta tokom dana, promijene prijatelje isto tako i sl...🙄
Cure jel pije koja od vas elevit pronatal? Ako da ja dobila 23 tablete da probam ali ih ne planiram piti jer imam svoje koje pijem vec pa ako koja pije te javite se pa posaljem da ih ne bacam bezveze.
Drage cure, Čestitam svima na dobrim pregledima 🥰
Ja sam imala očajnu noć.. neka lagana mucnina me uhvatila pred spavanje i ko jako lagane menstrualne bolove sam imala satima i onda sam se bojala da su trudovi, nisam mogla zaspati ni kad je prestalo to, jedva sam nekako ujutro zaspala oko pola 6.. ustala sam se oko 10 već jer je toliko smrdilo izvana i počelo grijati da sam mislila da ću se ugušiti.. sad me ništa ne boli, ali sam toliko psihofizički iscrpljena i sva neka jadna.. nadam se da će me proći kroz dan
Manich, elevit ti se pije do 13 tt, onda prelazis na elebaby do kraja trudnoce i kad rodis pijes elemama. Isti proizvodjac, ali razlicit sastav tableta, zato sto je razlicita potreba za odredjenim vitaminima/mineralima u odredjenim fazama trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji