Aurora aaaa bas lijepo 🥰 🥰 🥰 🥰
Julie ma uzas, bas sam bila bijesna 😡 😡
Ja sam inace znatiželjna, pa sam htjela saznati spol odmah, a želim znati i za drugu bebu🥰🥰 Pa tko bi izdrzao do poroda u neznanju, svaka čast 😂😂😂😂
Ayla - ti od sutra mozes odahnuti, ulazis u 36tt napokon🤗🥂🎉🎉🎊
Daa napokon, al sad me strah kad ce krenut, sve nesta razmisljam kako je vruco da ni slucajno ne pomislja van 😂 ko ce tiskat po ovoj vrucini
Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina?
To cu ti znat rec kad odem u TA sad prvi puta jer sam dosad bila kod ginekologice svoje.. zadnja 2 mjeseca voda mi stoji na 29 cm, ali koliko sam citala sto se vise blizi porod plodna voda se smanjuje
Jutroo 🦉
Za Zagrepcanke, jel vi osjecate smrad paljevine vani u ovo rano jutro???
Valjda se siri sto je izgorilo sinoc 😒 ne mogu nit vrata otvorit koliko smrdi....
Cestitam curama na otkrivenim spolovim, i drzim fige da ga otkriju i one koje jos ne znaju, sto je je lakse ce biti u pripremi 🥳
Deja zao mi je sto imas takvo iskustvo i da je takva zamjena 🥰😘, ali bila sam ja prekjucer i cekala doznake i skoro su me na pregled pozvale koliko sam cekala da upisu nalaze pretraga i daju mi doznake i terapiju, jer je stvarno i bila guzva uz narucene jos i nenaruceni koji sjede, cekaju i mole Boga da se netko ne pojavi jer su termini puni, a do 05.tog u mjesecu inace narucuju za naredni mjesec i uvijek prebace za drugi mjesec ako nema, a kako to da se nisi narucila i uzela termin odmah zadnji put kad si bila na pregledu??
....
Jos sam nesto htjela napisati ali sam zaboravila sto, valjda mi rano... Ne, nisam htjela nista slagat 😂😂😂
Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina?
To cu ti znat rec kad odem u TA sad prvi puta jer sam dosad bila kod ginekologice svoje.. zadnja 2 mjeseca voda mi stoji na 29 cm, ali koliko sam citala sto se vise blizi porod plodna voda se smanjuje
Ja ne znam do cega je, al meni je prosli tj bila 21, a sad je vec 23...ili je krivo izmjerila koji put...aj pratit cemo se s tom vodom, a i termini su nam blizu, da vidimo koja ce duze izdrzati 😬😬😬
Jutro! Ja sam iskomirana od ovih toplina...vec 2.noc za redom da se budim znojna jer nikako da mi neki zrak dodje u sobu...pred jutro ajde bude malo lakse pa zaspem jos, ali moj malac ima neke nove fore i grebe i skaklji ni sama ne znam kaj radi tak da vec pola sata nikak zaspati 😫 Nis, spavat cemo kasnije, ionako nis pametno ne radim kad zaprzi 🤪
Pikulica, da, znam da je kod vas gorilo, ali kod mene svaki dan, nekad kasno na vecer nekad jako rano ujutro netko nes pali 😡 Ima vec par dana za redom da mi taj smrad ulazi i dodje mi kad ne mogu spavati da idem istrazim tko to radi 🤬🤬🤬
Jutro! Ja sam iskomirana od ovih toplina…vec 2.noc za redom da se budim znojna jer nikako da mi neki zrak dodje u sobu…pred jutro ajde bude malo lakse pa zaspem jos, ali moj malac ima neke nove fore i grebe i skaklji ni sama ne znam kaj radi tak da vec pola sata nikak zaspati 😫 Nis, spavat cemo kasnije, ionako nis pametno ne radim kad zaprzi 🤪
Pikulica, da, znam da je kod vas gorilo, ali kod mene svaki dan, nekad kasno na vecer nekad jako rano ujutro netko nes pali 😡 Ima vec par dana za redom da mi taj smrad ulazi i dodje mi kad ne mogu spavati da idem istrazim tko to radi 🤬🤬🤬
Slobodno prijavi kad saznas tko je i ak covjek smece pali to zivi otrov, mozda se covjek opameti ....
DijMar detektivka 🕵️♀️😆
Jutro curke, danas idem na kontrolu al kod drugog ginekologa moj na godisnjem tak da drzite fige da bude neki normalan😁
Jutro 🥵🥵🥵
Ja srećom nisam osjetila taj smrad jer sam na istočnom djelu.
Jeste spremne za još jedan divan dan sa 2848493 stupnjeva 🙈🌡
Jutrooooo😁
Pikulica - ja sam tek sad otvorila prozor, mi smo sinoc klimu palili, jer sam umirala🥵🥵🥵🥵 Ali vidjela sam sinoc kad sam isla iz Kauflanda onaj dim, uzas. 🙊😫
Nisam se narucila, jer sam bila zadnje kod svojeg gin na pregledu, tada mi je rekla moja sestra da se za idući pregled ne naručujem, nego se samo pojavim i ostavim knjižicu. Da ce tako i oni raditi kad se vrate i kad ce mijenjati njih, da je tako uvijek…
Ma ja vec zadnja 3dana ostavim klimu prek noci na lagano jer iovak ne mogu zaspat a gdje jos uz tu jos vecernju sparinu 😒
Eto, kad ostavis knjizicu kad tad te moraju primit a ako ides ujutro trudnice prve uzimaju, pa sad kad dodjes🥰😉 pripremi zivceke za cekanje 😘, tak mi je svugdje gdje sam i narucena, bilo Vinogradska il ginekolog 😒 Ne trebas se uzrujavati. Ali isla sam ja u Podobnik i tamo smo relativno brzo dobili termin, mozda da pokusas i tamo? Ili imas na Bundeku polikliniku Stil Medical, tamo u ponedjeljak idem na 4D a doktor koji je tamo je i ginekolog mojoj seki a i moj prvi ginekolog i stvarno je ok 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji