Curke, jede mi se tuna… Zapravo ona insalatisime rio mare… Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈
Jedi slobodno, od jedne ili dvije konzerve nece sigurno nista biti. 😊
Curke, jede mi se tuna… Zapravo ona insalatisime rio mare… Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈
Ja jakooo volim tunu i iskreno ja sam jela.. Pa nece ti jednom tjedno ako pojedes jednu biti nista..
Moze li netko nadopuniti listu :)
15.10. stiže dečko 💙
Obzirom da vec ima 1343g imam osjećaj da će i ranije, prednjači dva tjedna :)
Pozdrav svim curama :)
Kazu i za mesni narezak da nebi smjele a ja sam to u pocetku tamanila jedan svakih 5 dana u samom pocetku kad su mi prosle mucnine jbg meni se to jedino jelo i ja sam jela.. Mislim da tako kad si nesto udovoljis nemoze biti nista..
Moze li netko nadopuniti listu :)
15.10. stiže dečko 💙
Obzirom da vec ima 1343g imam osjećaj da će i ranije, prednjači dva tjedna :)
Pozdrav svim curama :)
Cestitam na deckicu.. 😘🤗
Ja sam se neki dan javila za skraceni cerviks, i jucer otisla po jos jedno misljenje. I kaze doktorica strogo mirovanje, nema plivanja, nema setanja, nikakav napor, da ne moram stalno lezat, al da odmaram kuci. Eventualno 10-15min sjest na kavicu il u ducan autom i to je sve. Iduci tjedan mi radi ponovo mjerenje.
Danas nam je 27 tjedana i sve govorim da izguramo jos 10 i super. No mene zanima ima jos koja mama da miruje? Kako ubijate dosadu? Kako ostati osrednje energican da ne postanem skroz troma i mlitava bez kondicije?
Malo se zabavim online baby shoppingom, lagano sta skuhat, tv, mobitel i to je to...
Narucila danas par predivnih stvarcica za bebu na Ethereal stranici, imate jos koju dobru za bebe za preporuciti?
Ja sam se neki dan javila za skraceni cerviks, i jucer otisla po jos jedno misljenje. I kaze doktorica strogo mirovanje, nema plivanja, nema setanja, nikakav napor, da ne moram stalno lezat, al da odmaram kuci. Eventualno 10-15min sjest na kavicu il u ducan autom i to je sve. Iduci tjedan mi radi ponovo mjerenje.
Danas nam je 27 tjedana i sve govorim da izguramo jos 10 i super. No mene zanima ima jos koja mama da miruje? Kako ubijate dosadu? Kako ostati osrednje energican da ne postanem skroz troma i mlitava bez kondicije?
Malo se zabavim online baby shoppingom, lagano sta skuhat, tv, mobitel i to je to…
Narucila danas par predivnih stvarcica za bebu na Ethereal stranici, imate jos koju dobru za bebe za preporuciti?
Ja mirujem od 29tj ja ni ne kuham cak samo lezanje i wc, po kuci vrlo malo samo da mi uredno i tako dogurala do 36tj zabava mi gledanje serije, pricanje na mob tu i tamo ako imam koga da maltretiram i sad sam se vec navikla, prvo mi bio sok kako cu ja to a sad da me stapom ganjaju iz kreveta ja ne zelim 😂😂
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Morete se i sami dodavati samo kopirate i zaljepite
Malo se zabavim online baby shoppingom, lagano sta skuhat, tv, mobitel i to je to…
Ja sam na mirovanju,također odem na kratke kave,trgovina ali ne više od jednom tjednu,nekad niti toliko. Čitam knjige,pletem makrame,kuham..ne smeta mi mirovanje nego to što ne smijem neke stvari čistiti,usisavat i to,a kad miruje žena sve vidi,svaku mrvicu 🙉
Sortiraj odgovore
Najstariji