Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    25. Srpanj 2019. 20:32

pahuljicaa

Slatki bodiji s dugim rukavicima u pepcoju 8 kn,kak je vec netko napisao (nisam vise sigurna tko). Pise da su 100% pamuk. Bas su slatki 😊😊

Istina i jesu, imate u Supernovoj puno ako netko pozeli ali ja od takvog pamuka koji je grub pod prstima nebi nit sebi majicu uzela... A o boji iz Pepca necu nit pricat koliko farbaju drugu odjecu... 
    Imate u Intersparu po 10kn bodice d.r. puno ljepsi pamuk i meksi i isto toliko su i one hlacice s stopalima dole... 

Leona29
    25. Srpanj 2019. 21:05

Curke, jede mi se tuna... Zapravo ona insalatisime rio mare... Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈

• ReginaP
    25. Srpanj 2019. 21:13

Leona29

Curke, jede mi se tuna… Zapravo ona insalatisime rio mare… Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈

Ja mislim da ti nece bit nista ako pojedes samo treba biti umjeren., meni se jelo jedno 2-3 puta i pojela sam

25. Srpanj 2019. 21:13

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Leona29

ayla

Ja uopce ni nemirim tlak, juce mi je sestra izmirila 120/60 i to je normalan, da se sto desava najvjerojatnije bi osjetila jer ako mi je tlak nizak ja ga osjetim kao i visoki

Eto tebe u 36om 👋👋😍😍😁😁

O daa 🎉🎉🎉 sad mogu i roditi 😂

Blago ti seeeee 😊😊
    Ja vec dva dana nmg disat kako spada, tocno osjetim da mi maternica pritisce pluca…

Nije ni meni nista bolje 😂😂 sve mi je tesko

Ajde dobro nisam jedina 😂😂😂 ubise me ove vrucine i sve… Al jos malo 😁😁

O daa jedva cekam, curka mi trbuh razvaljiva sva sam popucala 😔

• Noemi1
    25. Srpanj 2019. 21:14

Leona29

Curke, jede mi se tuna… Zapravo ona insalatisime rio mare… Znate mozda ako smijem? Jer kazu kao da trudnice nebi smjele, a moja mama danas to jela i sad se jede i meni 🙈🙈

Jedi slobodno, od jedne ili dvije konzerve nece sigurno nista biti. 😊

25. Srpanj 2019. 21:23

Leona29

Ja jakooo volim tunu i iskreno ja sam jela.. Pa nece ti jednom tjedno ako pojedes jednu biti nista.. 

• XoXo
    25. Srpanj 2019. 21:27

Moze li netko nadopuniti listu :)
    15.10. stiže dečko 💙
    Obzirom da vec ima 1343g imam osjećaj da će i ranije, prednjači dva tjedna :)
    Pozdrav svim curama :) 

25. Srpanj 2019. 21:29

Kazu i za mesni narezak da nebi smjele a ja sam to u pocetku tamanila jedan svakih 5 dana u samom pocetku kad su mi prosle mucnine jbg meni se to jedino jelo i ja sam jela.. Mislim da tako kad si nesto udovoljis nemoze biti nista.. 

25. Srpanj 2019. 21:30

XoXo

Moze li netko nadopuniti listu :)
    15.10. stiže dečko 💙
    Obzirom da vec ima 1343g imam osjećaj da će i ranije, prednjači dva tjedna :)
    Pozdrav svim curama :)

Cestitam na deckicu.. 😘🤗

Venus
    25. Srpanj 2019. 21:34

Ja sam se neki dan javila za skraceni cerviks, i jucer otisla po jos jedno misljenje. I kaze doktorica strogo mirovanje, nema plivanja, nema setanja, nikakav napor, da ne moram stalno lezat, al da odmaram kuci. Eventualno 10-15min sjest na kavicu il u ducan autom i to je sve. Iduci tjedan mi radi ponovo mjerenje. 

Danas nam je 27 tjedana i sve govorim da izguramo jos 10 i super. No mene zanima ima jos koja mama da miruje? Kako ubijate dosadu? Kako ostati osrednje energican da ne postanem skroz troma i mlitava bez kondicije?

Malo se zabavim online baby shoppingom, lagano sta skuhat, tv, mobitel i to je to...

Narucila danas par predivnih stvarcica za bebu na Ethereal stranici, imate jos koju dobru za bebe za preporuciti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI