Hvalaaa vam cure... I daa cini mi se da sam bas dugo cekala da vidimo sta je.. I daaa moja zeljaaa da bude deckic se ostvarila i presretna sam zbog toga..
Manich, cestitam ti na deckicu, mislim da si ti najdulje cekala da saznas spol i bas mi je drago zbog tebe ❤
McZgb super da je tvoja curka dobro i da raste, a mora ce biti druge godine kako god
Mislim da nije 🤭 Ja sam 30tt i još ne znamo spol 🤔 Prvo je beba bila na zadak a sada skupi noge svaki put na pregledu 😅
Hihi joooj da e pa vama ce biti bas iznenadjenje.. Ako ovako nastavi.. Meni je sad bila super okrenuta beba i ljepo se vidjelo sve... Sad se sjetim kako su neke zene pisale kako bebaci rasire nogice onako bas bez srama e tako je moj jajan danas.. Umrla sam skoro od srece kad je doktorica rekla decko ja kazem moliiiim decko? A ona onak u cudu pa da vidi kolika jajca ima hahahah i ja joj onda kazem pa zabb ste da mi prosli put niste mogli rec hahaha kaze ona ajooj ja zaboravila i nasmije se i kaze eto cestitam deckic je bez sumnje..
Ajme Dejaaaaaa koja mutaca od doktorice, još tako neprofesionalno vice da ju ti čuješ 🙄🙄🙄
Nadam se da ćeš nekog naći od svih ovih koje smo predložile 💖
Marina 😱😱😱😱😱 svaka čast, ja sam bila luda jer sam tek u 22. Tjednu saznala i mislila sam da sam ja ta koja će na porodu čuti cestitam, dobili ste zdravog dječaka ili zdravu djevojčicu.
Cure jel ikome kad palo na pamet da ne želiš saznati ili ste ko ja čim ste ugledale plusic razmišljale sto bi moglo biti 😊😊😊😊
Ja nisam mogla docekati NIPT test u 13.tt da cujem sta je. Mislim i da cujem da je sve ok, al to sad nije tema. I iako sam do malog anomalya bila uvjerena da je cura, nakon toga mi se razvio jak osjecaj da je to ipak decko i bio je.
Ajme Dejaaaaaa koja mutaca od doktorice, još tako neprofesionalno vice da ju ti čuješ 🙄🙄🙄
Nadam se da ćeš nekog naći od svih ovih koje smo predložile 💖
Marina 😱😱😱😱😱 svaka čast, ja sam bila luda jer sam tek u 22. Tjednu saznala i mislila sam da sam ja ta koja će na porodu čuti cestitam, dobili ste zdravog dječaka ili zdravu djevojčicu.
Cure jel ikome kad palo na pamet da ne želiš saznati ili ste ko ja čim ste ugledale plusic razmišljale sto bi moglo biti 😊😊😊😊
Svaki pregled samo zelim cuti da je sve u redu sa bebom, to mi je najbitnije. A posto nijedan pregled nismo mogli saznati spol vec sam pripremljeni na to da ce reci da ga necemo ni danas saznati 🤭 Ja imam osjecaj da je curica, muz da je deckic ali nam nije bitno 🤗 I ne stvara nam to neki problem. Saznat cemo kad bude vrijeme 🥰
Nije ni meni bilo bitno u smislu da zelim ovo i ili ovo, ali ja sam po prirodi iznimno znatizeljna.
Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina?
Aurora cestitam i tebi, bas slatko da se vidi kosica......zapravo svaki uzv na koji sad odlazimo je predivan jer su to već konkretni pomaci..... 💖
Zato velim, treba djecu učiti ponašati se sa životinjama i svakako nadzirati dok ne odrastu dovoljno da sami mogu procijeniti situaciju.
Nama je prvo dijete i naravno želimo samo da je sve uredu, ali ja sam isto po prirodi znatiželjna i htjela sam saznati da mogu kupovati. Mislila sam da je curica, nemam pojma zašto, ali moja intuicija nikad nije bila točna 😂🙈
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙