Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    24. Srpanj 2019. 23:08

Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina? 

Julie
    24. Srpanj 2019. 23:10

Aurora cestitam i tebi, bas slatko da se vidi kosica......zapravo svaki uzv na koji sad odlazimo je predivan jer su to već konkretni pomaci..... 💖
    Zato velim, treba djecu učiti ponašati se sa životinjama i svakako nadzirati dok ne odrastu dovoljno da sami mogu procijeniti situaciju. 

Julie
    24. Srpanj 2019. 23:12

Nama je prvo dijete i naravno želimo samo da je sve uredu, ali ja sam isto po prirodi znatiželjna i htjela sam saznati da mogu kupovati. Mislila sam da je curica, nemam pojma zašto, ali moja intuicija nikad nije bila točna 😂🙈

24. Srpanj 2019. 23:15

KOLOVOZ
    ayla - 22.8. Djevojčica💜
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

24. Srpanj 2019. 23:58

Deja1988

Aurora aaaa bas lijepo 🥰 🥰 🥰 🥰
    Julie ma uzas, bas sam bila bijesna 😡 😡
    Ja sam inace znatiželjna, pa sam htjela saznati spol odmah, a želim znati i za drugu bebu🥰🥰 Pa tko bi izdrzao do poroda u neznanju, svaka čast 😂😂😂😂
    Ayla - ti od sutra mozes odahnuti, ulazis u 36tt napokon🤗🥂🎉🎉🎊

Daa napokon, al sad me strah kad ce krenut, sve nesta razmisljam kako je vruco da ni slucajno ne pomislja van 😂 ko ce tiskat po ovoj vrucini 

felicita28
    25. Srpanj 2019. 00:50

DijMar

Felicita, koliko cesto imas kontrole radi vode i da li ti je isto ili se mijenja kolicina?

To cu ti znat rec kad odem u TA sad prvi puta jer sam dosad bila kod ginekologice svoje.. zadnja 2 mjeseca voda mi stoji na 29 cm, ali koliko sam citala sto se vise blizi porod plodna voda se smanjuje

Julie
    25. Srpanj 2019. 01:35

Nocas nema spavanja, kod nas u stanu je 300 stupnjeva 😬

• Pikulica19
    25. Srpanj 2019. 05:38

Jutroo 🦉
    Za Zagrepcanke, jel vi osjecate smrad paljevine vani u ovo rano jutro???
    Valjda se siri sto je izgorilo sinoc 😒 ne mogu nit vrata otvorit koliko smrdi....
    Cestitam curama na otkrivenim spolovim, i drzim fige da ga otkriju i one koje jos ne znaju, sto je je lakse ce biti u pripremi 🥳
    Deja zao mi je sto imas takvo iskustvo i da je takva zamjena 🥰😘, ali bila sam ja prekjucer i cekala doznake i skoro su me na pregled pozvale koliko sam cekala da upisu nalaze pretraga i daju mi doznake i terapiju, jer je stvarno i bila guzva uz narucene jos i nenaruceni koji sjede, cekaju i mole Boga da se netko ne pojavi jer su termini puni, a do 05.tog u mjesecu inace narucuju za naredni mjesec i uvijek prebace za drugi mjesec ako nema, a kako to da se nisi narucila i uzela termin odmah zadnji put kad si bila na pregledu??
    .... 
    Jos sam nesto htjela napisati ali sam zaboravila sto, valjda mi rano... Ne, nisam htjela nista slagat 😂😂😂

PatyDi
    25. Srpanj 2019. 06:13

felicita28

DijMar

To cu ti znat rec kad odem u TA sad prvi puta jer sam dosad bila kod ginekologice svoje.. zadnja 2 mjeseca voda mi stoji na 29 cm, ali koliko sam citala sto se vise blizi porod plodna voda se smanjuje

Ja ne znam do cega je, al meni je prosli tj bila 21, a sad je vec 23...ili je krivo izmjerila koji put...aj pratit cemo se s tom vodom, a i termini su nam blizu, da vidimo koja ce duze izdrzati 😬😬😬

PatyDi
    25. Srpanj 2019. 06:24

Jutro! Ja sam iskomirana od ovih toplina...vec 2.noc za redom da se budim znojna jer nikako da mi neki zrak dodje u sobu...pred jutro ajde bude malo lakse pa zaspem jos, ali moj malac ima neke nove fore i grebe i skaklji ni sama ne znam kaj radi tak da vec pola sata nikak zaspati 😫  Nis, spavat cemo kasnije, ionako nis pametno ne radim kad zaprzi 🤪
    Pikulica, da, znam da je kod vas gorilo, ali kod mene svaki dan, nekad kasno na vecer nekad jako rano ujutro netko nes pali 😡 Ima vec par dana za redom da mi taj smrad ulazi i dodje mi kad ne mogu spavati da idem istrazim tko to radi 🤬🤬🤬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI