Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    24. Srpanj 2019. 20:39

felicita28

Manich, cestitam ti na deckicu, mislim da si ti najdulje cekala da saznas spol i bas mi je drago zbog tebe ❤
    McZgb super da je tvoja curka dobro i da raste, a mora ce biti druge godine kako god

Ma da, bila sam sad za vikend na moru, malo se izgustala, ali nije mi sad neka frka, ja sam sretna da je s bebom sve super, za ostalo cemo lako 😊❤

24. Srpanj 2019. 20:40

Cure kako izdrzavate ovu vrucinu, meni je dns uzasno samo se cidim ko krpa 😵

Julie
    24. Srpanj 2019. 20:47

mc_zgb

Deja1988

Cure, heeelp! Molim preporuku za dobrog privat ginekologa/icu u Zagrebu… Ja za sve koje znam su na godisnjem ili se termin čeka jako dugo🙄 Zvala sam polikliniku Harni, pol. Eljuga, za dr. Gall Vesnu, dr. Bolancu, dr. Vukovica, prof. Košec.. Vise ne znam nikog😵

Poliklinika Vili, ja idem tamo i super su. Ja sam kod dr. Rudman, ona inače u Vinogradskoj radi i mogu ti reć samo pozitivno o njoj. Eto, probaj nazvati pa vidi, držim fige.

Ja sam kod Latinke išla i jednom kod Rudmanice jer je Višnja bila na go i to nakon spontanog. Divne su obje

Dinah
    24. Srpanj 2019. 21:05

Mc_zgb jesi sad bila na 4d? Mi dolazimo u Hrv na odmor uskoro pa bih i ja isla. Bit cu u 29tt. Mislite da je to kao prekasno posto preporucaju oko 24tt? Nisam nikad bila i bas si jako zelim 😍
    Dobre vijesti danas s bebicama 💕 izdrzite vrucine, suosjecam... 

Maša62
    24. Srpanj 2019. 21:15

Deja1988 ja idem kod Podobnika i stvarno su super .Ja sam inače kod Beate Gebauer Vukovic ,odlična doktorica 

24. Srpanj 2019. 21:22

Deja1988

Hvala Julie🤗🤗🤗 Sutra cu sve zvati, valjda nisu svi na go…. Znam da je sad bas spica godisnjih, ali iskrsnulo mi je nesto, jer me zamjena od mog ginekologa odkantala da sam poludjela😠😠😠 Meni je rekla moja sestra da se ne trebam naručiti kod zamjene posto su godisnji, nego samo ostavim knjizicu i čekam…. I ja danas zovem, da pitam koju smjenu rade i da se najavim, odkantali me, tek krajem idućeg tjedna mogu… Nije meni problem pricekati jos par dana, ali taj nastup… Doktorica u pozadini vice-neka nikako ne dolazi, nikako, ludnica je, mi imamo svoje narucene trudnice… Ja ne znam tko je tu lud…. Uglavnom, tlak mi je na 10000😠😠😠
    Aylane podnosim ni inače vrucine.. A sad se topim🙈😂😂😂

Boze sacuvaj benaste zene, pa ako minja dr sta se ima buniti tuka, ja sam dns 2h cekala da dode zamjena od mog dr povilenila 🙄
    Ja samo gaće minjam da nedobijem kakvu upalu jos a tako mi tesko ih oblaciti ih 😂😬

marinaaaa
    24. Srpanj 2019. 21:23

felicita28

Manich, cestitam ti na deckicu, mislim da si ti najdulje cekala da saznas spol i bas mi je drago zbog tebe ❤
    McZgb super da je tvoja curka dobro i da raste, a mora ce biti druge godine kako god

Mislim da nije 🤭 Ja sam 30tt i još ne znamo spol 🤔 Prvo je beba bila na zadak a sada skupi noge svaki put na pregledu 😅

PatyDi
    24. Srpanj 2019. 21:24

Dinah

Mc_zgb jesi sad bila na 4d? Mi dolazimo u Hrv na odmor uskoro pa bih i ja isla. Bit cu u 29tt. Mislite da je to kao prekasno posto preporucaju oko 24tt? Nisam nikad bila i bas si jako zelim 😍
    Dobre vijesti danas s bebicama 💕 izdrzite vrucine, suosjecam…

Ja sam bila u 29tj i super se vidjelo sve...taman se lijepo popunio u obrazima 

PatyDi
    24. Srpanj 2019. 21:27

ayla

Meni je gora ova sparina kad ni u hladu nema zraka ili kasno popodne kad je sunce već na zalazu, nije vruće, ali je sparno...

24. Srpanj 2019. 21:29

DijMar

ayla

Meni je gora ova sparina kad ni u hladu nema zraka ili kasno popodne kad je sunce već na zalazu, nije vruće, ali je sparno…

Ee i meni to, borim se za malo zraka 😣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.